0 termék, 0 Ft értékben Pénztárhoz »

arrow

Keresés:

simplehuman CW2059 66 literes nyitott, félkör alakú, szelektív szemetes

Cikkszám: 001008

EAN kód: 838810021157

raktáron

Bruttó ár: 69 990 Ft

Nettó ár: 55 110 Ft

+-db

Szállítási költség egy termék esetén : 3 000 Ft
Szállítási költség további termékek esetén : 2 000 Ft
Szállítás díjmentes Br. 50.000.- FT felett
Szállítási idő : 2 munkanap
Termék visszavétel
Legyen a törzsvásárlónk
66 literes félkör alakú, nyitott, rozsdamentes szemetes a szelektív hulladékgyûjtéshez
A mi félkör alakú szemetesünk hátfala lapos, hogy közvetlenül a falhoz helyezhesse.
Nyitott tetején keresztül egyszerûen bele lehet dobni a szemetet akár menet közben is.
2 konténeres szelektív huladékgyûtõ rész (33 + 33 liter)
Erõs rozsdamentes konstrukciójának, levehetõ nyitott tetejének és nagy kapacitásának köszönhetõen ideális irodák, kereskedelmi egységek pl. éttermek, kávézók, pizzériák számára, de akár nagyobb családoknak is.
Levehetõ tetõ gallérján keresztül könnyen cserélhetõ a szemetes zsák.
Fogantyú: oldalsó fogantyúinak köszönhetõen könnyen mozdítható
A csúszásmentes gumi talpak kíméletesek a padlóhoz.
A legjobb minõségû anyagoknak és masszív szerkezetnek köszönhetõen termékeink hosszú ideig üzembiztos mûködést garantálnak.
Próbálja ki méretre szabott szemetes zacskóinkat, melyek extra erõs és tökéletes illeszkedés biztosítanak.
Hozzávaló simplehuman szemetes zsák: H típusú - nincs többé gyûrõdés vagy kicsúszás a tisztább szemetes használat érdekében!
Belsõ nyílás átmérõ: 21,6 cm
Méret: 52,7 x 36,2 x 70 cm (hossz. x szél. x mag.)
Doboz mérete: 58 x 38 x 75 cm
Súly (bruttó): 12 kg
Különbözõ formák, különbözõ helyekre - SimpleHuman félkör alakú nyitott szelektív szemetes kereskedelmi egységeknek is
A nyitott szemeteseink ideálisak frekventált, nagy forgalmú helyekre, kereskedelmi egységekbe, bárba, kavézóba, pizzazóba, . Mindig nyitva van a teteje, így egyszerûen beledobhatják a szemetet, sietve, menet közben is. A nagy kapacitásnak köszönhetõen több szemét tárolására és kevésbé sûrû zsákcserére ad lehetõséget. Egy konténeres és két konténeres szelektív változatban is elérhetõ, amihez opcionális mágneses matricákkal jelezheti a szekeltív gyûjtést

SimpleHuman - Eszközök a praktikus üzemeltetéshez
Életünkben napról napra szembesülünk a jobb és praktikusabb dolgok igényével. A SimpleHuman filozófiája pont ezt testesíti meg, hogy oldjunk meg problémákat hatékonyabb és gyorsabb módon. Minden termékünkre jellemzõ az egyszerûség és a minõség, hogy hosszú távra tervezzük õket. Olyan termékeket gyártunk, amiket mi is szívesen használunk. Örülünk, amikor vásárlóink termékeinket elõször próbálják ki és már az elsõ pillanatban felkiáltanak "tökéletes amire szántam!".
A szemetes választás gyakran feltett kérdései:

1. Talán az elsõ és legfontosabb, hogy hol lesz a szemetes használva?
A rendeltetési hely a konyhában, irodában, vagy fürdõszobában lesz. Azon belül szûk helyen, konyhapult alatt, rejtve egy szekrényben, konyhasziget elõtt, félkör alakút szeretene, vagy kerek, vagy szögletes, netalán sarokban lenne a helye? Méretét tekintve azt szoktuk mondani általánosságban, hogy a
3-10 literes szemeteseink ideálisak fürdõszobába, irodába az asztal alá,
12-25 literes szemetesek ideálisak kisebb háztartásoknak, kisebb irodáknak, hotel szobába
30-35 literes szemetesek közepes háztartásoknak, közepes irodáknak
30-80 literes szemetesek nagyobb háztartásoknak, nagyobb irodáknak közös szemetesként, közösségi terekbe is megfelelõek.

2. Mennyi ideig tart egy rozsdamentes szemetes?
Egy jó minõségû, rozsdamentes szemetes nagyon hosszú ideig tart. Mi a SimpleHuman szemeteseknél a legjobb minõségû anyagoknak és masszív szerkezetnek köszönhetõen hosszú évekig üzembiztos mûködést garantálunk. Mi pl. pedálos szemetseinket akár 150.000 nyitásra teszteljük, ami napi 20 nyitásal számolva akár 20 évet is lehet.

3. Hogyan tisztíthatom a rozsdamentes szemetesemet?
A rozsdamentes acél könnyen tisztítható meleg vízzel és puha ruhával. A mi SimpleHuman KT1008 mikroszálas törlõkendõnk különösen hatékonyan távolítja el a foltokat, úgy, hogy utána sem hagy nyomot. Soha ne használjon erõs szereket, fehérítõt, vagy fémes, karcoló, dörzsi szivacsot

4. Melyik a legjobb szemeteszsák hozzá?
Próbálja ki méretre szabott gyári SimpleHuman szemetes zacskóinkat, melyek extra erõs és tökéletes illeszkedést biztosítanak. A szemeteskukához való gyári szemetes zacskó kódja jelölve van a kuka belsejében (A-Z típusú). De bármikor ellenõrizheti weboldalunkon a szemetes típusa melletti leírásban. Nincs többé gyûrõdés vagy kicsúszás a jobb és tisztább szemetes használat érdekében!

5. Hogyan mentesíthetem a szagokat?
A simpleHuman KT1165 szemetes szagmentesítõ szûrõ szett aktívszenet tartalmaz, hogy segítségével természets módon kiszûrhessük a kellemetlen szagokat. A szûrõ kimondottan a Simplehuman szemetesek és bármilyen más kukák fedelének belsõ részére történõ felragasztásra készült. Ettõl függetlenül máshol is lehet használni például hûtõszekrények és kamrák szagtalanításában. A szagtalanító szûrõ az aktívszén segítségével elnyeli a kellemetlen szagokat.

6. Kereskedelmi üzletbe, vendéglátóipari egységbe, forgalmas helyekre milyen szemetest vásároljak?
A billenõs és nyitott szemeteseink ideálisak frekventált, közepes vagy nagyobb forgalmú helyekre pl: irodák, intézmények, kereskedelmi egységek, bevásárlóközpontok, rendezvénytermek, hotelek, éttermek, kávézók számára. Mozgáskorlátozottak számára is használhatóak. Mindig nyitva van a teteje, így egyszerûen beledobhatják a szemetet menet közben is. A nagy kapacitásnak köszönhetõen több szemét tárolására és kevésbé sûrû zsákcserére ad lehetõséget.

7. További kérdése van?
Ha az alábbiakon túl további kérdése lenne, kérem forduljon hozzánk bizalommal, ahol szakértõ kollégáink segítenek kiválasztani az Önnek legmegfeleleõbb szemetest vagy kiegészítõt.

Kapcsolódó termékek

Legutóbb nézettek