0 termék, 0 Ft értékben Pénztárhoz »

arrow

Keresés:

Healthy and tasty HT3100 kulináris maghőmérő

Cikkszám: 001068

EAN kód: 5411397119131

raktáron

Bruttó ár: 8 990 Ft

Nettó ár: 7 079 Ft

+-db

Szállítási költség egy termék esetén : 1 500 Ft
Szállítási költség további termékek esetén : 500 Ft
Szállítás díjmentes Br. 50.000.- FT felett
Szállítási idő : 1 munkanap
Termék visszavétel
Legyen a törzsvásárlónk
Kulináris maghőmérő
Egy konyhai hőmérő fontos eszköz - mert aggodalomból mindent túlfőzünk, túlsütünk.
Határozza meg gyorsan és egyszerűen az ideális hússütési időt steak, sült, hal, baromfi, mártások, sütemények, csokoládé, cukor és karamel esetén is.
Mérési tartomány: -45 +200 C között
Hőmérséklet kijelzése 5 másodpercen belül
Celsius és/vagy Farenheit mérési standard
Inox - rozsdamenetes acél
Kijelző megvilágítás
Kampós akasztó
Automatikus kikapcsolás
Tartozék: 2 x 1.5V gombelem
Súly: 125 g
Méret: 11 x 3,5 x 26 cm
Szeretné tudni, hogy milyen hőmérsékletű az ideális medium steak, vagy jól átsült-e grillcsirke? Egy maghőmérővel ez is lehetséges.
A maghőmérő egy jól felszerelt konyha fontos tartozéka. Ha szeretné tudni, hogy jól átsült-e grillcsirke, vagy kellően átmelegedett-e már a fagyasztott hús, vagy meddig süsse az steaket, akkor ellenőrizze le a Domo kulináris maghőmérőjével. A maghőmérő azonal megmutatja Önnek, hogy milyen készültségű az étel. A grillezéshez is nélkülözhetetlen, hiszen a jó húst csak nagyon sok tapasztalattal lehet elkészíteni, és akkor is sok a változó körülmény. A jó grill hús nincs megégve, de mégis szép barnára pirul, ízes és illatos, míg a belseje szaftos. Az egyik legnépszerűbb steak sütés az ún. "medium" félig átsütött hús elkészítése pedig még igazi szakácsokat is próbára tevő feladat, mert a külseje barna, de a belseje még rozé kell, hogy maradjon. Ráadásul ezt egymás után minden családtagnak vagy vendégnek jól kell csinálni. Ez ma már otthon is lehetséges néhány jó eszközzel a koynhapulton. Mert semmi sem hozza össze az embereket jobban, mint az étkezés... Heathy&tasty

Kapcsolódó termékek

    Legutóbb nézettek