0 termék, 0 Ft értékben Pénztárhoz »

arrow

Keresés:

simplehuman ST2015 szelektív 58 literes szemetes hang és mozgásszenzorral

Cikkszám: 000935

EAN kód: 838810018720

raktáron

Bruttó ár: 99 990 Ft

Nettó ár: 78 732 Ft

+-db

Szállítási költség egy termék esetén : 3 500 Ft
Szállítási költség további termékek esetén : 2 500 Ft
Szállítás díjmentes Br. 50.000.- FT felett
Szállítási idő : 2 munkanap
Termék visszavétel
Legyen a törzsvásárlónk
ST2015 szelektív 58 literes rozsdamentes szemetes hang és mozgásszenzorral
A hang és mozgás szenzoros szemetesünk csupán hangjelzésre is kinyitja a szemetes tetejét.
Csak mondja neki, hogy "open can" és a fedél automatikusan kinyílik.
Van egy beépített mozgászenzora is, ami kézmozdulatára is természetesen kinyitja a fedelet.
A szelektív szemetes tartályának köszönhetően, már előre szétválogathatja hulladékát szelektív, környezetberát módon.
Az egyik vödör mögött beépített szemeteszsák adagoló található, ami belülről húzható ki egyesével, így a szemeteszacskó mindig kéznél van az egyszerű és gyors zsákcseréhez.
A másik oldalon 1 db fogantyús vödörrel rendelkezik az újrahasznosíthatónak, hogy a szemetet könnyen és kényelmesen emelhesse ki.
Tiszta és egyszerű zsákcsere: a szemetes zsák soha nem lóg ki, mert az elegáns keret eltakarja azt.
Ujjlenyomat-biztos felület, ami ellenáll a szennyeződésnek és mindig fényes marad.
A legjobb minőségű anyagoknak és masszív szerkezetnek köszönhetően termékeink hosszú évekig üzembiztos működést garantálnak.
Tápellátás: hálózati adapter (tartozék) vagy 6 x AA (ceruza) elem (nem tartozék)
Tartozékok: hálózati adapter, kék szeelektív vödör, H típusú szemetes zsák kezdő csomag
Próbálja ki méretre szabott gyári szemetes zacskóinkat, melyek extra erős és tökéletes illeszkedést biztosítanak.
Hozzá való simplehuman szemetes zacskó: H típusú, extra erős, dupla varrású, pontos illeszkedés, nincs többé gyűrődés és teljesen rejtett marad - a tisztább szemetes használat érdekében!
Kapacitás: 58 liter 2 részben (34 liter + 24 liter)
Méret (zárt/nyitott): 56,5 x 33 x 63,5 / 89,5 cm (hossz. x szél. x mag.)
Méret (doboz): kb. 61.5 x 38.0 x 69 cm
Erőfeszítés nélkül - simplehuman szenzoros szemetesek
Amikor Ön a konyhában dolgozik a konyhapult mindig tele van hulladékkal, zacskókkal, melyekre már nincs szükség. Hagyja a munkát szenzoros szemetünkre. A szenzoros szemetes fedele automatikusan kinyílik hangjára, vagy amikor kezével közelít felé, majd magától lecsukódik. Ez okosabb és kényelmesebb, mint bármi más megoldás a szemetes kuka használatához.

simplehuman - Eszközök a praktikus háztartáshoz
Életünkben napról napra szembesülünk a jobb és praktikusabb dolgok igényével. A simplehuman filozófiája pont ezt testesíti meg, hogy oldjunk meg problémákat hatékonyabb és gyorsabb módon. Minden termékünkre jellemző az egyszerűség és hogy hosszú távra tervezzük őket. Olyan termékeket gyártunk, amiket mi is szívesen használunk.
Szigorúan teszteljük termékeinket, ezáltal biztosítva, hogy hosszú ideig megfelelően működjenek. Örülünk, amikor vásárlóink termékeinket először próbálják ki és már az első pillanatban felkiáltanak "ez aztán okos!".
A szemetes választás gyakran feltett kérdései:

1. Talán az első és legfontosabb, hogy hol lesz a szemetes használva?
A rendeltetési hely a konyhában, irodában, vagy fürdőszobában lesz. Azon belül szűk helyen, konyhapult alatt, rejtve egy szekrényben, konyhasziget előtt, félkör alakút szeretene, vagy kerek, vagy szögletes, netalán sarokban lenne a helye? Méretét tekintve azt szoktuk mondani általánosságban, hogy a
3-10 literes szemeteseink ideálisak fürdőszobába, irodába az asztal alá,
12-25 literes szemetesek ideálisak kisebb háztartásoknak, kisebb irodáknak, hotel szobába
30-35 literes szemetesek közepes háztartásoknak, közepes irodáknak
30-80 literes szemetesek nagyobb háztartásoknak, nagyobb irodáknak közös szemetesként, közösségi terekbe is megfelelőek.

2. Mennyi ideig tart egy rozsdamentes szemetes?
Egy jó minőségű, rozsdamentes szemetes nagyon hosszú ideig tart. Mi a simplehuman szemeteseknél a legjobb minőségű anyagoknak és masszív szerkezetnek köszönhetően hosszú évekig üzembiztos működést garantálunk. Mi pl. pedálos szemetseinket akár 150.000 nyitásra teszteljük, ami napi 20 nyitásal számolva akár 20 évet is lehet.

3. Hogyan tisztíthatom a rozsdamentes szemetesemet?
A rozsdamentes acél könnyen tisztítható meleg vízzel és puha ruhával. A mi simplehuman KT1008 mikroszálas törlőkendőnk különösen hatékonyan távolítja el a foltokat, úgy, hogy utána sem hagy nyomot. Soha ne használjon erős szereket, fehérítőt, vagy fémes, karcoló, dörzsi szivacsot

4. Melyik a legjobb szemeteszsák hozzá?
Próbálja ki méretre szabott gyári simplehuman szemetes zacskóinkat, melyek extra erős és tökéletes illeszkedést biztosítanak. A szemeteskukához való gyári szemetes zacskó kódja jelölve van a kuka belsejében (A-Z típusú). De bármikor ellenőrizheti weboldalunkon a szemetes típusa melletti leírásban. Nincs többé gyűrődés vagy kicsúszás a jobb és tisztább szemetes használat érdekében!

5. Hogyan mentesíthetem a szagokat?
A simplehuman KT1165 szemetes szagmentesítő szűrő szett aktívszenet tartalmaz, hogy segítségével természets módon kiszűrhessük a kellemetlen szagokat. A szűrő kimondottan a simplehuman szemetesek és bármilyen más kukák fedelének belső részére történő felragasztásra készült. Ettől függetlenül máshol is lehet használni például hűtőszekrények és kamrák szagtalanításában. A szagtalanító szűrő az aktívszén segítségével elnyeli a kellemetlen szagokat.

6. További kérdése van?
Ha az alábbiakon túl további kérdése lenne, kérem forduljon hozzánk bizalommal, ahol szakértő kollégáink segítenek kiválasztani az Önnek legmegfeleleőbb szemetest vagy kiegészítőt.

Kapcsolódó termékek

Legutóbb nézettek