0 termék, 0 Ft értékben Pénztárhoz »

arrow

Keresés:

Domo DO9149W Waffel sütõ 1400 Watt

Cikkszám: 000900

EAN kód: 5411397109705

raktáron

Bruttó ár: 17 990 Ft

Nettó ár: 14 165 Ft

+-db

Szállítási költség egy termék esetén : 1 500 Ft
Szállítási költség további termékek esetén : 500 Ft
Szállítás díjmentes Br. 50.000.- FT felett
Szállítási idő : 2 munkanap
Termék visszavétel
Legyen a törzsvásárlónk
DO9149W Waffel sütõ 1400 Watt - a profi eredmény érdekében
Továbbfejlesztett waffel sütõformák, jobb tésztaeloszlás a sütõformában
4x7 kockás nagyméretû waffel tészta készítése
Szupergyorsan elkészül az 1400W teljesítménynek köszönhetõen
Vastag sütõformák az igazi 2.6 - 3 cm vastag belga waffle elkészítéséhez
2 db nagy méretû 9.5 x 15.5 cm nagyságú waffel készítése egyszerre
Minõségi tapadásmenetes sütõfelület
Megnövelt oldalperem, hogy a tészta túltöltés esetén se follyon ki
Kézreálló tekerõs hõmérsékletszabályzó gomb
Idõzítõ funkció, hogy idõben kiszedhesse, ha elkészült.
Stílusos forma, metál ezüst színben
Masszív konstrukció
Bekapcsolás és használatra kész visszajelzés
Könnyû tisztítás
Teljesítmény: 1400W
Méret (doboz): 30,4 x 27,8 x 17,8 cm
Súly: kb. 3 kg
Profi waffel sütõ otthonra – Csúcsmodellünk az igazi vastag és ízletes belga waffel készítéséhez!
9x15 cm-es (4x7 kockás) vastag tészta a jól harapható ízélményért. 1400 W-os nagy teljesítmény, hogy gyorsan elkészüljön. Megnövelt oldalperem, hogy a túltöltött tészta ne follyon ki. Az idõkapcsolónak köszönhetõen, pontosan beállíthatja a sütési idõt a tökéletes waffel elkészítéséhez.
Itthon sokan gofriként ismerik, de az eredeti változata bizony waffel néven ismeretes. A különbség lényeges, mert a waffel egy vastagabb és ezáltal sokkal ehetõbb süti, mint a vékony, ostyásabb németes gofri. Belgiumban többféle wafflet ismernek: brüsszeli waffel, liege-i waffel és stroopwafel. A brüsszeli waffel-t gyakran csokoládéöntettel, gyümölcsökkel és tejszínhabbal vagy fagyival kínálják.
A gofri minden alkalomra megállja helyét, akár reggeli, akár desszert, vagy gyerekzsúr. Ráadásul percek alatt elkészíthetõ, így kitûnõ a váratlan vendégek fogadására is. A Domo nagyteljesítményû profi waffel sütõje, pár perc alatt 2.6-3 cm vastag igazi belga waffelt varázsol asztalára!

A DOMO 30 éve
A DOMO 30 éve a konyha és kisháztartási elektronikai termékek belga gyártója. Jól ismert, erõs márkanév a Benelux államokban. A választékban több, mint 300 különbözõ termék van, különbözõ kategóriákban, úgy, mint: konyhai sütés és elõkészítés, reggeli és kávé, tisztítás, vasalás, egészség. A jó ár-érték arány, szép dizájn kiemelkedõ fontosságú termékeinknél. A készülékek tervezésétõl a minõség kontrollig minden házon belül történik.
Mi a különbség a gofri és waffle között?
Itthon sokan gofriként ismerik, de az eredeti neve bizony waffle. A különbség aránylag kicsi, de élmény szempontjából lényeges! Mert a waffle egy vastagabb, szivacsosabb és többet adó süti. Vagyis az ember 1-2 db után érzi, hogy evett is valamit A gofri inkább kisebb és vékonyabb, anyagában inkább ostyásabb, Németországból származik.

Hogyan készül a belga waffle?
1. Sütés elõtt néhány csepp növényi olajjal bekenve a lemezek könnyebben tisztíthatók lesznek késõbb és nem is fognak anniyra ragadni.
2. Helyezze a grillt egy vízszintes, hõálló felületre.
3. Dugja be a hálózati dugót a 230 voltos hálózati aljzatba. Ekkor a piros mûködést visszajelzõ lámpa világítani kezd.
Figyelem!
Soha ne hajtsa végre ezt a folyamatot vizes kézzel, mert áramütést okozhat.
4. Állítsa be a hõfokszabályzó (alacsony/közepes/magas) segítségével a kívánt hõmérsékletet. Amennyiben a sütõlapok elérték az elõválasztott sütési hõmérsékletet, akkor kigyullad a zöld „SÜTÉSRE KÉSZ” (READY) lámpa. Az elsõ alkalommal enyhe égett szag távozhat a sütõfelületrõl – ez normális jelenség.
5. Nyissa fel a fedelet a fogantyú segítségével.
Megjegyzés!
Sütés közben a zöld visszajelzõ lámpa többször is felvillanhat, mert a készülék termosztátja folyamatosan szinten tartja a megfelelõ sütési hõmérsékletet.
6. Öntse óvatosan a bekevert tésztát a szedõkanállal az alsó sütõlap közepére egyenletesen elosztva. Ne öntse túl, csak szintig mert a tészta meg fog dagadni. Csukja le a fedelet.
7. Állítsa be az Önnek megfelelõ barnítási fokozatot (tipp: aranybarna esetén próbálja a közepes / közepes feletti fokozatot).
8. Sütés közben maradjon a készülék közelében és ellenõrizze az állagát. Addig süsse az ételt amíg fogyasztásra nem kész. A sütési idõ egyéni ízléstõl függõen változhat (általában 2-4 perc).
9. A waffle kivételéhez csak nem karcoló fa vagy mûanyag spatulát használjon. Ne használjon fém eszközt sütõ felületénél.

Kapcsolódó termékek

Legutóbb nézettek