0 termék, 0 Ft értékben Pénztárhoz »

arrow

Keresés:

simplehuman CW2073 45 literes pedálos szemetes beépített zsáktartóval - sárgaréz

Cikkszám: 001096

EAN kód: 838810021676

raktáron

Bruttó ár: 59 990 Ft

Nettó ár: 47 236 Ft

+-db

Szállítási költség egy termék esetén : 2 000 Ft
Szállítási költség további termékek esetén : 1 000 Ft
Szállítás díjmentes Br. 50.000.- FT felett
Szállítási idő : 2 munkanap
Termék visszavétel
Legyen a törzsvásárlónk
Irodai vagy konyhai 45 literes négyszögletes pedálos szemetes beépített zsáktartóval, rozsdamentes sárgaréz színben
Négyszögeletes szemetesünk belül beépített szemetes zsáktartóval rendelkezik, így a tartalék zacskó mindig kéznél van az egyszerû és gyors cseréhez.
A szemetes belsejében található tartó rejti a szemeteszsákokat, elegánsan a szemünk elõl elrejtve azokat.
Kis méret, nagy kapacitás: a belsõ mûanyag kosár nélkül még nagyobb kapacitást értünk el egy takarékosabb, kisebb külsõ méretben.
Az erõs, széles pedál hosszú életartamot garantál, akár 150.000 lépésre tervezve.
Csendes fedél lecsukódás a szabadalmaztatott "Shox" technológiának köszönhetõen.
Belsõ zsanér: a rejett zsanér a legnagyobb nyitást teszi lehetõvé, anélkül, hogy a szemetes fedele a falhoz ütõdne.
A legjobb minõségû anyagoknak és masszív szerkezetnek köszönhetõen termékeink hosszú évekig üzembiztos mûködést garantálnak.
Próbálja ki méretre szabott gyári szemetes zacskóinkat, melyek extra erõs és tökéletes illeszkedést biztosítanak.
Hozzá való simplehuman szemetes zacskó: M típusú - extra erõs, dupla varrású, pontos illeszkedés, nincs többé gyûrõdés és teljesen rejtett marad - a tisztább szemetes használat érdekében!
Méret (zárt/nyitott): 40,5 x 33.8 x 65,5 / 91,5 cm (hossz. x szél. x mag.)
Szép és erõs vagyok - simplehuman konyhai és irodai szemetesek
Az egyik legelegánsabb szemetesünk, akár otthoni akár irodai használatra. Mivel frekventált használatra terveztük a pedál mechanikánkat extra erõsre építettük. A pedál folyamatosan igénybevétel alatt van a szemetes hátsó vonala és a csuklópontja között - mint egy libikóka. A használat kihat az egész acél vázra a finom és egyenletes mûködés érdekében. Ezért pedáljainkat 150.000 lépésre terveztük, ami napi 20 lépéssel számolva, akár 20 évre is elég lehet.

simplehuman - praktikus eszközök az Ön háztartásához
Életünkben napról napra szembesülünk a jobb és praktikusabb dolgok igényével. A simplehuman filozófiája pont ezt testesíti meg, hogy oldjunk meg problémákat hatékonyabb és gyorsabb módon. Minden termékünkre jellemzõ az egyszerûség és hogy hosszú távra tervezzük õket. Olyan termékeket gyártunk, amiket mi is szívesen használunk. Szigorúan teszteljük termékeinket, ezáltal biztosítva, hogy hosszú ideig megfelelõen mûködjenek. Örülünk, amikor vásárlóink termékeinket elõször próbálják ki és már az elsõ pillanatban felkiáltanak "ez aztán okos, mindig is erre vágytam!".
A szemetes választás gyakran feltett kérdései:

1. Talán az elsõ és legfontosabb, hogy hol lesz a szemetes használva?
A rendeltetési hely a konyhában, irodában, vagy fürdõszobában lesz. Azon belül szûk helyen, konyhapult alatt, rejtve egy szekrényben, konyhasziget elõtt, félkör alakút szeretene, vagy kerek, vagy szögletes, netalán sarokban lenne a helye? Méretét tekintve azt szoktuk mondani általánosságban, hogy a
3-10 literes szemeteseink ideálisak fürdõszobába, irodába az asztal alá,
12-25 literes szemetesek ideálisak kisebb háztartásoknak, kisebb irodáknak, hotel szobába
30-35 literes szemetesek közepes háztartásoknak, közepes irodáknak
30-80 literes szemetesek nagyobb háztartásoknak, nagyobb irodáknak közös szemetesként, közösségi terekbe is megfelelõek.

2. Mennyi ideig tart egy rozsdamentes szemetes?
Egy jó minõségû, rozsdamentes szemetes nagyon hosszú ideig tart. Mi a SimpleHuman szemeteseknél a legjobb minõségû anyagoknak és masszív szerkezetnek köszönhetõen hosszú évekig üzembiztos mûködést garantálunk. Mi pl. pedálos szemetseinket akár 150.000 nyitásra teszteljük, ami napi 20 nyitásal számolva akár 20 évet is lehet.

3. Hogyan tisztíthatom a rozsdamentes szemetesemet?
A rozsdamentes acél könnyen tisztítható meleg vízzel és puha ruhával. A mi SimpleHuman KT1008 mikroszálas törlõkendõnk különösen hatékonyan távolítja el a foltokat, úgy, hogy utána sem hagy nyomot. Soha ne használjon erõs szereket, fehérítõt, vagy fémes, karcoló, dörzsi szivacsot

4. Melyik a legjobb szemeteszsák hozzá?
Próbálja ki méretre szabott gyári SimpleHuman szemetes zacskóinkat, melyek extra erõs és tökéletes illeszkedést biztosítanak. A szemeteskukához való gyári szemetes zacskó kódja jelölve van a kuka belsejében (A-Z típusú). De bármikor ellenõrizheti weboldalunkon a szemetes típusa melletti leírásban. Nincs többé gyûrõdés vagy kicsúszás a jobb és tisztább szemetes használat érdekében!

5. Hogyan mentesíthetem a szagokat?
A simpleHuman KT1165 szemetes szagmentesítõ szûrõ szett aktívszenet tartalmaz, hogy segítségével természets módon kiszûrhessük a kellemetlen szagokat. A szûrõ kimondottan a Simplehuman szemetesek és bármilyen más kukák fedelének belsõ részére történõ felragasztásra készült. Ettõl függetlenül máshol is lehet használni például hûtõszekrények és kamrák szagtalanításában. A szagtalanító szûrõ az aktívszén segítségével elnyeli a kellemetlen szagokat.

6. További kérdése van?
Ha az alábbiakon túl további kérdése lenne, kérem forduljon hozzánk bizalommal, ahol szakértõ kollégáink segítenek kiválasztani az Önnek legmegfeleleõbb szemetest vagy kiegészítõt.

Kapcsolódó termékek

Legutóbb nézettek