0 termék, 0 Ft értékben Pénztárhoz »

arrow

Keresés:

Solis Swiss Perfection Superlight - hajszárító (a legkönnyebb Solis) 968.90 (ezüst)

Cikkszám: 000436

EAN kód: 7611210968900

raktáron

Bruttó ár: 29 990 Ft

Nettó ár: 23 614 Ft

+-db

Szállítási költség egy termék esetén : 1 500 Ft
Szállítási költség további termékek esetén : 500 Ft
Szállítás díjmentes Br. 50.000.- FT felett
Szállítási idő : 2 munkanap
Termék visszavétel
Legyen a törzsvásárlónk
Solis Swiss Perfection Superlight - tökéletes otthoni hajszárító akárcsak egy profi fodrásznál
A tökéletes hajszárító Svájcban készül, a legkönnyebb Solis hajszárító! (442HT)
A SOLIS SWISS PERFECTION – nem csak név, hanem ígéret is Önnek!, Svájcban saját gyárunkban készült hajszárítóink a világ legjobbjai közé tartoznak, bizonyítja mindezt több, mint 82 év tapasztalata 1933 óta és a számos győztes teszt és értékelés .
Teljesítmény: 1800 Watt
Mindössze 420 g súly, így jóval könnyebb, mint más hasonló tudású hajszárítók
Nagyobb légnyomás és több levegőkifúvás, mint a hasonló hajszárítóknál
Tourmaline + Ceramic + ION technológia (Csökkenti az elektrosztatikus töltést, nem száll a haj a szárítás után)
Ergonómikus markolat
Erős DC motor
Több sebesség és melegítési fokozat (hideg/langyos/forró)
Hideglevegő befúvás gomb
Kivehető haj szűrő
Túlmelegedés elleni védelem
Hajformázó fúvóka
Kábelhossz: 2.5-2.8 méter
Teljesítmény: 1800 W
DC motor
Súly: 420 g
(Made in Switzerland)
A SOLIS SWISS PERFECTION – nem csak név, hanem ígéret is Önnek! Svájcban saját gyárunkban készült hajszárítóink a világ legjobbjai közé tartoznak, bizonyítja mindezt több, mint 82 év tapasztalata 1933 óta és a számos győztes teszt és értékelés.

Szálloda, wellness és szépségipar számára
A Solis 1933 óta gyárt hajszárítókat a világ legjobb stylistjai és fodrászai számára. 1959 óta exportáljuk a világ számos országába, kontinensére, így többek között az USA-ba, Ázsiába is. A folyamatos fejlesztésnek köszönhetően a technológiai határokat mindig magasabb szintre tudtuk növelni.
A hajszárítók a Solis svájci Mendrisioban található gyárában készülnek a legmagasabb szabványoknak megfelelően. Napjainkban a Solis vezető márka a professzionális hotel és SPA-wellness hajszárító kategóriában, amiket több, mint 40 országba exportálunk.
A Solis hajszárítók megtalálhatóak a világ legismertebb hoteljeiben, hotel-láncaiban is, akik azért választották a Solis-t, mert megkérdőjelezhetetlen minőséget és olyan funkcionalitást várnak el, ami vendégeiket az "otthon megszokott érzésére" emlékezteti.

Elkötelezettség hagyományainkhoz
A Solis 1908 óta, több, mint 100 éve gyárt konyhai és szépségipari termékeket valamint légtechnikai berendezéseket. Nagy tapasztalatának köszönhetően a Solis folyamatosan megújuló, biztonságos és innovatív termékek gyártója. Svájci hátterének és gazdag tradícióinak köszönhetően a valódi értékek, mint a megbízhatóság, a minőség és a fenntarthatóság különösen fontosak számunkra.

Minőségi termékek széles választéka
A Solis széles választékát kínálja a minőségi háztartási berendezéseknek melyeket időtlen dizájn, felső kategóriás minőség jellemez. Magas minőségi elvárások, dizájn és funkcionalitás számít a legfontosabb jellemzőknek. A Solis csak tartós belső és külső tesztelési folyamat után vezeti be új termékeit, így Ön biztos lehet abban, hogy a legmagasabb elvárásoknak is megfelelnek. Legfontosabb célunk, hogy örömet és elégedettséget szerezzünk Önnek termékeinkkel.

Kapcsolódó termékek

Legutóbb nézettek