0 termék, 0 Ft értékben Pénztárhoz »

arrow

Keresés:

simplehuman KT1188 nyomásérzékeny szappanadagoló, rozsdamentes - 473ml

Cikkszám: 001502

EAN kód: 838810024912

raktáron

Bruttó ár: 23 990 Ft

Nettó ár: 18 890 Ft

+-db

Szállítási költség egy termék esetén : 1 900 Ft
Szállítási költség további termékek esetén : 1 000 Ft
Szállítás díjmentes Br. 50.000.- FT felett
Szállítási idő : 2 munkanap
Termék visszavétel
Legyen a törzsvásárlónk
Nyomásérzékeny pumpás szappanadagoló
Rozsdamentes acél nyomásérzékeny-szappanadagolónkat belülről kifelé terveztük.
Innovatív kialakítása nagy szivattyúcsövet tartalmaz, amely több szappan- vagy fertőtlenítőszer adagolást tesz lehetővé - bármilyen vastag is - sokkal kevesebb erőfeszítéssel.
A szivattyú tetején és alján található golyóscsapágyak megakadályozzák a levegő bejutását, ami megakadályozza a szappan csöpögését, szivárgását vagy kiszáradását.
Csak egy enyhe nyomás a kifolyón nagy mennyiségű szappant biztosít.
Csöpögés- és eltömődésmentes: innovatív visszaáramló szelepünk minden adagolás után a másodperc törtrészéig visszavonja a szappant a fúvókából, hogy tiszta és cseppmentesen maradjon.
Hosszútávra készült: így a rozsdamentes acél ház, az öntvény szivattyúfej és a kiváló minőségű, alacsony ellenállású alkatrészeknek köszönhetően több, mint 150 000 nyomás élettartamára tervezték - ez több mint 15 használat naponta, akár 27 évig.
A széles utántöltő tölcsérnyílás gyors, egyszerű és zavartalan szappan feltöltést tesz lehetővé.
Anyaga: rozsdamentes acél
Ujjlenyomatmentes: a kifolyó láthatatlan ezüst-ion bevonattal rendelkezik, amely ellenáll az ujjlenyomatoknak és gátolja a kórokozók terjedését.
Utántöltés és újrafelhasználás: az eldobható műanyag pumpás szappanadagolók kidobása újra és újra megterheli a környezetet - és a pénztárcáját
Csak töltse fel újra és újra a könnyen kiönthető, visszazárható utántöltős tasakból.
Űrtartalom: 473 ml
Javasolt szappan kompatibilitás: simplehuman folyékony szappan utántöltő(k) vagy folyékony szappan hámlasztó-radírozó nélkül és kézfertőtlenítő (max. 75% alkohol tartalomig)
Dobot tartalma: nyomásérzékeny szappanadagoló, folyékony szappan minta tasak
Mérete: 9,6 x 9,9 x 18 cm
Tiszta és baktériummentes kézmosás -simplehuman szappandagolók
Csak egy kis érintés, amely akár 60 százalékkal kevesebb erőfeszítéssel adagolja a szappant vagy kézfertőtlenítőt, mint a normál műanyag pumpás szappanadagolók. A rozsdamentes acél ház, az öntvény szivattyúfej és a kiváló minőségű, alacsony ellenállású alkatrészeknek köszönhetően hosszútávra készült. Több, mint 150 000 nyomásra teszteltük, ami több, mint 15 nyomás naponta, akár 27 évig (ez több, mint 300 eldobható pumpás műanyag szappanadagolónak felel meg). Innovatív, visszaáramló szelepe minden adagolás után másodperc törtrészig visszaszívja a szappant a fúvókából, hogy tiszta és cseppmentesen maradjon. Az eldobható műanyag pumpás szappanadagolók eldobása újra és újra megterheli a környezetet - és a pénztárcáját. Miért vásárolna eldobható szappanadagolókat, ha vásárolhat egy egyedi és szépet is (mint a miénk!). Csak töltse fel újra és újra a könnyen kiönthető, visszazárható utántöltős tasakból. Utántöltős szappanunk biológiailag lebomló, hipoallergén, parabén és DEA mentes. Használata egyszerű, környezetbarát és gazdaságos.

simplehuman - Praktikus eszközök az Ön háztartásához
Életünkben napról napra szembesülünk a jobb és praktikusabb dolgok igényével. A simplehuman filozófiája pont ezt testesíti meg, hogy oldjunk meg problémákat hatékonyabb és gyorsabb módon. Ezért hívjuk termékeinket úgy, hogy eszközök a praktikus háztartáshoz. Minden termékünkre jellemző az egyszerűség és hogy hosszú távra tervezzük őket. Olyan termékeket gyártunk, amiket mi is szívesen használunk. Szigorúan teszteljük termékeinket, ezáltal biztosítva, hogy hosszú ideig megfelelően működjenek. Örülünk, amikor vásárlóink termékeinket először próbálják ki és már az első pillanatban felkiáltanak "ez aztán okos!".

Kapcsolódó termékek

Legutóbb nézettek