0 termék, 0 Ft értékben Pénztárhoz »

arrow

Keresés:

simplehuman CW1470 20 literes nyitott tetejű, szelektív rozsdamentes szemetes

Cikkszám: 000622

EAN kód: 838810016689

raktáron

Bruttó ár: 31 990 Ft

Nettó ár: 25 189 Ft

+-db

Szállítási költség egy termék esetén : 1 900 Ft
Szállítási költség további termékek esetén : 500 Ft
Szállítás díjmentes Br. 50.000.- FT felett
Szállítási idő : 1 munkanap
Termék visszavétel
Legyen a törzsvásárlónk
CW1470 20 literes nyitott tetejű, szelektív rozsdamentes szemetes
A vékony formájú szelektív irodai szemetesünknek 2 belső gyűjtőkonténere van, így könnyen szétválaszthatja a napi normál szemetet a szelektíven gyűjtendő újrahasznosíható szeméttől.
Robosztus, rozsdamentes váza és tartós belső műanyag konténere biztosítja, hogy ez a szemetes tartós és hosszú életű lesz még frekventált környezetben is.
Tökéletes hoteleknek és irodáknak: 2 műanyag belső vödör 1 szemetesben szép, modern és környezetbarát megoldás.
Gyűjtse napi szemetét és az újrahasznosíthatót külön! Környezetbarát és helytakarékos!
Könnyen feismerhető, mert kék vödör jelzi az újrahasznosítható részt.
Tartós és könnyen tisztítható anyagok: műanyag belső vödör a szennyeződések felfogására és az egyszerű tisztítás érdekében.
Ujjlenyomat-biztos felület ellenáll a szennyeződésnek és mindig fényes marad.
A legjobb minőségű anyagoknak és masszív szerkezetnek köszönhetően termékeink hosszú évekig üzembiztos működést garantálnak.
Próbálja ki méretre szabott szemetes zacskóinkat, melyek extra erős és tökéletes illeszkedés biztosítanak.
Hozzávaló simplehuman szemetes zacskó: C típusú - nincs többé gyűrődés vagy kicsúszás a tisztább szemetes használat érdekében!
Méret: 22,1 x 42,4 x 38,6 cm (hossz. x szél. x mag.)
Nyitott vagyok - a tökéletes irodai, asztal alatti szemetes
Nyitott és ezért a leginkább problémamentes szemetes. Ideális hotelek részére szobai szemetesnek, vagy irodáknak asztal alá is, mert nem kell kinyitni. Kompakt mérete és elegáns szögletes formája révén bármilyen környezetben megállja a helyét.

simplehuman - Eszközök a praktikus háztartáshoz
Életünkben napról napra szembesülünk a jobb és praktikusabb dolgok igényével. A simplehuman filozófiája pont ezt testesíti meg, hogy oldjunk meg problémákat hatékonyabb és gyorsabb módon. Ezért hívjuk termékeinket úgy, hogy eszközök a praktikus háztartáshoz.
Minden termékünkre jellemző az egyszerűség és hogy hosszú távra tervezzük őket. Olyan termékeket gyártunk, amiket mi is szívesen használunk. Egy kicsit megszállottak is vagyunk. Pl, hogy a pedálos szemetesünk könnyebben és jobban használható legyen, mi kikísérleteztük a legoptimálisabb pedál szöget és nagyságot, így megtaláltuk a tökéletes egyensúlyt és érzetet a nyitáshoz és használathoz. Szenzoros szappanadagoló pumpáink a leggyorsabb szenzorral ellátottak, így a szappanadagolás kb. 5x gyorsabb, mint a manuális pumpálásnál.
Szigorúan teszteljük termékeinket, ezáltal biztosítva, hogy hosszú ideig megfelelően működjenek. Örülünk, amikor vásárlóink termékeinket először próbálják ki és már az első pillanatban felkiáltanak "ez aztán okos!".

Kapcsolódó termékek

Legutóbb nézettek