0 termék, 0 Ft értékben Pénztárhoz »

arrow

Keresés:

simplehuman ST2023 58 literes szemetes hang és mozgásszenzorral - rózsaarany

Cikkszám: 001030

EAN kód: 838810020525

raktáron

Bruttó ár: 89 990 Ft

Nettó ár: 70 858 Ft

+-db

Szállítási költség egy termék esetén : 3 500 Ft
Szállítási költség további termékek esetén : 2 500 Ft
Szállítás díjmentes Br. 50.000.- FT felett
Szállítási idő : 2 munkanap
Termék visszavétel
Legyen a törzsvásárlónk
58 literes rozsdamentes szemetes hang- és mozgásszenzorral a higiénikus mûködéshez (rózsaarany)
A hang- és mozgás szenzoros szemetesesünk csupán hangjelzésre is kinyitja szemetes tetejét.
Csak mondja neki, hogy "open can" és a fedél automatikusan kinyílik.
Beépített mozgászenzora egy kézmozdulatára is természetesen kinyitja a szemetes fedelét.
Beépített szemeteszsák adagolójából belülrõl húzható ki egyesével a zsák, így a szemeteszacskó mindig kéznél van az egyszerû és gyors zsákcseréhez.
Tiszta és egyszerû zsákcsere: A szemetes zsák soha nem lóg ki, mert az elegáns keret eltakarja azt.
Ujjlenyomat-biztos felület: láthatatlan nano-silver bevonata ellenáll a szennyezõdésnek és mindig fényes marad.
A legjobb minõségû anyagoknak és masszív szerkezetnek köszönhetõen termékeink hosszú évekig üzembiztos mûködést garantálnak.
Tápellátás: 230V-os hálózati adapter (tartozék) vagy 6 x AA (ceruza) elem (nem tartozék)
Tartozékok: hálózati adapter, Q típusú szemetes zsák kezdõ csomag
Próbálja ki méretre szabott gyári szemetes zacskóinkat, melyek extra erõs és tökéletes illeszkedést biztosítanak.
Hozzá való SimpleHuman szemetes zacskó: Q típusú, extra erõs, dupla varrású, pontos illeszkedés, nincs többé gyûrõdés és teljesen rejtett marad - a tisztább szemetes használat érdekében!
Kapacitás: 58 liter.
Méret (zárt/nyitott): 47 x 33 x 63 / 88 cm (hossz. x szél. x mag.)
Higiénikus szemetesek erõfeszítés nélkül - simplehuman szenzoros szemetesek
Az élet rendezetlen és piszkos. A környezete nem kell, hogy az legyen. Ezért mi kifejlesztettünk egy technológiát ami gyorsabb, tisztább és higiénikusabb szemetes használatot tesz lehetõvé. Bemutatjuk a simplehuman szenzoros szemeteseket. Legújabb szenzoros szemetsünk hang- és mozgásszenzorral is el van látva. Csak mondja neki, hogy "open can" és a fedél automatikusan kinyílik, majd magától lecsukódik. Ez okosabb, kényelmesebb és higiénikusabb, mint bármi más megoldás a szemetes kuka használatához.

simplehuman - eszközök a praktikus háztartáshoz
Életünkben napról napra szembesülünk a jobb és praktikusabb dolgok igényével. A SimpleHuman filozófiája pont ezt testesíti meg, hogy oldjunk meg problémákat hatékonyabb és gyorsabb módon. Minden termékünkre jellemzõ az egyszerûség és hogy hosszú távra tervezzük õket. Olyan termékeket gyártunk, amiket mi is szívesen használunk. Szigorúan teszteljük termékeinket, ezáltal biztosítva, hogy hosszú ideig megfelelõen mûködjenek. Örülünk, amikor vásárlóink termékeinket elõször próbálják ki és már az elsõ pillanatban felkiáltanak "ez aztán okos!".
A szemetes választás gyakran feltett kérdései:

1. Talán az elsõ és legfontosabb, hogy hol lesz a szemetes használva?
A rendeltetési hely a konyhában, irodában, vagy fürdõszobában lesz. Azon belül szûk helyen, konyhapult alatt, rejtve egy szekrényben, konyhasziget elõtt, félkör alakút szeretene, vagy kerek, vagy szögletes, netalán sarokban lenne a helye? Méretét tekintve azt szoktuk mondani általánosságban, hogy a
3-10 literes szemeteseink ideálisak fürdõszobába, irodába az asztal alá,
12-25 literes szemetesek ideálisak kisebb háztartásoknak, kisebb irodáknak, hotel szobába
30-35 literes szemetesek közepes háztartásoknak, közepes irodáknak
30-80 literes szemetesek nagyobb háztartásoknak, nagyobb irodáknak közös szemetesként, közösségi terekbe is megfelelõek.

2. Mennyi ideig tart egy rozsdamentes szemetes?
Egy jó minõségû, rozsdamentes szemetes nagyon hosszú ideig tart. Mi a SimpleHuman szemeteseknél a legjobb minõségû anyagoknak és masszív szerkezetnek köszönhetõen hosszú évekig üzembiztos mûködést garantálunk. Mi pl. pedálos szemetseinket akár 150.000 nyitásra teszteljük, ami napi 20 nyitásal számolva akár 20 évet is lehet.

3. Hogyan tisztíthatom a rozsdamentes szemetesemet?
A rozsdamentes acél könnyen tisztítható meleg vízzel és puha ruhával. A mi SimpleHuman KT1008 mikroszálas törlõkendõnk különösen hatékonyan távolítja el a foltokat, úgy, hogy utána sem hagy nyomot. Soha ne használjon erõs szereket, fehérítõt, vagy fémes, karcoló, dörzsi szivacsot

4. Melyik a legjobb szemeteszsák hozzá?
Próbálja ki méretre szabott gyári SimpleHuman szemetes zacskóinkat, melyek extra erõs és tökéletes illeszkedést biztosítanak. A szemeteskukához való gyári szemetes zacskó kódja jelölve van a kuka belsejében (A-Z típusú). De bármikor ellenõrizheti weboldalunkon a szemetes típusa melletti leírásban. Nincs többé gyûrõdés vagy kicsúszás a jobb és tisztább szemetes használat érdekében!

5. Hogyan mentesíthetem a szagokat?
A simpleHuman KT1165 szemetes szagmentesítõ szûrõ szett aktívszenet tartalmaz, hogy segítségével természets módon kiszûrhessük a kellemetlen szagokat. A szûrõ kimondottan a Simplehuman szemetesek és bármilyen más kukák fedelének belsõ részére történõ felragasztásra készült. Ettõl függetlenül máshol is lehet használni például hûtõszekrények és kamrák szagtalanításában. A szagtalanító szûrõ az aktívszén segítségével elnyeli a kellemetlen szagokat.

6. További kérdése van?
Ha az alábbiakon túl további kérdése lenne, kérem forduljon hozzánk bizalommal, ahol szakértõ kollégáink segítenek kiválasztani az Önnek legmegfeleleõbb szemetest vagy kiegészítõt.

Kapcsolódó termékek

Legutóbb nézettek