0 termék, 0 Ft értékben Pénztárhoz »

arrow

Keresés:

simplehuman ST3027 20cm-es szenzoros smink tükör 5x nagyítással, fényerőszabályzással - rózsaarany

Cikkszám: 001106

EAN kód: 838810021249

raktáron

Bruttó ár: 69 990 Ft

Nettó ár: 55 110 Ft

+-db

Szállítási költség egy termék esetén : 1 900 Ft
Szállítási költség további termékek esetén : 500 Ft
Szállítás díjmentes Br. 50.000.- FT felett
Szállítási idő : 1 munkanap
Termék visszavétel
Legyen a törzsvásárlónk
20cm-es (8 col) szenzoros tükör 5x nagyítással, fényerőszabályzással
A simplehuman szenzoros tükör megvilágítása automatikusan bekapcsol, amikor Ön belenéz.
A Tru-Lux fényrendszer a természetes napfényt szimulálja, láthatóvá teszi a teljes színspektrumot, így Ön látni fogja, mikor megfelelő a színárnyalat és hibátlan a sminkje.
5x-es nagyítása ideális a mindennapi szépítkezéshez, mind a közeli részletekhez, mind a teljes arc megtekintéséhez.
Érintésérzékeny fényerőszabályzás: az Önnek megfelelő fényerő beállításához 100-800 lux fényerő között
A hagyományos izzószálas megvilágítású sminktükrökhöz képest a mi hosszantartó LED megvilágításunk egyenletesen világít és nem ég ki.
Kábelmentes használathoz alakítottuk ki, így újratölthető akkumulátorának köszönhetően (USB kábellel tölthető) egy feltöltéssel akár 5 hétig használhatja.
tru-lux megvilágítás: optimális fényerő és színek
A fényt a sebészeti minőségű LED-ek egyenletesen oszlatják el a mikro reflektorok egyedi mintázata által a gyűrű mentén - nincsenek sötét és világos foltok.
800 lux fényerővel és 95-ös (CRI) színvisszaadási indexével a Tru-lux megvilágítás közel a természetes napfényt szimulálja, így a teljes színspektrum minden részletet megmutat Önnek. Ha jól nézi ki sminkje ebben a fényben, akkor biztos lehet, hogy minden fényviszonyok között tökéletes lesz.
Az intelligens multi-sense technológia alkalmazkodik Önhöz, automatikusan felgyullad amikor a tükörbe néz és kialszik, amikor eltávolodik tőle. Használat közben még érzékenyebb, így soha nem kapcsol ki váratlanul.
Torzítás mentes tükör: precíz görbület a torzításmentes látványért - a sarkokban is.
Kiváló fényvisszaverődés: ultra-tiszta, kiváló minőségű üveg az aládolgozott nagy tisztaságú alumínium bevonattal kiváló fényvisszaverődést és tisztaságot nyújt, amikor Ön belenéz.
Maximális beállíthatóság: kihúzható, elforgatható és hátra dönthető az Önnek legkényelmesebb pozíció érdekében.
simplehuman szenzoros tükör a fényesebb, tisztább és színhelyes kinézetért, hogy Ön mindig a legjobban nézzen ki!
Doboz mérete: 12 x 23 x 38,4 cm (hossz. x szél. x mag.)
simplehuman szenzoros kozmetikai és smink tükrök
A szenzoros smink tükör megvilágítása automatikusan bekapcsol, amikor Ön belenéz. 5x-es nagyítása ideális a mindennapi szépítkezéshez, mind a közeli részletekhez, mind a teljes arc megtekintéséhez. A Tru-Lux fényrendszer a természetes napfényt szimulálja, láthatóvá teszi a teljes színspektrumot, így Ön azonnal látni fogja, hogy mikor megfelelő a színárnyalat és hibátlan a sminkje. SimpleHuman szenzoros pipere tükör a fényesebb, tisztább és színhelyes kinézetért, hogy Ön mindig a legjobban nézzen ki!

simplehuman - Eszközök a praktikus háztartáshoz
Életünkben napról napra szembesülünk a jobb és praktikusabb dolgok igényével. A SimpleHuman filozófiája pont ezt testesíti meg, hogy oldjunk meg problémákat hatékonyabb és gyorsabb módon. Minden termékünkre jellemző az egyszerűség és hogy hosszú távra tervezzük őket. Olyan termékeket gyártunk, melyeket mi is szívesen használunk. Örülünk, amikor vásárlóink termékeinket először próbálják ki és már az első pillanatban felkiáltanak "ez aztán okos!".
Miért pont a simplehuman kozmetikai tükröt válasszam?
A simplehuman szenzoros LED-es sminktükör megtervezésekor a célunk az volt, hogy Ön a legjobb és legtermészetesebb megvilágításban lássa magát készülődés és sminkelés közben.

Miért kell nagyítás a sminkeléshez?
A mi simplehuman sminktükrünk 5x-ös nagytással rendelkezik, hogy a legtökéletesebb sminket elkészíthesse magának. Az 5x-ös nagyítással egészben láthatja a teljes arcát, de kíváló nagyításban.

Mi a különbség más LED-es világítós kozmetikai tükrökhöz képest?
Szenzoros smink tükreink új eddig nem látott minőségi szintet jelentenek a szenzoros tükrök világában, mind a fényminőségben, mind színhűségben. A fényerőt a sebészeti minőségű LED-ek egyenletesen oszlatják el a mikro reflektorok egyedi mintázata által a tükör mentén - nincsenek sötét és világos foltok, csak szép és egyenletes fény.

Mi az a TRU-LUX fényrendszer?
A Tru-Lux fényrendszer a természetes napfényt szimulálja, láthatóvá teszi a teljes színspektrumot, így Ön látni fogja, mikor megfelelő a színárnyalat és hibátlan a sminkje. Fénye akár 2x világosabb, mint a legjobb más gyártmányú tüköré (600 lux) és színmegfelelősségi mutatója (CRI) 90, ami a majdnem természetes napfényt szimulálja.

Mi a szenzor előnye a tükörnél?
Az adaptív szenzoros intelligens multi-sense technológia alkalmazkodik Önhöz, vagyis automatikusan felgyullad, amikor a tükörbe néz és kialszik, amikor eltávolodik tőle. Használat közben még érzékenyebb, így soha nem kapcsol ki váratlanul.

Valóban kábelmentes a használata?
Újratölthető akkumulátorának köszönhetően egy feltöltéssel akár 3-4 hétig használhatja. Egy USB töltőkábellel pedig szükség szerint újratöltheti amikor lemerül.

Legyen Önnek is egy simplehuman szenzoros tükre a fényesebb, tisztább és színhelyesebb kinézetért, hogy Ön mindig a legjobban nézzen ki!

Kapcsolódó termékek

Legutóbb nézettek