0 termék, 0 Ft értékben Pénztárhoz »

arrow

Keresés:

simplehuman CW1467 50 literes nyitott, vékony formájú rozsdamentes szemetes

Cikkszám: 000730

EAN kód: 838810013442

raktáron

Bruttó ár: 51 990 Ft

Nettó ár: 40 937 Ft

+-db

Szállítási költség egy termék esetén : 2 500 Ft
Szállítási költség további termékek esetén : 2 000 Ft
Szállítás díjmentes Br. 50.000.- FT felett
Szállítási idő : 2 munkanap
Termék visszavétel
Legyen a törzsvásárlónk
CW1467 50 literes nyitott, vékony formájú rozsdamentes szemetes
Vékony, méret takarékos forma: Különböző forma, a különböző helyekre.
Ideális HORECA kereskedelmi egységeknek: erős rozsdamentes konstrukciójának, nyitott tetejének és nagy kapacitásának köszönhetően ideális irodák, hotelek, kereskedelmi egységek pl. éttermek, kávézók számára, rendezvénytermek számára is.
Nyitott tetején keresztül egyszerűen bele lehet dobni a szemetet akár menet közben is.
Levehető tető gallérján keresztül könnyen cserélhető a zsák.
Fogantyú: oldalsó fogantyúknak köszönhetően könnyen mozgatható.
A csúszásmentes gumi talpak kíméletesek a padlóhoz és stabilak.
A legjobb minőségű anyagoknak és masszív szerkezetnek köszönhetően termékeink hosszú ideig üzembiztos működést garantálnak.
Próbálja ki méretre szabott szemetes zacskóinkat, melyek extra erős és tökéletes illeszkedés biztosítanak.
Hozzávaló simplehuman szemetes zacskó: N típusú - nincs többé gyűrődés vagy kicsúszás a tisztább szemetes használat érdekében!
Méret: 27,2 x 46,3 x 69,5 cm (hossz x szél x mag)
Nyílás mérete: 35,6 x 15,2 cm
Különböző formák, különböző helyekre - simplehuman vékony formájú nyitott szemetes
Vékony formájú szemetes kukánkat szűk helyekre tervezték. Miközben pedig nagy kapacitása és nyitott teteje ideálissá teszi frekventált, nagy forgalmú helyekre, kereskedelmi egységekbe, rendezvénytermekbe, hotelekbe, repülőterekre stb. Mindig nyitva van a teteje, így egyszerűen beledobhatják a szemetet menet közben is. A nagy kapacitásnak köszönhetően pedig több szemét tárolására és kevésbé sűrű zsákcserére ad lehetőséget.

simplehuman - Eszközök a praktikus háztartáshoz
Életünkben napról napra szembesülünk a jobb és praktikusabb dolgok igényével. A simplehuman filozófiája pont ezt testesíti meg, hogy oldjunk meg problémákat hatékonyabb és gyorsabb módon. Minden termékünkre jellemző az egyszerűség és a minőség, hogy hosszú távra tervezzük őket. Olyan termékeket gyártunk, amiket mi is szívesen használunk. Örülünk, amikor vásárlóink termékeinket először próbálják ki és már az első pillanatban felkiáltanak "milyen jó!".
A szemetes választás gyakran feltett kérdései:

1. Talán az első és legfontosabb, hogy hol lesz a szemetes használva?
A rendeltetési hely a konyhában, irodában, vagy fürdőszobában lesz. Azon belül szűk helyen, konyhapult alatt, rejtve egy szekrényben, konyhasziget előtt, félkör alakút szeretene, vagy kerek, vagy szögletes, netalán sarokban lenne a helye? Méretét tekintve azt szoktuk mondani általánosságban, hogy a
3-10 literes szemeteseink ideálisak fürdőszobába, irodába az asztal alá,
12-25 literes szemetesek ideálisak kisebb háztartásoknak, kisebb irodáknak, hotel szobába
30-35 literes szemetesek közepes háztartásoknak, közepes irodáknak
30-80 literes szemetesek nagyobb háztartásoknak, nagyobb irodáknak közös szemetesként, közösségi terekbe is megfelelőek.

2. Mennyi ideig tart egy rozsdamentes szemetes?
Egy jó minőségű, rozsdamentes szemetes nagyon hosszú ideig tart. Mi a simplehuman szemeteseknél a legjobb minőségű anyagoknak és masszív szerkezetnek köszönhetően hosszú évekig üzembiztos működést garantálunk. Mi pl. pedálos szemetseinket akár 150.000 nyitásra teszteljük, ami napi 20 nyitásal számolva akár 20 évet is lehet.

3. Hogyan tisztíthatom a rozsdamentes szemetesemet?
A rozsdamentes acél könnyen tisztítható meleg vízzel és puha ruhával. A mi simplehuman KT1008 mikroszálas törlőkendőnk különösen hatékonyan távolítja el a foltokat, úgy, hogy utána sem hagy nyomot. Soha ne használjon erős szereket, fehérítőt, vagy fémes, karcoló, dörzsi szivacsot

4. Melyik a legjobb szemeteszsák hozzá?
Próbálja ki méretre szabott gyári simplehuman szemetes zacskóinkat, melyek extra erős és tökéletes illeszkedést biztosítanak. A szemeteskukához való gyári szemetes zacskó kódja jelölve van a kuka belsejében (A-Z típusú). De bármikor ellenőrizheti weboldalunkon a szemetes típusa melletti leírásban. Nincs többé gyűrődés vagy kicsúszás a jobb és tisztább szemetes használat érdekében!

5. Hogyan mentesíthetem a szagokat?
A simplehuman KT1165 szemetes szagmentesítő szűrő szett aktívszenet tartalmaz, hogy segítségével természets módon kiszűrhessük a kellemetlen szagokat. A szűrő kimondottan a Simplehuman szemetesek és bármilyen más kukák fedelének belső részére történő felragasztásra készült. Ettől függetlenül máshol is lehet használni például hűtőszekrények és kamrák szagtalanításában. A szagtalanító szűrő az aktívszén segítségével elnyeli a kellemetlen szagokat.

6. Kereskedelmi üzletbe, vendéglátóipari egységbe, forgalmas helyekre milyen szemetest vásároljak?
A billenős és nyitott szemeteseink ideálisak frekventált, közepes vagy nagyobb forgalmú helyekre pl: irodák, intézmények, kereskedelmi egységek, bevásárlóközpontok, rendezvénytermek, hotelek, éttermek, kávézók számára. Mozgáskorlátozottak számára is használhatóak. Mindig nyitva van a teteje, így egyszerűen beledobhatják a szemetet menet közben is. A nagy kapacitásnak köszönhetően több szemét tárolására és kevésbé sűrű zsákcserére ad lehetőséget.

7. További kérdése van?
Ha az alábbiakon túl további kérdése lenne, kérem forduljon hozzánk bizalommal, ahol szakértő kollégáink segítenek kiválasztani az Önnek legmegfeleleőbb szemetest vagy kiegészítőt.

Kapcsolódó termékek

Legutóbb nézettek