0 termék, 0 Ft értékben Pénztárhoz »

arrow

Keresés:

Trebs 99254 Ice cream machine házi fagylalt és shake készítõ gép

Cikkszám: ts-wko-99254

EAN kód: 8717964992549

raktáron

Bruttó ár: 9 990 Ft

Nettó ár: 7 866 Ft

+-db

Szállítási költség egy termék esetén : 1 500 Ft
Szállítási költség további termékek esetén : 500 Ft
Szállítás díjmentes Br. 50.000.- FT felett
Szállítási idő : 2 munkanap
Termék visszavétel
Legyen a törzsvásárlónk
Készítse el saját kedvenc fagylaltját otthon!
Házi fagylalt és shake készítõ gép,
300 g fagylaltot készíthet akár 20 perc alatt,
Alkalmas shake, sorbet készítésére is.
Könnyen használható, egyszerûen tisztítható,
Kapacitás: 0,8 liter,
A keverõ tál elõre a fagyasztóba helyezhetõ (külsõ mérete: 14 x 14.5 cm),
Készülék mérete: 18,5 x 18,5 x 26,5 cm,
Súly (nettó/ bruttó): 1,8 kg / 2 kg.
Tartozék: Receptek
Készítse el kedvenc fagylaltját otthon!
A TREBS 99254 COMFORTICE fagyigéppel otthon készíthet igazi házi-fagyit természetes alapanyagokból. Nagyon sokféle és finom fagylalt készíthetõ vele, akár valódi vanília, tömény csokoládé, mogyoró, vagy 100álna. További elõnye, hogy csak az kerül a kanalunkra, amit mi a gépbe tettünk, semmi színezék, aroma, vagy ízfokozó. A tartozék receptek segítségével egyszerûen elkészítheti kedvenceit.
A házi fagylalt pedig garantáltan a család vagy a vendégek kedvencévé válik egy szempillantásra és Ön pedig learathatja a dicséreteket.
Hasznos tippek házi fagylalt készítéséhez
-Hagyja a keverõ tálat a fagyasztóban, így bármikor elõveheti és azonnal készíthet fagylaltot.
-Helyezze egy mûanyag zacskóba a keverõ tálat, mielõtt berakja a fagyasztóba.
-A nyílással felfelé helyezze a tálat a fagyasztóba.
-Gyõzõdjön meg róla, hogy a keverõ tál száraz mielõtt betenné a fagyasztóba.
-A keverõ tálat -18 °C-on kell lehûteni, a használat elõtt min. 8-12 órára. -A legjobb eredmény érdekében hûtse le a fagylalt összetevõket, mielõtt készíti.
-Az alkohol hozzáadása meggátolja a fagylaltalap megfagyását.
-A fagylalt állaga függ az alapanyagok zsírtartalmától: minél magasabb a zsírtartalom (pl. csak tejszínbõl készül), annál krémesebb állagú lesz a kész fagylalt, minél vizesebb az alap (pl. tej, szörp, citromlé), annál hígabb lesz az elkészült fagylalt állaga. Az elkészült fagylaltot elfogyasztása elõtt mindig tegye be a mélyhûtõbe.

Kapcsolódó termékek

Legutóbb nézettek