0 termék, 0 Ft értékben Pénztárhoz »

arrow

Keresés:

simplehuman CT1002EF citromos folyékony mosogatószer utántöltő zacskó (1 liter)

Cikkszám: 000566

EAN kód: 838810014913

raktáron

Bruttó ár: 4 990 Ft

Nettó ár: 3 929 Ft

+-db

Szállítási költség egy termék esetén : 1 900 Ft
Szállítási költség további termékek esetén : 500 Ft
Szállítás díjmentes Br. 50.000.- FT felett
Szállítási idő : 1 munkanap
Termék visszavétel
Legyen a törzsvásárlónk
CT1002EF citromos folyékony mosogatószer utántöltő zacskó (1 liter)
A mi citrom illatú mosogatószerünk nem tartalmaz foszfátot és dermatológialilag tesztelt, hypoallergén formulája gyengéd a kézhez, de kiméletlen a zsírral a kristálytiszta edények érdekében.
A mosogatószer vásárlás okosabb módja. Miért venne mindig műanyag dobozos kézi szappanadagolókat teletöltve a legolcsóbb és legkevésbé bőrbarát mosogatószerrel?
Legyen inkább egy szép rozsdamentes szenzoros pumpás SimpleHuman szappanadagolója és töltse fel a visszazárható kupakos utántöltős mosogatószerrel.
Csak a szükséges összetevők - és semmi más. Mi leteszteltük és kifiomítottuk a saját szappan formulánkat. Dermatológialilag tesztelt, biológiailag lebomló és hypoallergén, azért, hogy egészséges és hatékony legyen, de a szügségtelen kemikáliák (toxinok, parabén, triklozán) nélkül.
Nem hagy csíkokat a tányérokon, könnyen leöblíthető.
Környezetbarát csomagolás, kevesebb műanyag hulladék és kevesebb felhasznált energia a hagyományos pumpás flakonokhoz képest.
Könnyű kiöntés, egyszerű tárolás: áttétel mentes kiöntőnyílásán könnyű utántöltés és visszazárható kupakja kényelmes a további tároláshoz.
Tökéletes állagú a szenzoros pumpás szappanadagolókhoz (különösen a simplehuman szenzoros szappan adagolóihoz lett kifejleszteve).
Kiszerelés: 1 liter
Csak a szükséges összetevők - és semmi más.
A mi simplehuman citrom illatú mosogatószerünk nem tartalmaz foszfátot és dermatológialilag tesztelt, hypoallergén formulája gyengéd a kézhez, de kiméletlen a zsírral a kristálytiszta edények érdekében.
A mosogatószer vásárlás okosabb módja. Miért venne mindig műanyag dobozos kézi mosogatószeradagolókat teletöltve a legolcsóbb és legkevésbé bőrbarát mosogatószerrel?
Válasszon inkább egy szép és okos szenzoros pumpás simplehuman szappanadagolót és töltse fel a visszazárható utántöltős mosogatószerrünkkel és máris tett valamit a gazdaságos és környezetbarát mosogatás érdekében.

Kapcsolódó termékek

Legutóbb nézettek