0 termék, 0 Ft értékben Pénztárhoz »

arrow

Keresés:

Sangean WR-5 AM/FM-RDS szintézeres sztereó asztali rádió iPod dokkolóval

Cikkszám: sa-hra-wr5

EAN kód: 4711317991658

raktáron

Bruttó ár: 59 990 Ft

Nettó ár: 47 236 Ft

+-db

Szállítási költség egy termék esetén : 1 900 Ft
Szállítási költség további termékek esetén : 500 Ft
Szállítás díjmentes Br. 50.000.- FT felett
Szállítási idő : 1 munkanap
Termék visszavétel
Legyen a törzsvásárlónk
AM / FM-RDS asztali rádió iPod dokkolóval*
FM-RDS / AM sztereó digitális szintézeres tuner.
12 memóriahely (6 FM + 6 AM). iPod lejátszás, töltés az egyszerűen kezelhető, állítható dokkolónak köszönhetően.
Könnyen olvasható, nagy méretű LCD kijelző, állítható megvilágítással.
2 időpontú ébresztés.
Ébresztés iPod-ra, csengetésre vagy rádióra.
Programozható altatás funkció. Szundi,
Szuper kondenzátor / akkumulátor az áramkimaradás esetére.
Beépített 2 x 2,25 colos (6 Ohm) sztereó szélessávú és 66x220 mm-es passzív hangszórók a gazdag basszus hangok érdekében,
Loudness hangkiemelés,
Mély és magas hangszín szabályzás,
3D audio effektek,
Tartozék: távirányító,
Méret: 276 x 102 x 215 mm,
Súly: 1,7 kg
(az iPod dokkoló csak régi modellekkel kompatibilis)
A SANGEAN WR-5 asztali fadobozos FM–RDS / AM rádióvevő készüléke megváltoztatja a rádió- és zenehallgatásról alkotott képét!
A passzív reflex nyílású 3D hangszórói kristálytiszta, mély basszus tónussukkal, csak még jobb zenei élményt nyújtanak. A beépített iPod dokkoló lehetővé teszi a kedvenc zenéinek hallgatását akár iPod készülékéről is, de közben tölti is azt.
De az sem baj, ha megunta a zenéket az Ipod-on, váltson FM-re és hallgassa kedvenc zenei vagy hírrádió állomásait. A tuner memóriájában 12 kedvenc állomását tudja elmenteni. A nagy méretű LCD kijelzőn jó követhető akár a frekvencia, akár az idő kijelzése. A WR-5 -öst még ébresztős rádiónak is használhatja, mivel rádióra, csengetésre, iPod-ra, vagy vonalszintű bemenetre is ébredhet.
A SANGEAN a rádiók egyik legelhivatottabb gyártója az egész világon. Több mint 36 éve folyamatosan és kizárólag rádiókészülékeket gyárt. A minőségi elvárások a legmagasabb igényeket is kielégítik.
Tegyen Ön is egy próbát és ízlelje meg az igényes rádiózás világát!
A rádióvásárlás alapvető szempontjai
Számtalan szempont létezik egy rádió vásárlásánál, amit figyelembe lehet venni, mint pl: funkciók, asztali vagy hordozható, vételi sávok, monó-sztereó hangzás vagy éppen hangminőség stb. Mi most a legalapvetőbb, de számunkra talán legfontosabb szempontok alapján szeretnénk vevőkészülékünket ajánlani. Ezek pedig az érzékenység, a szelektivitás és a hangzás. Hitünk szerint ettől rádió a rádió!

Miért fontos az érzékenység?
Érzékenység alatt azt értjük, amikor hétköznapi értelemben egy rádió jól befogja a hallgatni kívánt adókat. Azt érezzük, hogy a hangolás könnyen rátalál az adóra és az sercegés, recsegés nélkül jól szól. Egyes modellek esetében a vételi érzékenységet még az is segítheti, hogy külső 75 Ohm-os antenna csatlakoztatható hozzá, így ahol nem lenne elegendő a teleszkópos antenna, ott a külső antennával javíthatunk a helyzeten.

Szelektivitás
Sokszor érzékelhető, hogy az FM sávban egymás közelében lévő adók összehangzanak. Néha elnyomják egymást, hol ezt halljuk, hol azt. A jó szelektivitásának köszönhetően a rádióállomások könnyen szétválaszthatóak.

A hangzás
Egy jól megtervezett rádiókészülék hangzása életszerű, finom, nem tolakodó, pontos, így amikor egy beszédhang vagy taps hangzik el, az olyan, mintha Ön előtt történne. A készülék méretét meghazudtolóan nagyot szól, a szobát betöltő hang különbözteti meg egy Sangean rádiót másoktól. Számos zenész, zenetanár, rádióamatőr, vagy csupán lelkes rádióhallgató választja készülékeinket nagy megelégedésükre, amire mi rendkívül büszkék vagyunk.

Kapcsolódó termékek

    Legutóbb nézettek