0 termék, 0 Ft értékben Pénztárhoz »

arrow

Keresés:

Domo DO7087S-AC vizkőmentesítő patron gőzállomásos vasalóhoz (2 db)

Cikkszám: 001037

EAN kód: 5411397013989

nincs raktáron

Bruttó ár: 4 990 Ft

Nettó ár: 3 929 Ft

+-db

Szállítási költség egy termék esetén : 1 900 Ft
Szállítási költség további termékek esetén : 500 Ft
Szállítás díjmentes Br. 50.000.- FT felett
Szállítási idő : érdeklődjön
Termék visszavétel
Legyen a törzsvásárlónk
Vízkőmentesítő patron gőzállomásos vasalóhoz (2 db egy csomagban)
Kompatibilis készülékek: Domo DO7087S, DO7088S, 7089S
Méret (doboz): 16 x 4 x 17 cm
Súly: n/a
Szeretne kevesebb időt tölteni vasalással?
Egyszerre sok ruhát vasal? Felhalmozza a ruhákat és egyszerre szeretné kivasalni, de a gondolat is rettegéssel tölti el, ha vasalásra gondol? Ha a kérdésekre adott válasz igen, akkor valószínűleg Önnek nincs jó vasalója és egy gőzfejlesztő állomásos vasaló a legjobb választás!
A vasalás idejét akár a felére is csökkentheti egy gőzfejlesztő állomással ellátott vasalóval. Korábban a gőzfejlesztő állomásos vasalók csak a professzionális vasalásnál-tisztításnál voltak ismertek, de ez már hál’istennek a múlté. Mindenki számára elérhető termékeket kínál a 30 éves belga DOMO vasaló választéka. Legfontosabb érveink: 1.) nagy víztartály, nagy vízmennyiség áll rendelkezésére 2.) A víz nem a vasalóban van, hanem az asztalon vagy vasalódeszkán lévő gőztartályban, így a vasaló könnyű, hiszen a 2-3 liter víz bizony plusz 2-3 kg-t jelentett magában a valóban! 3.) Folyamatosan nagy mennyiségű gőz áll rendelkezésére, így akár függőlegesen függönyt is vasalhat. 4.) A végeredmény, hogy Ön könnyen és gyorsan elkészülhet a vasalással és drága idejét, inkább töltse a családjával, vagy kedvenc időtöltésével.
Hogyan lehetne kevesebb időt tölteni vasalással?
Ha egyszerre több ruhát vasal és azt egy nagy teljesítményű gőzállomásos vasalóval teszi. Amivel a vasalás idejét akár a felére is csökkentheti. Korábban a gőzfejlesztő állomásos vasalók csak a professzionális vasalásnál-tisztításnál voltak ismertek, de ez ma már a múlté. Mindenki számára elérhető termékeket kínál a 30 éves belga DOMO vasaló választéka.

Miért kell a nagy víztartály?
A nagy víztartály a vasalódeszkán lévő állomásban van, ahol nagy menniységű víz áll rendelkezésére. Mivel a víz nem a vasalóban van, hanem az asztalon vagy vasalódeszkán lévő gőztartályban, így a vasaló könnyű, hiszen a 2-3 liter víz bizony plusz 2-3 kg-t jelentene a kézben! Folyamatosan nagy mennyiségű gőz áll rendelkezésére, így szinte függőlegesen függönyt is vasalhat. A végeredmény: könnyebb és hatékonyabb vasalás.

Kapcsolódó termékek

    Legutóbb nézettek