0 termék, 0 Ft értékben Pénztárhoz »

arrow

Keresés:

Sangean WFT-3 Internet Rádió / Network Music Player / USB / FM-RDS / DAB digitális rádióvevő

Cikkszám: 000522

EAN kód: 4711317992020

raktáron

Bruttó ár: 139 990 Ft

Nettó ár: 110 228 Ft

+-db

Szállítási költség egy termék esetén : 1 900 Ft
Szállítási költség további termékek esetén : 1 000 Ft
Szállítás díjmentes Br. 50.000.- FT felett
Szállítási idő : 2 munkanap
Termék visszavétel
Legyen a törzsvásárlónk
WFT-3 DAB+ / Internet Rádió / Network Music Player / USB / FM-RDS digitális rádióvevő
3.2 hüvelykes színes, nagyfelbontású TFT kijelző
Nagy érzékenységű FM / DAB / DAB+ tuner
Rádióállomás bemutató DAB-on
Továbbfejlesztett internet rádió kábel néküli (Wi-Fi) és kábeles (LAN) csatlakozással
15 memóriahely (5 iRádió / 5 DAB / 5 FM)
Szolgáltatási adatok információs kijelzése
Menüszerű kezelés
Akár 12.000 internet állomás azonnali elérése
Akár 200.000 podcast és "újrahallgatható" szolgáltatás
MP3 / Real / WMA audio formátumok internet radió kompatibilitása
AAC+ audio formátum DAB+ kompatibilitás
Album borítók és internet radió logo kijelzése
MP3 és WMA lejátszás USB-ről
UPnP zenei streaming (DLNA 1.5 compliant)
Valósidejű óra szinkronizáció NTP-vel (Network Time Protocol)
Hangszínbeállítás: normal / jazz / rock / klasszikus / pop / beszéd
2 ébresztési idő (DAB/FM/Internet rádió vagy csengetésre) szendegés és altatás funkcióval
Tartozék: távirányító
Csatlakozások: Optikai és koaxális SPDIF out, Vonalszintű kimenet, fülhallgató, RJ-45 és USB A 5V / 1A foglalat mobiltelefon töltésére (csak készemléti üzemmódban) és visszajátszásra
Spotify Connect zenei streaming Spotify applikációval vagy UNDOK applikációval
Streamelje kedvenc zenéit okostelefonjáról az UNDOK applikációval
Méret: kb. 430 x 75.5 x 310 mm,
Súly: kb. 2600 g
A SANGEAN tuner
A Sangean WFT-3 rádió tuner azoknak készült, akik meglévő komponens hifi rendszerüket szeretnék kiegészíteni a kor legfrissebb igényei szerint. A tajwani rádióspecialista gyártó készüléke egyben Internet rádió / DAB+ rádió / FM-RDS rádió / Network Media Player. Azonnali hozzáférés nyújt több, mint akár 12000 internet állomáshoz, és akár 200000 Podcast újrahallgatáshoz. Album borítók és internet rádió állomások képeinek megjelenítésére képes a színes képernyős LCD kijelzőn lehetséges.

A SANGEAN-ról
A SANGEAN a rádiók egyik legelhivatottabb gyártója az egész világon. Több mint 45 éve folyamatosan és kizárólag rádiókészülékeket gyárt. A minőségi elvárások a legmagasabb igényeket is kielégítik. Tegyen Ön is egy próbát és ízlelje meg az igényes rádiózás világát!
Miért a rádió?
A jó öreg rádió… A rádió minden egyéb információs csatorna ellenére fontos része életünknek. A rádió jelen van otthonunkban, elkísér minket útjainkon, lakásban vagy a kertben, irodában, vagy a kocsiban. Kis zseb méretű rádiók ideálisak sétára vagy sportolásra is. Legyen az zene, kulturális esemény, politika a rádió még mindig és egyre inkább elérhetővé teszi az egész világot számunkra.

Ki az a Sangean?
A rádiózás világa, nagyjából így lehetne összefoglalni a SANGEAN (ejtsd fonetikusan szandzsín) cég alapításának ötletét. Ez a filozófia hívta életre 40 évvel ezelőtt a SANGEAN céget, ami egyébként egy mozaikszó, a két alapító fivér San és Gean nevéből tevődik össze. 1974-ben rádiók gyártására és fejlesztésére hozták létre a cégüket. Köszönhetően a termékek minőségének hírnevük hamar átlépte a határokat. Köztudottá vált, hogy a minőség tekintetében az ellenőrzés még a legapróbb részletekre is kiterjed és hála ennek, a Sangean rádiói közismerten híresek lettek igényes kidolgozásukról, kitűnő hangjukról, szelektivitásukról és vételi érzékenységükről.

A Sangean múltja és jelene
Olyan cégek választották beszállítójuknak, vagy rádió gyártójuknak a SANGEAN-t, mint pl. SIEMENS akinek 10 éven keresztül ő készítette a világvevő rádióit, de folytathatnánk tovább a teljesség igénye nélkül JVC, RADIO SHACK, GRUNDIG, BRAUN, PANASONIC, ROBERTS és még sokan mások, amire a SANGEAN rendkívül büszke. A taiwani székhelyű anyacégnek leányvállalatai vannak Európában, Amerikában és Ázsiában. Az értékesítés ma már disztribútori hálózaton keresztül történik, de a termékek megtalálhatóak a legnagyobb műszaki kereskedelmi cégek választékában is.

A Sangean termék választéka
A „SANGEAN, A RÁDIÓZÁS VILÁGA” mottó jegyében a választék lefedi a legkisebb zsebrádiótól kezdve a legmodernebb „high-tech” viágvevőkig a rádiókészülékek széles spektrumát. Részletesen a termékpalettán megtalálhatóak digitális és analóg világvevő rádiók, AM/FM zsebrádiók, nosztalgia rádiók, munka és szabadidő rádiók, konyhai rádiók, ébresztős rádiók, felvevők, DAB és internet rádió készülékek egyaránt.

Legjobb referenciáink: az elégedett és visszatérő Vásárló
Számos hazai és külföldi teszt, újságcikk öregbíti a Sangean hírnevét mind a mellett, hogy műszaki emberek, egyetemi tanárok, rádiósok, dx-erek, rádióamatőrök stb. választják kedvenc készüléküknek valamelyik Sangean rádiót. A Sangean erre rendkívül büszke, és azon igyekszik, hogy vásárlóorientált üzletpolitikájával csak tovább fokozza Vásárlóinak elégedettségét. Tegyen Ön is egy próbát és ismerje meg az igényes rádiózás világát!

Kapcsolódó termékek

    Legutóbb nézettek