0 termék, 0 Ft értékben Pénztárhoz »

arrow

Keresés:

simplehuman CW2029 60 literes félkör alakú pedálos szemetes - rozsdamentes

Cikkszám: 001032

EAN kód: 838810018539

raktáron

Bruttó ár: 54 990 Ft

Nettó ár: 43 299 Ft

+-db

Szállítási költség egy termék esetén : 2 500 Ft
Szállítási költség további termékek esetén : 2 000 Ft
Szállítás díjmentes Br. 50.000.- FT felett
Szállítási idő : 2 munkanap
Termék visszavétel
Legyen a törzsvásárlónk
60 literes félkör alakú pedálos rozsdamentes szemetes
Félkör alakú szemetesünk tökéletesen passzol egy konyhapult vagy konyhasziget végébe, ahol a lekerekített szélei jobb elhaladást biztosítanak.
Az erõs, széles pedál hosszú életartamot garantál, 150.000 lépésre terveztük, ami 20 nyitás/nappal számolva akár 20 év használatot jelenthet.
A felsõ gallérja felhajtható a gyors és egyszerû szemeteszsák cseréhez, majd tökéletesen takarja a gyári SimpleHuman szemetesszákot túllógás nélkül.
A szabadalmaztatott "shox" technológiájú fedõ lecsukódás finom és csendes zárást bizosít minden alkalommal.
Ujjlenyomat-biztos felülete ellenáll a szennyezõdésnek és mindig fényes marad.
A legjobb minõségû anyagoknak és masszív szerkezetnek köszönhetõen termékeink hosszú évekig üzembiztos mûködést garantálnak.
Próbálja ki méretre szabott gyári szemetes zacskóinkat, melyek extra erõs és tökéletes illeszkedést biztosítanak.
Hozzá való SimpleHuman szemetes zacskó: P típusú - extra erõs, dupla varrású, pontos illeszkedés, nincs többé gyûrõdés és teljesen rejtett marad - a tisztább szemetes használat érdekében!
Méret (zárt/nyitott): 45,5 x 41,7 x 67 / 97 cm (hossz. x szél. x mag.)
Doboz mérete: 46 x 50 x 70 cm
Súly: n/a
Formás és elegáns vagyok - simplehuman félkör alakú szemetes kuka, mert egy hulladékgyûjõ is lehet elegáns!
A mi simplehuman félkör alakú rozsdamentes szemetesünk tökéletesen passzol egy konyhapult vagy konyhasziget végébe, ahol a lekerekített szélei jobb elhaladást biztosítanak. Ami a tartósságot illeti, nos a pedál az elsõ dolog, ami egy szemetesen általában elromlik. Ezért mi a pedál mechanikánkat extra erõsre építettük, 150.000 lépésre terveztük, ami napi 20 lépéssel számolva, akár 20 évre is elég lehet. A szabadalmaztatott fedél lecsukódás finom és csendes zárást bizosít minden alkalommal.

simplehuman - Eszközök a praktikus háztartáshoz
Életünkben napról napra szembesülünk a jobb és praktikusabb dolgok igényével. A simplehuman filozófiája pont ezt testesíti meg, hogy oldjunk meg problémákat hatékonyabb és gyorsabb módon. Minden termékünkre jellemzõ az egyszerûség és hogy hosszú távra tervezzük õket. Olyan termékeket gyártunk, amiket mi is szívesen használunk. Szigorúan teszteljük termékeinket, ezáltal biztosítva, hogy hosszú ideig megfelelõen mûködjenek. Örülünk, amikor vásárlóink termékeinket elõször próbálják ki és már az elsõ pillanatban felkiáltanak "végre egy jó szemetes, erre vártam!".
A szemetes választás gyakran feltett kérdései:

1. Talán az elsõ és legfontosabb, hogy hol lesz a szemetes használva?
A rendeltetési hely a konyhában, irodában, vagy fürdõszobában lesz. Azon belül szûk helyen, konyhapult alatt, rejtve egy szekrényben, konyhasziget elõtt, félkör alakút szeretene, vagy kerek, vagy szögletes, netalán sarokban lenne a helye? Méretét tekintve azt szoktuk mondani általánosságban, hogy a
3-10 literes szemeteseink ideálisak fürdõszobába, irodába az asztal alá,
12-25 literes szemetesek ideálisak kisebb háztartásoknak, kisebb irodáknak, hotel szobába
30-35 literes szemetesek közepes háztartásoknak, közepes irodáknak
35-80 literes szemetesek nagyobb háztartásoknak, nagyobb irodáknak közös szemetesként, közösségi terekbe is megfelelõek.

2. Mennyi ideig tart egy rozsdamentes szemetes?
Egy jó minõségû, rozsdamentes szemetes nagyon hosszú ideig tart. Mi a SimpleHuman szemeteseknél a legjobb minõségû anyagoknak és masszív szerkezetnek köszönhetõen hosszú évekig üzembiztos mûködést garantálunk. Mi pl. pedálos szemetseinket akár 150.000 nyitásra teszteljük, ami napi 20 nyitásal számolva akár 20 évet is lehet.

3. Hogyan tisztíthatom a rozsdamentes szemetesemet?
A rozsdamentes acél könnyen tisztítható meleg vízzel és puha ruhával. A mi SimpleHuman KT1008 mikroszálas törlõkendõnk különösen hatékonyan távolítja el a foltokat, úgy, hogy utána sem hagy nyomot. Soha ne használjon erõs szereket, fehérítõt, vagy fémes, karcoló, dörzsi szivacsot

4. Melyik a legjobb szemeteszsák hozzá?
Próbálja ki méretre szabott gyári SimpleHuman szemetes zacskóinkat, melyek extra erõs és tökéletes illeszkedést biztosítanak. A szemeteskukához való gyári szemetes zacskó kódja jelölve van a kuka belsejében (A-Z típusú). De bármikor ellenõrizheti weboldalunkon a szemetes típusa melletti leírásban. Nincs többé gyûrõdés vagy kicsúszás a jobb és tisztább szemetes használat érdekében!

5. Hogyan mentesíthetem a szagokat?
A SimpleHuman KT1165 szemetes szagmentesítõ szûrõ szett aktívszenet tartalmaz, hogy segítségével természets módon kiszûrhessük a kellemetlen szagokat. A szûrõ kimondottan a Simplehuman szemetesek és bármilyen más kukák fedelének belsõ részére történõ felragasztásra készült. Ettõl függetlenül máshol is lehet használni például hûtõszekrények és kamrák szagtalanításában. A szagtalanító szûrõ az aktívszén segítségével elnyeli a kellemetlen szagokat.

6. További kérdése van?
Ha az alábbiakon túl további kérdése lenne, kérem forduljon hozzánk bizalommal, ahol szakértõ kollégáink segítenek kiválasztani az Önnek legmegfeleleõbb szemetest vagy kiegészítõt.

Kapcsolódó termékek

Legutóbb nézettek