0 termék, 0 Ft értékben Pénztárhoz »

arrow

Keresés:

simplehuman KT1130 kompakt fémkeretes edénycsepegtető

Cikkszám: 001069

EAN kód: 838810010908

raktáron

Bruttó ár: 22 990 Ft

Nettó ár: 18 102 Ft

+-db

Szállítási költség egy termék esetén : 1 900 Ft
Szállítási költség további termékek esetén : 500 Ft
Szállítás díjmentes Br. 50.000.- FT felett
Szállítási idő : 1 munkanap
Termék visszavétel
Legyen a törzsvásárlónk
A mi konyhai edénycsepegtetőnk pont belefér a legtöbb konyhai mosogatótálcába, így felszabadítja a helyet a konyhapultról és mégis elég nagy teljes méretű tányérok szárításához.
A konyhapulton való használathoz beépített csepegtetővel és kivehető kifolyóval rendelkezik, hogy kifolyhasson belőle a víz a mosogatóba.
Ön mossa, mi szárítjuk: a mi edény szárítónk innovatív vízelevezető rendszerének köszönhetően, a víz soha nem a munkapultra folyik, hanem egyenesen a mosogatóba.
Tökéletesen elfér a mosogatóban és a konyhapulton is.
Kivehető evőeszköz tartója bármelyik oldalhoz illeszthető.
A belső edényszárító tálca könnyen kivehető, így egyszerűen elmoshatja meleg, szappanos vízben.
Rozsdamentes: tartós és hosszan tartó anyaga ellenáll a rozsdának és elszíneződésnek.
A legjobb minőségű anyagfelhasználásnak és gyártásnak köszönhetően termékeink hosszú évekig üzembiztos működést garantálnak.
Méret: 32,8 x 36,8 x 18 cm (0,5 cm a konyhapulttól a kifolyó aljáig)
Ön mossa, mi szárítjuk - konyhai edényszárítás simplehuman edény szárítóval
A mi konyhai edénycsepegtetőnk pont belefér a legtöbb konyhai mosogatótálcába, így felszabadítja a helyet a konyhapultról és mégis elég nagy teljes méretű tányérok szárításához. Ön mossa, mi szárítjuk, vagyis edényszárítónk innovatív vízelevezető rendszerének köszönhetően, a víz soha nem a munkapultra folyik, hanem egyenesen a mosogatóba.

simplehuman - Eszközök a praktikus háztartáshoz
Életünkben napról napra szembesülünk a jobb és praktikusabb dolgok igényével. A SimpleHuman filozófiája pont ezt testesíti meg, hogy oldjunk meg feladatokat minél hatékonyabb és okosabb módon. Minden termékünkre jellemző az egyszerűség és hogy hosszú távra tervezzük őket. Olyan termékeket gyártunk, amiket mi is szívesen használunk. Szigorúan teszteljük termékeinket, ezáltal biztosítva, hogy hosszú ideig megfelelően működjenek. Örülünk, amikor vásárlóink termékeinket először próbálják ki és már az első pillanatban felkiáltanak "ez aztán igen, pont ilyet kerestem!".

Kapcsolódó termékek

    Legutóbb nézettek