0 termék, 0 Ft értékben Pénztárhoz »

arrow

Keresés:

Roberts S2 kábel nélküli asztali sztereó multi-room hangszóró

Cikkszám: 000680

EAN kód: 5038301304690

nincs raktáron

Bruttó ár: 129 990 Ft

Nettó ár: 102 354 Ft

+-db

Szállítási költség egy termék esetén : 1 500 Ft
Szállítási költség további termékek esetén : 500 Ft
Szállítás díjmentes Br. 50.000.- FT felett
Szállítási idő : érdeklődjön
Termék visszavétel
Legyen a törzsvásárlónk
Kábel nélküli asztali sztereó multi-room hangszóró
Gazdag és teljes szobát betöltõ hangzás, mélyhangokat sem nélkülözõ zenei élmény akár nagyobb szobában is.
Bluetooth audio streaming okostelefonnal
NFC érintéses párosítás
Spotify kompatibilis
Internet rádió kompatibilis
Sztrímelje zenéit PC/MAC/NAS-ról
Készüléki kezelõszervek
Ingyenes UNDOK Android/iOS applikáción keresztüli vezérlés
WiFi / Ethernet hálózati csatlakozás
Önálló hangszóróként vagy multi-room hangrendszer részeként is beállítható
Sztereóként is használható 2 db S2 hangszóróval
Méret: 290 x 185 x x 120 mm (hossz x szél x mag)
A zenéid azt tükrözik aki vagy
Az elsõ album, az elsõ koncert, az elsõ szerelem. Minden számnak története van és ez a sok történet az emlékezetünk része. Mi lenne, ha ezek a zenék, mind egy szempillantásra elérhetõek lennének, lakásodban, akár minden szobában?
A Roberts R-sorozata mind elhozza ezt, sõt még...
A legjobb britt dizájn és felhasznált audio csúcstechnológia valami egészen különlegeset hozott létre. Valamit, ami egyszerû, erõs és gyönyörû. Valamit, ami minden zenédet visszahozza oda ahová tartoznak. Hozzád!

Roberts S2 kábel nélküli, asztali sztereó multiroom hangszóró
Gazdag és erõteljes hangzás, mélyhangokat sem nélkülözõ zenei élmény akár nagyobb szobában is. Önálló hangszóróként vagy sztereóként (2 db S2 hangszóró esetén), vagy multi-room hangrendszer részeként is konfigurálható további S1, S2, S300 hangszórókkal.
Bluetooth streaming, NFC érintéses párosítással lehetõvé teszi, hogy azonnal visszahallgathasd kedvenc zenéidet okostelefonodról. Multi-room hangrendszerhez kapcsolódva lehetõvé teszi a másik szobában / más készüléken lejátszott zenék visszahallgatását is. Próbáld ki és hallgasd meg, mert ez a zene és a hangzás forradalma!
Bemutatjuk a Roberts R-sorozatú multi-room hangszóróit

A zenéid azt tükrözik aki vagy
Az elsõ album, az elsõ koncert, az elsõ szerelem. Minden számnak története van és ez a sok történet az emlékezetünk része. Mi lenne, ha ezek a zenék, mind egy szempillantásra elérhetõek lennének, lakásodban, akár minden szobában?
A Roberts R-sorozata mind elhozza ezt, sõt még... A legjobb britt dizájn és felhasznált audio csúcstechnológia valami egészen különlegeset hozott létre. Valamit, ami egyszerû, erõs és gyönyörû. Valamit, ami minden zenédet visszahozza oda ahová tartoznak. Hozzád!

A Roberts bemutatja az R-sorozatú multi-room kábel nélküli hangrendszert
Használhatod önálló hangszóróként vagy egy kábel nélküli multi-room hangrendszerben. Teljesen moduláris, így akármikor bõvítheted a hangszórók számát igényed szerint, ami a zenehallgatási szokásaidnak leginkább megfelel. Játsszd le ugyanazt a zenét az egész házban, vagy minden szobában más szóljon, csak rajtad múlik. Sztrímeld a zenét Wi-Fi hálózaton vagy Bluetooth-on okostelefonról. Válassz a sok ezer elérhetõ zenei és tematikus internetrádió állomás közül, használd a Spotify* alkalmazást, vagy hallgasd a kristálytiszta digitális DAB rádiót.
Mi a helyzet a hangminõséggel? Nos, ezt inkább meg kell tapasztalni! Elképesztõn jó! A Roberts mérnökei a legjobb minõségû hangzást építették bele a hangszórókba, így mindegy milyen zenét hallgatsz mind jól fog szólni. Az R-sorozat beállítása igazán egyszerû az okos UNDOK alkalmazásnak köszönhetõen, ami végigvezet lépésrõl lépésre a beállítások között, biztosítva, hogy a hálózati beállítás is játék legyen.
A használat pedig egyszerû, akár az UNDOK applikációval, akár a készülék kezelõszervein. Minden azért született, hogy a zenét gondmentesen közel vigye hozzád!

R-széria otthonában
A Roberts R-sorozatú hangszóróiban számtalan hallgatási lehetsõgé van. Használhatja a hangszórókat egy szobában, vagy több szobában. Különbözõ számokat játszhat le a különbözõ hangszórókon, vagy rendezze csoportba õket és töltse meg az egész házat ugyanazzal a zenével.

Kontrol az Ön kezében
Töltse le az ingyenes UNDOK applikációt iOS vagy Android telefonjára és élvezze a lehetõségek rengetegét:
Hangszórók beállítása
Számok kiválasztása és lejátszás vezérlése
Egy hangszóró vagy több komponens együttes vezérlése
Csoportosítsa hangszóróit könnyen, hogy együtt vezérelje az egy szobában lévõket
Spotify Connect zenei streaming szolgáltatás kompatibilitás*

Kapcsolódó termékek

Legutóbb nézettek