0 termék, 0 Ft értékben Pénztárhoz »

arrow

Keresés:

simplehuman ST3011 Sensor Mirror Pro 20cm-es szenzoros tükör 5x/10x-es nagyítással - rózsaarany

Cikkszám: 000760

EAN kód: 838810018768

raktáron

Bruttó ár: 79 990 Ft

Nettó ár: 62 984 Ft

+-db

Szállítási költség egy termék esetén : 1 900 Ft
Szállítási költség további termékek esetén : 500 Ft
Szállítás díjmentes Br. 50.000.- FT felett
Szállítási idő : 1 munkanap
Termék visszavétel
Legyen a törzsvásárlónk
Lássa magát a legjobb és legtermészetesebb megvilágításban öltözködés és sminkelés közben.
A legtöbb tükör vagy nem is megvilágított, vagy nem adja ki a teljes színspektrumot. A mi Tru-Lux fényrendszerünk a természetes napfényt szimulálja, láthatóvá teszi a teljes színspektrumot, így Ön látni fogja, mikor megfelelő a színárnyalat és hibátlan a sminkje.
Állítható színhőmérséklet: akár 50.000 színvariációra képes, válasszon az előre beállítottak közül, vagy használja az okostelefonos applikációt a fényviszonyok megörökítéséhez és állítsa be a tükrön.
Két fajta nagyítás egy sminktükörben: 5x / 10x, köszönhetően a mágnesesen illeszthető extra tükör betétnek.
5x-ös nagyítás a teljes arc egyben, a finom részletek nélkül.
10x-es nagyítás: a finom részletek érdekében, az egészen közeli részekhez pl.: szemöldök szedése és szempilla spirálozás
Szenzoros bekapcsolás: automatikusan bekapcsol amikor a tükörbe néz és kialszik, amikor eltávolodik tőle.
WiFi-funkció: alkalmazás használata további okos funkciókhoz
Maximális beállíthatóság: kihúzható, elforgatható és hátra dönthető az Önnek legkényelmesebb pozíció érdekében.
Kábelmentes használathoz alakítottuk ki, így újratölthető akkumulátorának köszönhetően (USB kábellel tölthető) egy feltöltéssel akár 3-4 hétig használhatja.
Méret: 13 x 23 x 36 cm / 43,2 cm
simplehuman szenzoros sminktükör a jobb, tisztább és színhelyes sminkért, hogy Ön mindig a legjobban nézzen ki!
Lássa magát tökéletes fényben sminkelés, készülődés közben - simplehuman szenzoros tükrök
A simplehuman új szenzoros tükör családja több méretben, különböző nagyításban, kivételes részletességgel és tökéletes megvilágításban mutatja meg arcát az ideális smink elkészítéséhez. A rossz fényviszonyok félrevezethetik Önt sminkje elkészítésekor. A mi Tru-Lux fényrendszerünk a természetes napfényt szimulálja, láthatóvá teszi a teljes színspektrumot, így Ön azonnal látni fogja, mikor megfelelő a színárnyalat és hibátlan a sminkje.

simplehuman - Eszközök a praktikus háztartáshoz
Életünkben napról napra szembesülünk a jobb és praktikusabb dolgok igényével. A simplehuman filozófiája pont ezt testesíti meg, hogy oldjunk meg problémákat hatékonyabb és gyorsabb módon. Ezért hívjuk termékeinket úgy, hogy eszközök a praktikus háztartáshoz. Minden termékünkre jellemző az egyszerűség és hogy hosszú távra tervezzük őket. Olyan termékeket gyártunk, melyeket mi is szívesen használunk.
Örülünk, amikor vásárlóink termékeinket először próbálják ki és már az első pillanatban felkiáltanak "ez aztán okos!".
Miért pont a simplehuman smink tükröt válasszam
A sminktükör megtervezésekor a célunk az volt, hogy Ön a legjobb és legtermészetesebb megvilágításban lássa magát készülődés és sminkelés közben.

Miért kell nekem több féle nagyítás a sminkeléshez?
A mi simplehuman Sensor Mirror Pro sminktükrünk 2 féle nagytással rendelkezik, hogy a legtökéletesebb sminket elkészíthesse magának. Az 5x-ös nagyítással egészben láthatja a teljes arcát, de nagyításban. A 10x-es nagyítást a finom részletekre használhatja, az egészen közeli részekhez pl.: szemöldök szedése és szempilla spirálozás stb.

Mit jelent a 10x nagyítás?
A 10x-os nagyítós tükör betétet az egészen közeli finom részletekhez használhatja pl.: szemöldök szedése és szempilla spirálozása stb.

Mi a különbség más világítós kozmetikai tükrökhöz képest?
Szenzoros smink tükreink új eddig nem látott minőségi szintet jelentenek a szenzoros tükrök világában, mind a fényminőségben, mind színhűségben. A fényerőt a sebészeti minőségű LED-ek egyenletesen oszlatják el a mikro reflektorok egyedi mintázata által a tükör mentén - nincsenek sötét és világos foltok, csak szép és egyenletes fény.

Mi az a TRU-LUX fényrendszer?
A Tru-Lux fényrendszer a természetes napfényt szimulálja, láthatóvá teszi a teljes színspektrumot, így Ön látni fogja, mikor megfelelő a színárnyalat és hibátlan a sminkje. Fénye akár 2x világosabb, mint a legjobb más gyártmányú tüköré (600 lux) és színmegfelelősségi mutatója (CRI) 90, ami a majdnem természetes napfényt szimulálja.

Mi a szenzor előnye a tükörnél?
Az adaptív szenzoros intelligens multi-sense technológia alkalmazkodik Önhöz, vagyis automatikusan felgyullad, amikor a tükörbe néz és kialszik, amikor eltávolodik tőle. Használat közben még érzékenyebb, így soha nem kapcsol ki váratlanul.

Valóban kábelmentes a használata?
Újratölthető akkumulátorának köszönhetően egy feltöltéssel akár 3-4 hétig használhatja. Egy USB töltőkábellel pedig szükség szerint újratöltheti amikor lemerül.

simplehuman szenzoros tükör a fényesebb, tisztább és színhelyes kinézetért, hogy Ön mindig a legjobban nézzen ki!

Kapcsolódó termékek

Legutóbb nézettek