0 termék, 0 Ft értékben Pénztárhoz »

arrow

Keresés:

simplehuman ST3025 10 cm-es hordozható LED-es smink tükör, rozsdamentes

Cikkszám: 001071

EAN kód: 838810020952

raktáron

Bruttó ár: 39 990 Ft

Nettó ár: 31 488 Ft

+-db

Szállítási költség egy termék esetén : 1 900 Ft
Szállítási költség további termékek esetén : 500 Ft
Szállítás díjmentes Br. 50.000.- FT felett
Szállítási idő : 1 munkanap
Termék visszavétel
Legyen a törzsvásárlónk
10 cm-es hordozható LED-es smink tükör, rozsdamentes
Vigye magával mindenhová!
Legújabb hordozható tükörcsaládunk azoknak szól, akik mindig magukkal szeretnének vinni egy megbízható, jó fényű smink tükröt a táskájukban.
Legyen önbizalma kinézetével kapcsolatban bárhol is van.
Szenzoros tok: az elegáns tokból kihúzva a tükör automatikusan kivilágosodik és automatikusan kikapapcsol, amikor visszateszi azt.
3x-os nagytású részletek: tökéletes egyensúly a részletek és az általános nézet között. Ebben a tükörben nem vesznek el a részletek és mellette pont eleget lát az arcából az arcának ellenőrzéséhez.
Sokoldalú gyűrűs fogantyú: tartsa ujjára fűzve -akár egy gyűrűt-, viselje, vagy támassza ki, mindig kényelmes és biztonságos a használata.
Anyaga: rozsdamentes acél
Nagyítás: 3x-os
Fényerő: 300 vagy 650 lux
Színhűség: 95 CRI
Tápellátás: beépített akkumulátor (egy feltöltéssel akár egy hétig használhatja)
Tükör: ultra-tiszta, kiváló fényvisszaverődésű üveg, aládolgozott nagy tisztaságú alumíniummal bevonattal
Méret: 10,4 x 10,4 x 1,1 cm
Most könnyű jól kinézni az új simplehuman szenzoros megvilágítású smink tükörrel és most egyszerűen magával is viheti bárhová.
Hordozható szenzoros sminktükör a fényesebb, tisztább és színhelyes sminkért, hogy Ön mindig a legjobban nézzen ki!
Nélkülözhetetlen kellék egy hölgy táskájában - simplehuman hordozható LED-es sminktükör 3x-os nagyítással
Amikor éppen vár valakire... vagy munkahelyen, akár útközben előveszi egy pillantra táskájából.. a tokból kihúzva a tükör automatikusan kivilágosodik. Tiszta világosságban jelenik meg arca még rossz fényviszonyok között is. Ön belepillant, ellenőrzi smiknkjét és megnyugodhat: jól néz ki! Ez megnyugtatja. Vigye magával mindenhova, hogy Ön mindig, mindenhol a legjobban nézzen ki!

simplehuman - praktius eszközök az Ön szépsége érdekében
Életünkben, mindennapjainkban napról napra szembesülünk a jobb és praktikusabb dolgok igényével. A simplehuman filozófiája pont ezt testesíti meg, hogy oldjunk meg mindennapi problémákat jobb, hatékonyabb és gyorsabb módon. Minden termékünkre jellemző az egyszerűség és hogy hosszú távra tervezzük őket. Örülünk, amikor vásárlóink termékeinket először próbálják ki és már az első pillanatban felkiáltanak "Hú, ez aztán valami!" vagy "mindig is erre vágytam!".
Miért pont a simplehuman smink tükröt válasszam
A sminktükör megtervezésekor a célunk az volt, hogy Ön a legjobb és legtermészetesebb megvilágításban lássa magát készülődés és sminkelés közben.

Miért kell nekem nagyítás a sminkeléshez?
A mi simplehuman SensorMirror Compact világítós sminktükrünk 3x-os nagytással rendelkezik, hogy a legtökéletesebb sminket elkészíthesse magának. A 3x-os nagyítás tökéletes egyensúly a részletek és az általános nézet között..

Mit jelent a 3x nagyítás?
A 3x-os nagyítás tökéletes egyensúly a részletek és az általános nézet között. Ebben a tükörben nem vesznek el a részletek és mellette pont eleget lát az arcából annak ellenőrzéséhez.

Mi a különbség más világítós kozmetikai tükrökhöz képest?
Szenzoros smink tükreink új eddig nem látott minőségi szintet jelentenek a szenzoros tükrök világában, mind a fényminőségben, mind színhűségben. A fényerőt a sebészeti minőségű LED-ek egyenletesen oszlatják el a mikro reflektorok egyedi mintázata által a tükör mentén - nincsenek sötét és világos foltok, csak szép és egyenletes fény.

Mi az a TRU-LUX fényrendszer?
A Tru-Lux fényrendszer a természetes napfényt szimulálja, láthatóvá teszi a teljes színspektrumot, így Ön látni fogja, mikor megfelelő a színárnyalat és hibátlan a sminkje. Fénye akár 2x világosabb, mint a legjobb más gyártmányú tüköré (300/600 lux) és színmegfelelősségi mutatója (CRI) 95, ami a majdnem természetes napfényt szimulálja.

Mi a szenzor előnye a tükörnél?
A tükör automatikusan kivilágosodik amikor előveszi az elegáns tokból és használni kezdi és kialszik, amikor visszehelyezi tokjába.

Kábelmentes a használata, hogyan működik ez?
Újratölthető akkumulátorának köszönhetően egy feltöltéssel akár 1 hétig használhatja. Egy USB töltőkábellel pedig szükség szerint újratöltheti amikor lemerül.

Kitőnő ajánlásokkal vásárlóinktól
simplehuman szenzoros tükör a fényesebb, tisztább és színhelyes kinézetért, hogy Ön mindig a legjobban nézzen ki! Vigye magával bárhová is megy.

Kapcsolódó termékek

Legutóbb nézettek