0 termék, 0 Ft értékben Pénztárhoz »

arrow

Keresés:

simplehuman ST3010 12cm-es szenzoros tükör 10x-es nagyítással - rózaarany

Cikkszám: 000759

EAN kód: 838810018751

nincs raktáron

Bruttó ár: 44 990 Ft

Nettó ár: 35 425 Ft

+-db

Szállítási költség egy termék esetén : 1 900 Ft
Szállítási költség további termékek esetén : 500 Ft
Szállítás díjmentes Br. 50.000.- FT felett
Szállítási idő : érdeklődjön
Termék visszavétel
Legyen a törzsvásárlónk
12 cm-es hordozható szenzoros sminktükör 10x-es nagyítással, rózsaarany színben
A simplehuman szenzoros tükör megvilágítása automatikusan bekapcsol, amikor Ön belenéz.
A Tru-Lux fényrendszer a természetes napfényt szimulálja, láthatóvá teszi a teljes színspektrumot, így Ön látni fogja, mikor megfelelő a színárnyalat és hibátlan a sminkje.
A hagyományos izzószálas megvilágítású sminktükrökhöz képest a mi hosszantartó LED megvilágításunk egyenletesen világít és nem ég ki.
A tükröt összehajtva könnyen tárolhatja a tartozék hordtáskájában.
Újratölthető akkumulátorának köszönhetően (USB kábellel) egy feltöltéssel akár 5 hétig kábel mentesen használhatja.
10x-es nagyítás - ideális nagyítás a közeli sminkeléshez, pl. púderezés, szemhéj festés, szempilla spirálozás stb.
Tru-lux megvilágítás: optimális fényerő és színek.
A fényt a sebészeti minőségű LED-ek egyenletesen oszlatják el a mikro reflektorok egyedi mintázata által a gyűrű mentén - nincsenek sötét és világos foltok.
90 (CRI) színvisszaadási indexével a Tru-lux megvilágítás közel a természetes napfényt szimulálja, így a teljes színspektrum minden részletet megmutat Önnek. Ha jól nézi ki a sminkje ebben a fényben, akkor biztos lehet benne, hogy minden fényviszonyok között tökéletes lesz.
Az egyedi mikro-reflektorok egyenletesen szórják a fényt, nincsenek sötét és világos foltok - csak egyenletes természetes fény.
Az intelligens multi-sense technológia alkalmazkodik Önhöz, automatikusan felgyullad amikor a tükörbe néz és kialszik, amikor eltávolodik tőle. Használat közben még érzékenyebb, így soha nem kapcsol ki váratlanul.
Precíz görbület a torzításmentes látványért - a sarkokban is.
Ultra-tiszta, kiváló minőségű üveg az aládolgozott nagy tisztaságú alumínium bevonattal kiváló fényvisszaverődést és tisztaságot nyújt, amikor Ön belenéz.
2 magassági beállítás, elforgathatóság és dönthetőség a megfelelő nézőpont beállítás érdekében.
Tartozék: USB töltőkábel
Doboz mérete: 16,5 x 5 x 28 cm
Most könnyű jól kinézni az új simplehuman szenzoros megvilágítású tükörrel és már magával is viheti.
Hogy mindig jól nézzen ki a sminkje - simplehuman szenzoros tükrök
A simplehuman új szenzoros tükör családja több méretben, különböző nagyításban, kivételes részletességgel és tökéletes megvilágításban mutatja meg arcát az ideális smink elkészítéséhez. Rossz fényviszonyok között a sminkje félrevezetheti. A mi Tru-Lux fényrendszerünk a természetes napfényt szimulálja, láthatóvá teszi a teljes színspektrumot, így Ön látni fogja, mikor megfelelő a színárnyalat és hibátlan a sminkje.

simplehuman - Eszközök a praktikus háztartáshoz
Életünkben napról napra szembesülünk a jobb és praktikusabb dolgok igényével. A simplehuman filozófiája pont ezt testesíti meg, hogy oldjunk meg problémákat hatékonyabb és gyorsabb módon. Ezért hívjuk termékeinket úgy, hogy eszközök a praktikus háztartáshoz. Minden termékünkre jellemző az egyszerűség és hogy hosszú távra tervezzük őket. Olyan termékeket gyártunk, amiket mi is szívesen használunk.
Örülünk, amikor vásárlóink termékeinket először próbálják ki és már az első pillanatban felkiáltanak "ez aztán okos!".
Miért pont a simplehuman smink tükröt válasszam
A sminktükör megtervezésekor a célunk az volt, hogy Ön a legjobb és legtermészetesebb megvilágításban lássa magát készülődés és sminkelés közben.

Miért kell nekem nagyítás a sminkeléshez?
A simplehuman sminktükör 10-szeres nagytással rendelkezik, hogy a legtökéletesebb sminket elkészíthesse magának. A 10x-es nagyítást a finom részletekre használhatja, az egészen közeli részekhez pl.: szemöldök és bajusz szedése, szempilla spirálozás stb.

Mit jelent a 10x nagyítás?
A 10x-os nagyítás azért kell, hogy jobban láthassa magát. A bőrön való apró elváltozások, színek, az egészen közeli finom részletek is láthatóvá válnak, Ideális szemöldök szedéséhez, szempilla spirálozásához stb.

Mi a különbség más világítós kozmetikai tükrökhöz képest?
Szenzoros smink tükrünk új eddig nem látott minőségi szintet jelent a szenzoros tükrök világában, mind a fényminőségben, mind színhűségben. A fényerőt a sebészeti minőségű LED-ek egyenletesen oszlatják el a mikro reflektorok egyedi mintázata által a tükör mentén - nincsenek sötét és világos foltok, csak szép és egyenletes fény.

Mi az a TRU-LUX fényrendszer?
A Tru-Lux fényrendszer a természetes napfényt szimulálja, láthatóvá teszi a teljes színspektrumot, így Ön látni fogja, mikor megfelelő a színárnyalat és hibátlan a sminkje. Fénye akár 2x világosabb, mint a legjobb más gyártmányú tüköré (600 lux) és színmegfelelősségi mutatója (CRI) 90, ami a majdnem természetes napfényt szimulálja.

Mi a szenzor előnye a tükörnél?
Az adaptív szenzoros intelligens multi-sense technológia alkalmazkodik Önhöz, vagyis automatikusan felgyullad, amikor a tükörbe néz és kialszik, amikor eltávolodik tőle. Használat közben még érzékenyebb, így soha nem kapcsol ki váratlanul.

Valóban kábelmentes a használata?
Újratölthető akkumulátorának köszönhetően egy feltöltéssel akár 3-4 hétig használhatja. Egy USB töltőkábellel pedig szükség szerint újratöltheti amikor lemerül.

simplehuman szenzoros sminktükör a fényesebb, tisztább és színhelyes szépségért, hogy Ön mindig a legjobban nézzen ki!

Kapcsolódó termékek

    Legutóbb nézettek