0 termék, 0 Ft értékben Pénztárhoz »

arrow

Keresés:

simplehuman ST3031 hordozható LED-es smink tükör, rózsaarany

Cikkszám: 001098

EAN kód: 838810021614

raktáron

Bruttó ár: 39 990 Ft

Nettó ár: 31 488 Ft

+-db

Szállítási költség egy termék esetén : 1 500 Ft
Szállítási költség további termékek esetén : 500 Ft
Szállítás díjmentes Br. 50.000.- FT felett
Szállítási idő : 2 munkanap
Termék visszavétel
Legyen a törzsvásárlónk
10 cm-es hordozható LED-es smink tükör, rózsaarany
Vigye magával mindenhová!
Legújabb hordozható tükörcsaládunk azoknak szól, akik mindig magukkal szeretnének vinni egy megbízható, jó fényû smink tükröt a táskájukban.
Legyen önbizalma kinézetével kapcsolatban bárhol is van.
Szenzoros tok: az elegáns tokból kihúzva a tükör automatikusan kivilágosodik és automatikusan kikapapcsol, amikor visszateszi azt.
3x-os nagytású részletek: tökéletes egyensúly a részletek és az általános nézet között. Ebben a tükörben nem vesznek el a részletek és mellette pont eleget lát az arcából az arcának ellenõrzéséhez.
Sokoldalú gyûrûs fogantyú: tartsa ujjára fûzve -akár egy gyûrût-, viselje, vagy támassza ki, mindig kényelmes és biztonságos a használata.
Anyaga: rozsdamentes acél
Nagyítás: 3x-os
Fényerõ: 300 vagy 650 lux
Színhûség: 95 CRI
Tápellátás: beépített akkumulátor (egy feltöltéssel akár egy hétig használhatja)
Tükör: ultra-tiszta, kiváló fényvisszaverõdésû üveg, aládolgozott nagy tisztaságú alumíniummal bevonattal
Méret: 10,4 x 10,4 x 1,1 cm
Most könnyû jól kinézni az új simplehuman szenzoros megvilágítású smink tükörrel és most egyszerûen magával is viheti bárhová.
Hordozható szenzoros sminktükör a fényesebb, tisztább és színhelyes sminkért, hogy Ön mindig a legjobban nézzen ki!
Nélkülözhetetlen kellék egy hölgy táskájában - simplehuman hordozható LED-es sminktükör 3x-os nagyítással
Amikor éppen vár valakire... vagy munkahelyen, akár útközben elõveszi egy pillantra táskájából.. a tokból kihúzva a tükör automatikusan kivilágosodik. Tiszta világosságban jelenik meg arca még rossz fényviszonyok között is. Ön belepillant, ellenõrzi smiknkjét és megnyugodhat: jól néz ki! Ez megnyugtatja. Vigye magával mindenhova, hogy Ön mindig, mindenhol a legjobban nézzen ki!

simplehuman - praktius eszközök az Ön szépsége érdekében
Életünkben, mindennapjainkban napról napra szembesülünk a jobb és praktikusabb dolgok igényével. A simplehuman filozófiája pont ezt testesíti meg, hogy oldjunk meg mindennapi problémákat jobb, hatékonyabb és gyorsabb módon. Minden termékünkre jellemzõ az egyszerûség és hogy hosszú távra tervezzük õket. Örülünk, amikor vásárlóink termékeinket elõször próbálják ki és már az elsõ pillanatban felkiáltanak "Hú, ez aztán valami!" vagy "mindig is erre vágytam!".
Miért pont a simplehuman smink tükröt válasszam
A sminktükör megtervezésekor a célunk az volt, hogy Ön a legjobb és legtermészetesebb megvilágításban lássa magát készülõdés és sminkelés közben.

Miért kell nekem nagyítás a sminkeléshez?
A mi simplehuman SensorMirror Compact világítós sminktükrünk 3x-os nagytással rendelkezik, hogy a legtökéletesebb sminket elkészíthesse magának. A 3x-os nagyítás tökéletes egyensúly a részletek és az általános nézet között..

Mit jelent a 3x nagyítás?
A 3x-os nagyítás tökéletes egyensúly a részletek és az általános nézet között. Ebben a tükörben nem vesznek el a részletek és mellette pont eleget lát az arcából annak ellenõrzéséhez.

Mi a különbség más világítós kozmetikai tükrökhöz képest?
Szenzoros smink tükreink új eddig nem látott minõségi szintet jelentenek a szenzoros tükrök világában, mind a fényminõségben, mind színhûségben. A fényerõt a sebészeti minõségû LED-ek egyenletesen oszlatják el a mikro reflektorok egyedi mintázata által a tükör mentén - nincsenek sötét és világos foltok, csak szép és egyenletes fény.

Mi az a TRU-LUX fényrendszer?
A Tru-Lux fényrendszer a természetes napfényt szimulálja, láthatóvá teszi a teljes színspektrumot, így Ön látni fogja, mikor megfelelõ a színárnyalat és hibátlan a sminkje. Fénye akár 2x világosabb, mint a legjobb más gyártmányú tüköré (300/600 lux) és színmegfelelõsségi mutatója (CRI) 95, ami a majdnem természetes napfényt szimulálja.

Mi a szenzor elõnye a tükörnél?
A tükör automatikusan kivilágosodik amikor elõveszi az elegáns tokból és használni kezdi és kialszik, amikor visszehelyezi tokjába.

Kábelmentes a használata, hogyan mûködik ez?
Újratölthetõ akkumulátorának köszönhetõen egy feltöltéssel akár 1 hétig használhatja. Egy USB töltõkábellel pedig szükség szerint újratöltheti amikor lemerül.

Kitõnõ ajánlásokkal vásárlóinktól
simplehuman szenzoros tükör a fényesebb, tisztább és színhelyes kinézetért, hogy Ön mindig a legjobban nézzen ki! Vigye magával bárhová is megy.

Kapcsolódó termékek

    Legutóbb nézettek