0 termék, 0 Ft értékben Pénztárhoz »

arrow

Keresés:

Domo DO9043W waffel sütõ automatikus forgatással - a profi eredmény érdekében

Cikkszám: 001035

EAN kód: 5411397009159

raktáron

Bruttó ár: 39 990 Ft

Nettó ár: 31 488 Ft

+-db

Szállítási költség egy termék esetén : 1 500 Ft
Szállítási költség további termékek esetén : 500 Ft
Szállítás díjmentes Br. 50.000.- FT felett
Szállítási idő : 2 munkanap
Termék visszavétel
Legyen a törzsvásárlónk
Waffel és gofri sütõ automatikus forgatással
Teljesen automata 360 fokos forgatás, a tészta egyenletes elterülése miatt
Szupergyorsan elkészül az 1400W teljesítménynek köszönhetõen
Idõzítõ funkció (1:30 - 4:00 perc) az Ön ízlése szerint
Barnítás szabályzás
Vastag sütõformák az igazi 2.6 cm vastag belga waffle elkészítéséhez
Csepp tálca
Minõségi tapadásmenetes sütõfelület
Hangjelzés, ha kész
Rozsdamentes ezüst színben
Könnyû tisztítás
Teljesítmény: 1400W
Méret (doboz): 43 x 23 x 24 cm
Súly: kb. 4,46 kg
Waffel sütõ automatikus forgatással a legjobb belga waffel érdekében!
Teljesen automata 360 fokos forgatás, a tészta jobbés egyenletesebb elterülése miatt. 1400 W-os nagy teljesítmény, hogy gyorsan elkészüljön. Az idõkapcsolónak köszönhetõen, pontosan beállíthatja az Ön ízlésének megfelelõ sütési idõt és barnítást a tökéletes belga waffel elkészítéséhez.
Itthon sokan gofriként ismerik, de az eredeti változata bizony waffel néven ismeretes. A különbség lényeges, mert a waffel egy vastagabb és élvezetesebb tészta, mint a vékony, ostyásabb gofri. Belgiumban többféle wafflet ismernek: brüsszeli waffel, liege-i waffel és stroopwafel. A brüsszeli waffel-t gyakran csokoládéöntettel, gyümölcsökkel és tejszínhabbal vagy fagyival kínálják.
A gofri minden alkalomra megállja helyét, akár reggeli, akár desszert, vagy gyerekzsúr. Ráadásul percek alatt elkészíthetõ, így kitûnõ a váratlan vendégek fogadására is. A Domo nagyteljesítményû profi waffel sütõje, pár perc alatt igazi belga waffelt varázsol asztalára!

A DOMO 30 éve
A DOMO 30 éve a konyha és kisháztartási elektronikai termékek belga gyártója. Jól ismert, erõs márkanév a Benelux államokban. A választékban több, mint 300 különbözõ termék van, különbözõ kategóriákban, úgy, mint: konyhai sütés és elõkészítés, reggeli és kávé, tisztítás, vasalás, egészség. A jó ár-érték arány, szép dizájn kiemelkedõ fontosságú termékeinknél. A készülékek tervezésétõl a minõség kontrollig minden házon belül történik.
Mi a különbség a gofri és waffle között?
Itthon sokan gofriként ismerik, de az eredeti neve bizony waffle. A különbség aránylag kicsi, de élmény szempontjából lényeges! Mert a waffle egy vastagabb, szivacsosabb és többet adó süti. Vagyis az ember 1-2 db után érzi, hogy evett is valamit A gofri inkább kisebb és vékonyabb, anyagában inkább ostyásabb, Németországból származik.

Hogyan készül a belga waffle?
1. Sütés elõtt néhány csepp növényi olajjal bekenve a lemezek könnyebben tisztíthatók lesznek késõbb és nem is fognak anniyra ragadni.
2. Helyezze a grillt egy vízszintes, hõálló felületre.
3. Dugja be a hálózati dugót a 230 voltos hálózati aljzatba. Ekkor a piros mûködést visszajelzõ lámpa világítani kezd.
Figyelem!
Soha ne hajtsa végre ezt a folyamatot vizes kézzel, mert áramütést okozhat.
4. Állítsa be a hõfokszabályzó (alacsony/közepes/magas) segítségével a kívánt hõmérsékletet. Amennyiben a sütõlapok elérték az elõválasztott sütési hõmérsékletet, akkor kigyullad a zöld „SÜTÉSRE KÉSZ” (READY) lámpa. Az elsõ alkalommal enyhe égett szag távozhat a sütõfelületrõl – ez normális jelenség.
5. Nyissa fel a fedelet a fogantyú segítségével.
Megjegyzés!
Sütés közben a zöld visszajelzõ lámpa többször is felvillanhat, mert a készülék termosztátja folyamatosan szinten tartja a megfelelõ sütési hõmérsékletet.
6. Öntse óvatosan a bekevert tésztát a szedõkanállal az alsó sütõlap közepére egyenletesen elosztva. Ne öntse túl, csak szintig mert a tészta meg fog dagadni. Csukja le a fedelet.
7. Állítsa be az Önnek megfelelõ barnítási fokozatot (tipp: aranybarna esetén próbálja a közepes / közepes feletti fokozatot).
8. Sütés közben maradjon a készülék közelében és ellenõrizze az állagát. Addig süsse az ételt amíg fogyasztásra nem kész. A sütési idõ egyéni ízléstõl függõen változhat (általában 2-4 perc).
9. A waffle kivételéhez csak nem karcoló fa vagy mûanyag spatulát használjon. Ne használjon fém eszközt sütõ felületénél.

Kapcsolódó termékek

    Legutóbb nézettek