0 termék, 0 Ft értékben Pénztárhoz »

arrow

Keresés:

simplehuman CW1480 80 literes nyitott rozsdamentes szemetes - rózsaarany

Cikkszám: 000887

EAN kód: 838810020105

raktáron

Bruttó ár: 74 990 Ft

Nettó ár: 59 047 Ft

+-db

Szállítási költség egy termék esetén : 3 500 Ft
Szállítási költség további termékek esetén : 3 000 Ft
Szállítás díjmentes Br. 50.000.- FT felett
Szállítási idő : 2 munkanap
Termék visszavétel
Legyen a törzsvásárlónk
CW1480 80 literes nyitott rozsdamentes kereskedelmi szemetes
Egyik legnagyobb szemetesünk 26,7 cm-es nyitott tetején keresztül egyszerűen bele lehet dobni a nagyobb dobozokat is.
Nehéz és erős rozsdamentes acél konstrukciójának, nyitott tetejének és nagy kapacitásának köszönhetően ideális irodák, intézmények, kereskedelmi egységek pl. hotelek, éttermek, kávézók számára.
Levehető tető gallérján keresztül könnyen cserélhető a szemetes zsák.
Oldalsó fogantyúinak köszönhetően kényelmesen mozgatható.
A csúszásmentes gumi talpak kíméletesek a padlóhoz és stabilak.
A legjobb minőségű anyagoknak és masszív szerkezetnek köszönhetően termékeink hosszú ideig üzembiztos működést garantálnak.
Próbálja ki méretre szabott szemetes zsákjainkat, melyek extra erős és tökéletes illeszkedés biztosítanak.
Hozzávaló SimpleHuman szemetes zsák: simplehuman CW0272 "X" típusú - nincs többé gyűrődés vagy kicsúszás a tisztább szemetes használat érdekében!
Belső nyílás átmérő: 26,7 cm.
Méret: 45.1 x 45.1 x 76,1 (hossz. x szél. x mag.)
Mindig nyitva - SimpleHuman nyitott szemetesek
A nyitott szemeteseink ideálisak frekventált, nagy forgalmú helyekre, kereskedelmi egységekbe. Mindig nyitva van a teteje, így egyszerűen beledobhatják a szemetet menet közben is. A nagy kapacitásnak köszönhetően több hulladék tárolására és kevésbé sűrű zsákcserére ad lehetőséget.

simplehuman - Eszközök a praktikus háztartáshoz
Életünkben napról napra szembesülünk a jobb és praktikusabb dolgok igényével. A simplehuman filozófiája pont ezt testesíti meg, hogy oldjunk meg problémákat hatékonyabb és gyorsabb módon.
Minden termékünkre jellemző az egyszerűség és a minőség, hogy hosszú távra tervezzük őket. Olyan termékeket gyártunk, amiket mi is szívesen használunk. Örülünk, amikor vásárlóink termékeinket először próbálják ki és már az első pillanatban felkiáltanak "milyen jó!".
A szemetes választás gyakran feltett kérdései:

1. Talán az első és legfontosabb, hogy hol lesz a szemetes használva?
A rendeltetési hely a konyhában, irodában, vagy fürdőszobában lesz. Azon belül szűk helyen, konyhapult alatt, rejtve egy szekrényben, konyhasziget előtt, félkör alakút szeretene, vagy kerek, vagy szögletes, netalán sarokban lenne a helye? Méretét tekintve azt szoktuk mondani általánosságban, hogy a
3-10 literes szemeteseink ideálisak fürdőszobába, irodába az asztal alá,
12-25 literes szemetesek ideálisak kisebb háztartásoknak, kisebb irodáknak, hotel szobába
30-35 literes szemetesek közepes háztartásoknak, közepes irodáknak
30-80 literes szemetesek nagyobb háztartásoknak, nagyobb irodáknak közös szemetesként, közösségi terekbe is megfelelőek.

2. Mennyi ideig tart egy rozsdamentes szemetes?
Egy jó minőségű, rozsdamentes szemetes nagyon hosszú ideig tart. Mi a simplehuman szemeteseknél a legjobb minőségű anyagoknak és masszív szerkezetnek köszönhetően hosszú évekig üzembiztos működést garantálunk. Mi pl. pedálos szemetseinket akár 150.000 nyitásra teszteljük, ami napi 20 nyitásal számolva akár 20 évet is lehet.

3. Hogyan tisztíthatom a rozsdamentes szemetesemet?
A rozsdamentes acél könnyen tisztítható meleg vízzel és puha ruhával. A mi simplehuman KT1008 mikroszálas törlőkendőnk különösen hatékonyan távolítja el a foltokat, úgy, hogy utána sem hagy nyomot. Soha ne használjon erős szereket, fehérítőt, vagy fémes, karcoló, dörzsi szivacsot

4. Melyik a legjobb szemeteszsák hozzá?
Próbálja ki méretre szabott gyári simplehuman szemetes zacskóinkat, melyek extra erős és tökéletes illeszkedést biztosítanak. A szemeteskukához való gyári szemetes zacskó kódja jelölve van a kuka belsejében (A-Z típusú). De bármikor ellenőrizheti weboldalunkon a szemetes típusa melletti leírásban. Nincs többé gyűrődés vagy kicsúszás a jobb és tisztább szemetes használat érdekében!

5. Hogyan mentesíthetem a szagokat?
A simplehuman KT1165 szemetes szagmentesítő szűrő szett aktívszenet tartalmaz, hogy segítségével természets módon kiszűrhessük a kellemetlen szagokat. A szűrő kimondottan a simplehuman szemetesek és bármilyen más kukák fedelének belső részére történő felragasztásra készült. Ettől függetlenül máshol is lehet használni például hűtőszekrények és kamrák szagtalanításában. A szagtalanító szűrő az aktívszén segítségével elnyeli a kellemetlen szagokat.

6. Kereskedelmi üzletbe, vendéglátóipari egységbe, forgalmas helyekre milyen szemetest vásároljak?
A billenős és nyitott szemeteseink ideálisak frekventált, közepes vagy nagyobb forgalmú helyekre pl: irodák, intézmények, kereskedelmi egységek, bevásárlóközpontok, rendezvénytermek, hotelek, éttermek, kávézók számára. Mozgáskorlátozottak számára is használhatóak. Mindig nyitva van a teteje, így egyszerűen beledobhatják a szemetet menet közben is. A nagy kapacitásnak köszönhetően több szemét tárolására és kevésbé sűrű zsákcserére ad lehetőséget.

7. További kérdése van?
Ha az alábbiakon túl további kérdése lenne, kérem forduljon hozzánk bizalommal, ahol szakértő kollégáink segítenek kiválasztani az Önnek legmegfeleleőbb szemetest vagy kiegészítőt.

Kapcsolódó termékek

Legutóbb nézettek