0 termék, 0 Ft értékben Pénztárhoz »

arrow

Keresés:

Domo DO9182KR konyhai robotgép szett 1000 Watt

Cikkszám: 000984

EAN kód: 5411397117328

raktáron

Bruttó ár: 79 990 Ft

Nettó ár: 62 984 Ft

+-db

Szállítási költség egy termék esetén : 3 000 Ft
Szállítási költség további termékek esetén : 2 000 Ft
Szállítás díjmentes Br. 50.000.- FT felett
Szállítási idő : 2 munkanap
Termék visszavétel
Legyen a törzsvásárlónk
DO9182KR konyhai robotgép szett 1000 Watt
Teljesítmény: 1000W
4,5 literes rozsdamentes acél keverõtál átlátszó fröccsenésvédõ fedéllel
Teljesen fém hajtómû rendzser a tökéletes keveréshez és masszív használathoz
Bolygómûves keverõmozgás a tökéletes átkeverés érdekében
Folyamatos sebességtartás, alapanyagoktól függetlenül
Sebességszabályzás 9 fokozatban
Csúszásmentes lábak
Tartozékok: keverõ kar, dagasztó kar és habverõ ballon, fröccsenésgátló fedél, rozsdamentes 4.5 literes keverõtál, zöldségszeletelõ, 1.5 literes üveg mixer és húsdaráló + tálca (!)
Készüléke kihasználását az extra tartozékokkal csak tovább fokozhatja.
Opcionálisan megvásárolható tartozékok: DO9070KR-S spagetti készítõ, DO9070KR-L lasagna készítõ, DO9070KR-T tagliatelle tészta készítõ
Teljesítmény: 1000 Watt
Méret (Csomagolás): 28,2 x 72,5 x 40 cm
Súly: 10,38 kg
Minden egy csomagban - a konyhai elõkészítés sokoldalú módja DOMO konyhai robotgéppel
Konyhai robotgép szett, hogy a sütés és fõzés élmény legyen. Nagy teljesítményû 1000 Wattos motorja megfelel a gyakori fõzéshez és sütés elõkészületeihez. Ideálisan használható krémek, tejszínhab, tojáshab és akár sûrûbb tészták készítéséhez is. 3 cserélhetõ tartozék fej: kampós dagasztó fej a nehéz és sûrû élesztõs tésztákhoz pl: kenyér készítése házilag, A-alakú keverõszár a krémek és könnyebb élesztõ nélküli tészták keveréséhez, és a ballon alakú habverõ a tejszín, tojásfehérje habbá verését és térfogatnövelõ felverését segíti elõ. A 4,5 literes nagy méretû rozsdamentes keverõtálhoz egy fröccsenésgátló fedél is jár a profi munkához. A különleges összeállítás most további tartozékokkal elérhetõ, úgy mint: zöldségszeletlõ, turmix és húsdaráló. Legyen egy jó kukta segédje a konyhában, hogy a sütés-fõzés egyszerû, gyors és finom legyen!

A DOMO 30 éve
A DOMO 30 éve a konyha és kisháztartási elektronikai termékek belga gyártója. Jól ismert, erõs márkanév a Benelux államokban. A választékban több, mint 300 különbözõ termék van, különbözõ kategóriákban, úgy, mint: konyhai sütés és elõkészítés, reggeli és kávé, tisztítás, vasalás, egészség. A jó ár-érték arány, szép dizájn kiemelkedõ fontosságú termékeinknél. A készülékek tervezésétõl a minõség kontrollig minden házon belül történik.
Milyen elõnyei vanak egy konyhai robotgépnek?
A konyhai robotgépek szinte mindent csinálnak, ami egy konyhai elõkészülethez kell. Legfõbb funkciója a keverés, felverés és dagasztás. De egyes modellekkel akár húst is darálhatunk, zöldséget szeletelhetünk, apríthatunk, szeletelhetünk, vagy éppen gyümölcsöt préseletünk ugyanazon gépen. Egy jó konyhai robotgép igazi mindenes, amelynek segítségével a legtöbb konyhai alapmûveletet könnyedén elvégezhetõ.

Milyen robotgépet válasszak?
Az egyszerû válasz az lenne, hogy minél erõsebbet és minél több kiegészítõvel. Persze vannak bizonyos szempontok, melyek segíthetnek a döntésben, mint pl. milyen konyhai tevékenységre szeretné használni, mit készít gyakran, milyen menniységben szeretné, mennyire rendszeresen?

Milyen teljesítményû robotgépet válasszak?
Minél nagyobb teljesítményû, annál erõsebb, így jobban és könnyebben bírkózik meg egy kenyérlisztel is akár. Egyes kis teljesítményû gépek nem alkalmasak kötöttebb lisztek bekeverésére, vagy nagyobb menniységû liszt dagasztására. Ezért itt sajnos azt kell mondanunk, hogy ne sajnálja mert hosszú távon megéri a jobbat vennie, legalább 1000 Watt-osat válasszon.

Milyen kiegészítõket választhatok a konyhai robotgéphez?
Egyes modelleink az alap tartozékokkal szereltek gyárilag pl.: 3 cserélhetõ tartozék fej: egy kampós dagasztó fej a nehéz és sûrû élesztõs tésztákhoz pl: kenyér készítése házilag, egy A-alakú keverõszár a krémek és könnyebb élesztõ nélküli tészták keveréséhez, és egy ballon alakú habverõ a tejszín, tojásfehérje habbá verését és térfogatnövelõ felverését segíti elõ.
De utólag is bõvítheti õket kompatibilis kiegészítõkkel. Egyes modellek szettben már gyárilag számos kiegészítõvel vannak csomagolva, így pl: húsdarálóval, vagy zöldségszeletelõvel, vagy turmix-al stb.

Milyen tartozékai vannak a konyhai robotgépnek?
1 x DO9079KR konyhai robotgép
1 x rozsdamentes keverõtál
3 x keverõfej: 1 x habverõ ballon, 1 x keverõ kar, 1 x dagasztó kar
1 x fröccsenésgátló fedél
1 x rozsdamentes 4.5 literes keverõtál, 1 x zöldségszeletelõ, 1 x üveg mixer, 1 x húsdaráló és tartozékai 1 x magyar nyelvû használati útmutató
1 x jótállási jegy

Kapcsolódó termékek

    Legutóbb nézettek