0 termék, 0 Ft értékben Pénztárhoz »

arrow

Keresés:

simplehuman ST3014 széleslátószögű, szenzoros megvilágítású, 1x/10x-es nagyítású smink tükör

Cikkszám: 000715

EAN kód: 838810019673

raktáron

Bruttó ár: 119 990 Ft

Nettó ár: 94 480 Ft

+-db

Szállítási költség egy termék esetén : 2 700 Ft
Szállítási költség további termékek esetén : 500 Ft
Szállítás díjmentes Br. 50.000.- FT felett
Szállítási idő : 1 munkanap
Termék visszavétel
Legyen a törzsvásárlónk
Lássa magát a legjobb és legtermészetesebb megvilágításban öltözködés és sminkelés közben.
A simplehuman Sensor mirror pro sminktükör széles látómezővel rendelkezik, köszönhetően a 2 oldalsó kihajtható oldalpanelnek, így egyszerre több szögből is láthatja magát.
Tru-Lux megvilágítás: A Tru-Lux fényrendszer a természetes napfényt szimulálja, láthatóvá teszi a teljes színspektrumot, így Ön látni fogja, mikor megfelelő a színárnyalat és hibátlan a sminkje.
Állítható színhőmérséklet: akár 50.000 színvariációra képes, válasszon az előre beállítottak közül, vagy használja az okostelfonos applikációt a fényviszonyok megörökítéséhez és állítsa be a tükrön.
Mentse el kedvenc helyeit: használja telefonját az egyéni világítási beállításokhoz és ellenőrizze sminkjét az irodában, a konditeremben, kedvenc éttermében - vagy bárhol ahol a legjobban szeretne kinézni
Két fajta nézet: 1x normál és 10x nagyítás, köszönhetően a mágnesesen illeszthető extra tükör betétnek a finom részletek érdekében, az egészen közeli részekhez pl.: szemöldök szedése és szempilla spirálozás.
Szenzoros bekapcsolás: automatikusan felgyullad amikor a tükörbe néz és kialszik, amikor eltávolodik tőle.
Kábelmentes használat: újratölthető akkumulátorának köszönhetően (USB kábellel tölthető) egy feltöltéssel akár 3-4 hétig használhatja.
Anyaga: rozsdamentes acél
Tápellátás: beépített újratölthető lithium ion akkumulátor
Akkumulátor kapacitás: 1 teljes feltöltéssel akár 3-4 hétig
Nagyítás: 1x (normál) + 10x (nagyítás) az egészen közeli részekhez
Fényerő: 600 lux
Színhűség index: 90 (CRI)
Applikáció: SimlpleHuman app.
Wi-Fi/Bluetooth: Wi-Fi 802.11b/g/n - Bluetooth v4.0
Tükör üveg: ultra-tiszta, kiváló fényvisszaverődésű üveg, aládolgozott nagy tisztaságú alumíniummal bevonattal
Tartozékok: szenzoros tükör, részletgazdag tükör betét, USB kábel és adapter fej, törlőkendő
Méret: kb. 51.5 x 40.8 x 18 cm
Doboz mérete: kb. 60 x 22 x 47
simplehuman szenzoros tükör a fényesebb, tisztább és színhelyes kinézetért, hogy Ön mindig a legjobban nézzen ki!
simplehuman szenzoros tükrök
A simplehuman új szenzoros tükör családja több méretben, különböző nagyításban, kivételes részletességgel és tökéletes megvilágításban mutatja meg arcát az ideális smink elkészítéséhez.
Rossz fényviszonyok félrevezethetik Önt sminkje elkészítésekor. A mi Tru-Lux fényrendszerünk a természetes napfényt szimulálja, láthatóvá teszi a teljes színspektrumot, így Ön látni fogja, mikor megfelelő a színárnyalat és hibátlan a sminkje.

simplehuman - Eszközök a praktikus háztartáshoz
Életünkben napról napra szembesülünk a jobb és praktikusabb dolgok igényével. A SimpleHuman filozófiája pont ezt testesíti meg, hogy oldjunk meg problémákat hatékonyabb és gyorsabb módon. Ezért hívjuk termékeinket úgy, hogy eszközök a praktikus háztartáshoz. Minden termékünkre jellemző az egyszerűség és hogy hosszú távra tervezzük őket. Olyan termékeket gyártunk, amiket mi is szívesen használunk.
Örülünk, amikor vásárlóink termékeinket először próbálják ki és már az első pillanatban felkiáltanak "ez aztán okos!".
Miért ez a legjobb simplehuman tükör?
A tükör megtervezésekor a célunk az volt, hogy Ön a legjobb és legtermészetesebb megvilágításban lássa magát öltözködés és sminkelés közben. A mi simplehuman Sensor Mirror Pro sminktükrünk széles látómezővel rendelkezik, a 2 oldalsó kihajtható oldalpanelnek köszönhetően, egyszerre több szögből is láthatja magát, hogy a legtökéletesebb sminket elkészíthesse magának.

Mit jelent a 10x nagyítás?
Használja 1x méretarányú nagy felületű perspektív részt a teljes fej és felső részhez, míg 10x-os nagyítós tükör betétet az egészen közeli finom részletek érdekében, az egészen közeli részekhez pl.: szemöldök szedése és szempilla spirálozása stb.

Mi a különbség más világítós kozmetikai tükrökhöz képest?
Szenzoros smink tükreink új eddig nem látott minőségi szintet jelentenek a szenzoros tükrök világában, mind a fényminőségben, mind színhűségben. A fényerőt a sebészeti minőségű LED-ek egyenletesen oszlatják el a mikro reflektorok egyedi mintázata által a tükör mentén - nincsenek sötét és világos foltok.

Mi az a TRU-LUX fényrendszer?
A Tru-Lux fényrendszer a természetes napfényt szimulálja, láthatóvá teszi a teljes színspektrumot, így Ön látni fogja, mikor megfelelő a színárnyalat és hibátlan a sminkje. Fénye akár 2x világosabb, mint a legjobb más gyártmányú tüköré (600 lux) és színmegfelelősségi mutatója (CRI) 90, ami a majdnem természetes napfényt szimulálja.

Mi a szenzor előnye?
Az adaptív szenzoros, intelligens multi-sense technológia alkalmazkodik Önhöz, vagyis automatikusan felgyullad, amikor a tükörbe néz és kialszik, amikor eltávolodik tőle. Használat közben még érzékenyebb, így soha nem kapcsol ki váratlanul.

Valóban kábelmentes a használata?
Újratölthető akkumulátorának köszönhetően egy feltöltéssel akár 3 hétig használhatja. Egy USB töltőkábellel pedig szükség szerint újratöltheti.

Indulás 10 perc múlva? Szüksége van egy végszóra?
A tükör finom riasztásának köszönhetően Ön beállíthatja az elkészülésre fordítható időt, amit majd a tükör diszkrét villogással jelez Önnek.

simplehuman szenzoros tükör a fényesebb, tisztább és színhelyes kinézetért, hogy Ön mindig a legjobban nézzen ki!

Kapcsolódó termékek

Legutóbb nézettek