0 termék, 0 Ft értékben Pénztárhoz »

arrow

Keresés:

SimpleHuman CW2017 40 literes pillangó nyitású szelektív szemetes

Cikkszám: 000986

EAN kód: 838810015637

raktáron

Bruttó ár: 59 990 Ft

Nettó ár: 47 236 Ft

+-db

Szállítási költség egy termék esetén : 3 000 Ft
Szállítási költség további termékek esetén : 2 000 Ft
Szállítás díjmentes Br. 50.000.- FT felett
Szállítási idő : 2 munkanap
Termék visszavétel
Legyen a törzsvásárlónk
40 literes pillangó nyitású szelektív szemetes kuka
A mi kétoldalra nyiló "pillangó" fedeles nyitású szelektív szemetesünk középrõl nyílik 2 oldalra, így a lehetõ legkisebb fedélnyitással rendelkezik.
2 belsõ tartálya szelektív hulladékgyûjtésre ad lehetõséget környezetbarát módon.
A tartós belsõ tartály felfogja a cseppeket és szennyezõdést, valamint kivehetõ a könnyû tisztításhoz.
Vékony formája ideálissa teszi szûk helyekre is.
Az erõs pedál hosszú életartamot garantál, akár 150.000 nyitásra, ami napi 20 nyitásal számolva akár 20 évet is lehet.
Pillangó nyitású fedele a lehetõ legkevesebb helyet veszi el, így alacsony helyekre is ideális.
A szabadalmaztatott csendes lecsukódású mechanika mindig finom és csendes lecsukódást bizosít a tetõnek.
A tetõ nyitva maradhat addig amíg, be nem csukja. Ideális konyhai sütés-fõzés elõlkészületeihez vagy hosszabb házimunkához.
A szemetes zacskó cseréjéhez csupán döntse ki néhány centiméterre a belsõ tartályt, ebben a pozícióban pedig könnyen kicserélheti a zacskót.
Ujjlenyomat-biztos felület, ami ellenáll a szennyezõdésnek és mindig fényes marad.
Tiszta és egyszerû zsákcsere: A szemetes zsák soha nem lóg ki, mert pont méretre készült.
A legjobb minõségû anyagoknak és masszív szerkezetnek köszönhetõen termékeink hosszú évekig üzembiztos mûködést garantálnak.
Próbálja ki méretre szabott gyári szemetes zacskóinkat, melyek extra erõs és tökéletes illeszkedést biztosítanak.
Hozzá való SimpleHuman szemetes zacskó: D típusú, extra erõs, dupla varrású, pontos illeszkedés, nincs többé gyûrõdés és teljesen rejtett marad - a tisztább szemetes használat érdekében!
Méret (zárt / nyitott): 59,2 x 26, 4 x 66 / 77,5 (hossz. x szél. x mag.)
Gyûjtse szelektíven! - hulladékgyûjtés otthon okosan.
A szelektív gyûjtéssel sok helyet spórolhat. A mi 2 konténeres szelektív szemetesünkkel egy helyen könnyen és tisztán gyûjtheti a háztartási hulladékot és az újrahasznosíthatót. Használata ideális irodákba és háztartásoknak is. Vékony formája és pillangó fedeles kétoldalú nyitása szûk és alacsony helyekre is idálissá teszi ezt a szeméttárolót, mert fedele nem nyílik túl nagyra. Néha bizony ilyen egyszerû környezettudatosnak lenni!

SimpleHuman - Eszközök a praktikus háztartáshoz
Életünkben napról napra szembesülünk a jobb és praktikusabb dolgok igényével. A SimpleHuman filozófiája pont ezt testesíti meg, hogy oldjunk meg problémákat hatékonyabb és gyorsabb módon. Minden termékünkre jellemzõ az egyszerûség és hogy hosszú távra tervezzük õket. Olyan termékeket gyártunk, amiket mi is szívesen használunk. Szigorúan teszteljük termékeinket, ezáltal biztosítva, hogy hosszú ideig megfelelõen mûködjenek. Örülünk, amikor vásárlóink termékeinket elõször próbálják ki és már az elsõ pillanatban felkiáltanak "ez aztán okos!".
A szemetes választás gyakran feltett kérdései:

1. Talán az elsõ és legfontosabb, hogy hol lesz a szemetes használva?
A rendeltetési hely a konyhában, irodában, vagy fürdõszobában lesz. Azon belül szûk helyen, konyhapult alatt, rejtve egy szekrényben, konyhasziget elõtt, félkör alakút szeretene, vagy kerek, vagy szögletes, netalán sarokban lenne a helye? Méretét tekintve azt szoktuk mondani általánosságban, hogy a
3-10 literes szemeteseink ideálisak fürdõszobába, irodába az asztal alá,
12-25 literes szemetesek ideálisak kisebb háztartásoknak, kisebb irodáknak, hotel szobába
30-35 literes szemetesek közepes háztartásoknak, közepes irodáknak
30-80 literes szemetesek nagyobb háztartásoknak, nagyobb irodáknak közös szemetesként, közösségi terekbe is megfelelõek.

2. Mennyi ideig tart egy rozsdamentes szemetes?
Egy jó minõségû, rozsdamentes szemetes nagyon hosszú ideig tart. Mi a SimpleHuman szemeteseknél a legjobb minõségû anyagoknak és masszív szerkezetnek köszönhetõen hosszú évekig üzembiztos mûködést garantálunk. Mi pl. pedálos szemetseinket akár 150.000 nyitásra teszteljük, ami napi 20 nyitásal számolva akár 20 évet is lehet.

3. Hogyan tisztíthatom a rozsdamentes szemetesemet?
A rozsdamentes acél könnyen tisztítható meleg vízzel és puha ruhával. A mi SimpleHuman KT1008 mikroszálas törlõkendõnk különösen hatékonyan távolítja el a foltokat, úgy, hogy utána sem hagy nyomot. Soha ne használjon erõs szereket, fehérítõt, vagy fémes, karcoló, dörzsi szivacsot

4. Melyik a legjobb szemeteszsák hozzá?
Próbálja ki méretre szabott gyári SimpleHuman szemetes zacskóinkat, melyek extra erõs és tökéletes illeszkedést biztosítanak. A szemeteskukához való gyári szemetes zacskó kódja jelölve van a kuka belsejében (A-Z típusú). De bármikor ellenõrizheti weboldalunkon a szemetes típusa melletti leírásban. Nincs többé gyûrõdés vagy kicsúszás a jobb és tisztább szemetes használat érdekében!

5. Hogyan mentesíthetem a szagokat?
A simpleHuman KT1165 szemetes szagmentesítõ szûrõ szett aktívszenet tartalmaz, hogy segítségével természets módon kiszûrhessük a kellemetlen szagokat. A szûrõ kimondottan a Simplehuman szemetesek és bármilyen más kukák fedelének belsõ részére történõ felragasztásra készült. Ettõl függetlenül máshol is lehet használni például hûtõszekrények és kamrák szagtalanításában. A szagtalanító szûrõ az aktívszén segítségével elnyeli a kellemetlen szagokat.

6. További kérdése van?
Ha az alábbiakon túl további kérdése lenne, kérem forduljon hozzánk bizalommal, ahol szakértõ kollégáink segítenek kiválasztani az Önnek legmegfeleleõbb szemetest vagy kiegészítõt.

Kapcsolódó termékek

Legutóbb nézettek