0 termék, 0 Ft értékben Pénztárhoz »

arrow

Keresés:

simplehuman KT1154 rozsdamentes acél keretes edény szárító, borospohár tartóval

Cikkszám: 000563

EAN kód: 838810013916

raktáron

Bruttó ár: 29 990 Ft

Nettó ár: 23 614 Ft

+-db

Szállítási költség egy termék esetén : 1 500 Ft
Szállítási költség további termékek esetén : 500 Ft
Szállítás díjmentes Br. 50.000.- FT felett
Szállítási idő : 1 munkanap
Termék visszavétel
Legyen a törzsvásárlónk
Rozsdamentes acél keretes edénycsepegtető, borospohár tartóval
A mi edényszárítónkban minden a szárításról és rendszerezésről szól.
Masszív acélkeretes inox kivitele igazán passzol a legtöbb konyhaberendezéshez.
Beépített csepegtetőtálcája van egy elforgatható kifolyóval, amit abba az irányba pozícionálhat, ahol a mosogatótálca van, így a víz nem a munkalapra hanem a mosogatóba csepeg.
Tartozék evőeszköz tartójában az evőeszközök mindig biztosan állnak*.
Borospohár tartója maximum 4 boros poharat tud befogadni, így nem kell többé félnie a boros poharak eltörésétől.
Hydrofil bevonatos műanyag csepegtetőtálcáján a víz továbbterjed, így sokkal jobban szárad és gátolja a visszamaradt foktok kialakulását. Ez nagyon tiszta és hatékony megoldás!
Ön mossa, mi szárítjuk: a mi edény szárítónk innovatív vízelevezető rendszerének köszönhetően, a víz soha nem a munkapultra folyik, hanem egyenesen a mosogatóba.
A belső edényszárító acélháló könnyen kivehető, így egyszerűen elmoshatja meleg, szappanos vízben.
Lábak: a csatlakoztatható emelő lábakkal megemelheti a szárító magasságát magasabb mosogatómedencékhez.
Opcionálisan rendelhető hozzá bambusz késtartó, amiben a kések éle sem csorbulhat ki*
Ujjlenomyat-mentes: az ujjlenyomat mentes bevonatnak köszönhetően mindig foltmentes és ragyogó lesz.
A legjobb minőségű anyagfelhasználásnak és gyártásnak köszönhetően termékeink hosszú évekig üzembiztos működést garantálnak.
Kifolyó cső magassága a konyhapulttól: 3,1 / 0,5 cm (magasítóval / -nélkül)
Méret: (min/max): 51.3 x 36.8 x 22.9 / 51.3 x 55.2 x 36.2 (h x sz x m)
Doboz mérete: 51 x 20 x 36 cm
Konyhai edényszárítás - simplehuman edényszárítóval
A mi konyhai edényszárítónkban minden a hatékony szárításról és rendezésről szól. Beépített csepegtetőtálcája van elforgatható kifolyóval, amit mindig abba az irányba pozícionálhat, ahol a mosogatótálca van, így a víz nem a tálcában áll vagy a munkalapra folyik hanem a mosogatóba csepeg. Hydrofil bevonatos műanyag csepegtetőtálcáján a víz továbbterjed, így sokkal jobban szárad és gátolja a visszamaradt foktok kialakulását. Ez nagyon tiszta és hatékony megoldás!
Tartozék evőeszköz tartójának van egy késtartó része, így az evőeszközök mindig biztosan állnak és a kések éle sem csorbul ki. Borospohár tartójára akár 4 talpas poharat is fel tud lógatni - és levehető, ha nincs szükség rá.

simplehuman - paktikus eszközök a háztartáshoz
Életünkben napról napra szembesülünk a jobb és praktikusabb dolgok igényével. A simplehuman filozófiája pont ezt testesíti meg, hogy oldjunk meg feladatokat minél hatékonyabb és okosabb módon. Minden termékünkre jellemző az egyszerűség és hogy hosszú távra tervezzük őket. Olyan termékeket gyártunk, amiket mi is szívesen használunk. Szigorúan teszteljük termékeinket, ezáltal biztosítva, hogy hosszú ideig megfelelően működjenek. Örülünk, amikor vásárlóink termékeinket először próbálják ki és már az első pillanatban felkiáltanak "ez aztán remek!".
Milyen konyhai edénycsepegtetőt válasszak?
Először döntse el, hogy az edénycsepegtető helye a konyhapulton vagy a mosogatótálcában lesz-e? Van ahol van hely az edényszárításra a konyhapulton a mosogatótálca mellett, de van aki a mosogatótálcában szeretné elhelyezni az edénycsepegtetőt.
Szerencsére a simplehuman mindkét helyzetre kínál megoldást edénycsepegtető választékában. Mindig mérje meg a rendelkezésre álló helyet és hasonlítsa össze a termék leírásában található méret adatokkal.

Mi a különbség a simplehuman edényszárítóknál más edénycsepegtetőkhöz képest?
1. A mi konyhai edényszárítónkban minden a hatékony szárításról és rendezésről szól. Egy teljes teríték megszárítására lehetőséget biztosít okos elrendezésének köszönhetően.
2. Beépített csepegtetőtálcája van elforgatható kifolyóval, amit mindig abba az irányba pozícionálhat, ahol a mosogatótálca van, így a víz nem a tálcában penészedik vagy a munkalapra folyik hanem a mosogatóba csepeg.
3. Hydrofil bevonatos műanyag csepegtetőtálcáján a víz továbbterjed, így sokkal jobban szárad és gátolja a visszamaradt foktok kialakulását.
4. Tartozék evőeszköz tartójában az evőeszközök mindig biztosan állnak és a kések éle sem csorbul ki.
5. Borospohár tartójára akár 4-6 talpas poharat is fel tud lógatni, amből a víz kicsepeg - és a tartó egyszerűen csak levehető, ha nincs éppen szükség rá, így kevesebb helyet foglal.

Miért jobb egy simplehuman edénycsepegtető más edényszárítókhoz képest?
A legjobb minőségű anyagfelhasználásnak és gyártásnak köszönhetően termékeink nem korrodálnak és hosszú évekig üzembiztos működést garantálnak.

Kapcsolódó termékek

Legutóbb nézettek