0 termék, 0 Ft értékben Pénztárhoz »

arrow

Keresés:

Boretti Gelateria B100 automata fagylaltgép kompresszorral

Cikkszám: 001328

EAN kód: 5411397017369

raktáron

Bruttó ár: 199 990 Ft

Nettó ár: 157 472 Ft

+-db

Szállítási költség egy termék esetén : 3 500 Ft
Szállítási költség további termékek esetén : 2 000 Ft
Szállítás díjmentes Br. 50.000.- FT felett
Szállítási idő : 1 munkanap
Termék visszavétel
Legyen a törzsvásárlónk
Fagylalt készítő gép
Teljesen automata működés beépített hűtő kompresszorral
Fagyi készítése akár 30 perc alatt
2 literes kapacitás
Digitális kijelző
Nincs szükség előzetes hűtésre, a fagyasztóban
További 1 óráig hidegen tartja a kész fagylaltot
Fagylalt, sorbet és fagyasztott joghurt is készíthető
Tartozék: fagylalt kanál és mérőpohár
Teljesítmény: 180 Watt
Méret: 375 x 316 x 318 mm
Súly: 14,6 kg
Egy igazi vacsora fagylalttal ér véget - Boretti automata fagylalt készítő gép
A Boretti fagylalt gépével frissen készíthet fagylaltot, kevesebb, mint 1 óra alatt. A hagyományos fagylalt készítés mellett alkalmas fagyasztott joghurt, olasz gelato és friss sorbet készítésre. A gép használata egyszerű, mert nem kell előre lefagyasztania semmit, sem a fagyasztó tálat a előre lehűtenie, mert mindent a gép magától elkészít. A digitális kijelzőn követheti nyomon, hogy még hány perc van hátra. Ha pedig nem azonnal kívánja a fagyit elfogyasztani, a Boretti fagyigépe tökéletes állagúan, hidegen tartja az elkészült fagyit további 1 óráig. Kapcsolja be az előétel felszolgálásakor, hogy mire a desszerthez ér a frissen készített fagylalt felszolgálásra kész legyen.

Olasz életérzés a konyhában
A Boretti márka az innovatív technológia és az egyszerűség a konyhai készülékek világában. Az olasz életmód kulináris elképzeléseivel csapatunk folyamatosan törekszik a minőség, a technológia és a dizájn legmagasabb fokára. Célunk, hogy minden konyhabarát alkotása egyszerűbbé és élvezetesebbé váljon olasz stílusú konyhai eszközeinkkel. Termékválasztékunk a legjobb minőségű anyagokból és figyelemfelkeltő dizájnnal készül. A Boretti termékei tökéletes konyhai élményt nyújtanak minden gasztronómiai vágya valóra váltásához. Merítsen ihletet belőlünk és tapasztalja meg a Boretti érzést. Boretti - Passione in cucina
Hogyan készíthetek azonnal fagyit otthon?
A házi fagylalt elékszítésének talán leggyorsabb módja a Boretti nagyteljesítményű kompresszoros fagylaltkészítő gépe, amivel akár 60 perc alatt 2 liter minőségi, házi fagylaltot készíthet.

Menniy idő alatt készíthető el a fagylalt?
A klasszikus elkészítési idő kb. 30-60 perc. De ízléstől is függ, ki milyen kemény vagy krémesebb állagúra szeretné készíteni. A fagylalt készítés idejét egy időzítő segítségével állíthatja be.

Miért jobb a házi fagylalt a kész dobozos fagyitól?
Azért, mert Ön készíti az Ön által beletett hozzávalókból. Így garantáltan adalék anyagoktól, színezékektől, tartósítószerektől mentes valódi házi fagylaltot készíthet vele természetes hozzávalókból.

Hogyan működik?
A Boretti fagylalt készítő gépe kompresszoros, vagyis azonnal nekiláthat a fagyi készítésnek bármelyik pillanatban, amikor kívánja. A legtöbb kisebb, olcsóbb gép esetében a fagyasztó tálat előzetesen 12-24 órára a mélyhűtőbe kell helyezni. Majd a fagyi készítés időpontjában kivenni és mint egy hűtőközeg, maga a tál adja át a hideget a fagyi masszának kavargatás közben. Itt ez automatikus és tervezhető.

Milyen tartozékai vannak a fagylaltgépnek?
1 x automata fagylalt készítő gép, 1 x kiszedő kanál, 1 x mérő pohár, 1 x magyar nyelvű használati útmutató, 1 x jótállási jegy

Kapcsolódó termékek

    Legutóbb nézettek