0 termék, 0 Ft értékben Pénztárhoz »

arrow

Keresés:

simplehuman CW1645 4 literes konyhai komposzt és zöldhulladék szemetes, rozsdamentes

Cikkszám: 001521

EAN kód: 838810024295

raktáron

Bruttó ár: 21 990 Ft

Nettó ár: 17 315 Ft

+-db

Szállítási költség egy termék esetén : 2 000 Ft
Szállítási költség további termékek esetén : 1 000 Ft
Szállítás díjmentes Br. 50.000.- FT felett
Szállítási idő : 1 munkanap
Termék visszavétel
Legyen a törzsvásárlónk
4 literes konyhai komposzt és zöldhulladék szemetes, rozsdamentes
Tárolja egyszerűen és hatékonyan a konyhai komposztot és zöldhulladékot konyhapultján, a szagokat minimalizáló rozsdamentes acél komposzt szemetesben.
A finom záródású fedél lehetővé teszi, hogy az ételmaradékok lélegezzenek, kordában tartva a szagokat és távoltartva a kártevőket.
A kis asztali szemetes egy mágneses dokkolóval könnyen csatlakoztatható a simplehuman nagy méretű konyhai szemeteseihez (lásd szemetes kompatibilitás lista).
Helytakarékos és kényelmes megoldás: A komposztáló doboz elhelyezhető a szemetes oldalán és könnyen levehető, hogy a konyhapulton használhassa főzés közben.
Kivehető belső vödör: A fogantyús műanyag vödör nagy mennyiségű bio-zöldhulladékot képes tárolni, amit könnyen kivehet a komposzt ürítéséhez vagy tisztításhoz.
Ujjlenyomat-biztos bevonat Agion anti-bakteriális szerrel: A komposzt szemetes rozsdamentes acél felületét egy láthatatlan ujjlenyomat-védő bevonat fedi, amely gátolja a baktériumok, gombák, penész elszaporodását.
Kompatibils szemetes zsák: Z-típusú, egyedi méretű komposztálható szemetes zacskó, ami tökéletesen illeszkedik és teljesen lebomlik a komposzt többi részével együtt.
Kompatibilis szemetesek: minden 45 / 55 / 58 literes pedálos szögletes és 45 literes vékony rozsdamentes simplehuman szemetes
Méretek (termék): 24,50 x 14,50 x 21,50 / 30,50 zárt/nyitott (cm)
Méretek (csomagolás): 28,50 x 18,50 x 25 cm
Súly: 1,30 kg
Konyhai komposzt és zöldhulladék szemetes konyhapultjára
Mi a komposztálás nagy hívei vagyunk -mely a szerves anyagokat tápanyagban gazdag talajjá alakítja- miközben elősegíti a hulladék csökkentését és a talaj javítását. Tárolja Ön is egyszerűen és hatékonyan a konyhai komposztot és zöldhulladékot konyhapultján ebben a szagokat minimalizáló rozsdamentes komposzt szemetesben. A finom záródású fedél lehetővé teszi, hogy az ételmaradékok lélegezzenek, így bent tartva a szagokat és távoltartva a kártevőket. A műanyag belső vödör kivehető, így könnyen üríthető vagy tisztítható. A kis asztali szemetes egy mágneses dokkolóval könnyen csatlakoztatható a simplehuman nagy méretű konyhai szemeteseihez is.

simplehuman - Praktikus eszközök a háztartáshoz
Életünkben napról napra szembesülünk a jobb és praktikusabb dolgok igényével. A simplehuman filozófiája pont ezt testesíti meg, hogy oldjunk meg problémákat hatékonyabb és gyorsabb módon. Minden termékünkre jellemző az egyszerűség és hogy hosszú távra tervezzük őket. Olyan termékeket gyártunk, amiket mi is szívesen használunk. Szigorúan teszteljük termékeinket, ezáltal biztosítva, hogy hosszú ideig megfelelően működjenek. Örülünk, amikor vásárlóink termékeinket először próbálják ki és már az első pillanatban felkiáltanak "ez aztán remek!".

Kapcsolódó termékek

Legutóbb nézettek