0 termék, 0 Ft értékben Pénztárhoz »

arrow

Keresés:

Rendezési elv:

Fagyi és jégkocka készítő~Ice cube and ice cream

Fagylalt, ahogy Ön szereti

Ha Ön igazi fagylalt rajongó, bizonyára már kóstolt igazi gelato-t Olaszországban. A gelato hagyományos összetevői: a tejszín, tej és tojás. Ízesítésként kerülhet bele friss gyümölcs, csokoládé vagy mogyoró, vagy kedve szerint más. Manapság divat lett otthon, saját fagylaltot készíteni, ami az alkotásban számtalan variációt enged meg és további előnye, hogy csak az kerül csak a fagyiba, amit Ön beletett - adalékok, színezékek, aroma dúsítók nélkül.
Tud készíteni fagylaltot géppel vagy anélkül is. Különböző fagylaltkészítő gépek vannak, de a legnagyobb különbség a fagylaltkészítő berendezések között, hogy hűtő-kompresszorral vannak ellátva vagy sem. A kompresszorral ellátott készülékek jóval drágábbak, de lehetővé teszik, hogy azonnal és többféle fagylaltot készítsünk egymás után. A legtöbb alacsony áron kapható fagylalt készítő berendezés hűtést nem tartalmaz. A szeparált hűtő elemet, vagy tálat jóval előre de minimum 24 órára a fagyasztóba kell tenni, ami azt jelenti, hogy egyszerre csak egy féle fagylaltot tudunk vele elkészíteni és még az sem biztos, hogy van hely a fagyasztóban.
Ha jó fagylaltot fagylaltot szeretne készíteni, akkor igazán jó eredményt csak egy kompresszoros fagylaltgéppel tud elérni. A fagylaltgép biztosítja, hogy a fagyi massza megfelelően lehűljön és közben folyamatosan, de lassan összekeveredjen. Ez a módszer a folyadékban minimalizálja a jégkristályok jelenlétét, amitől az elkészült fagylalt lágy és krémes lesz. Pontosan úgy, ahogy Ön az igazi fagylaltot szeretné. Ha manuálisan készít jégkrémet a jégkristályok előfordulása sokkal magasabb. Egy fagylaltkészítő géppel a folyamat sokkal egyszerűbb, gyorsabb és kevésbé fáradtságos. Kompresszoros fagylalt gépeink kevesebb, mint egy óra alatt kész fagylaltot készítenek Önnek. A készüléket tudja szörbet (sorbet) és fagyasztott joghurt készítésére is használni. A fagylalt nem csak nyári desszert, sok országban nem érhet véget étkezés, az azt lezáró fagylalt-szorbet nélkül.

Domo DO2309I kompakt fagylalt készítő gép

Bruttó ár: 14 990 Ft

Nettó ár: 11 803 Ft

nincs raktáron

+-db

Domo DO9243I automata fagylaltgép kompresszorral

Bruttó ár: 59 990 Ft

Nettó ár: 47 236 Ft

raktáron

+-db

Domo DO9220IB jégkocka készítő gép

Bruttó ár: 59 990 Ft

Nettó ár: 47 236 Ft

raktáron

+-db

Boretti Gelateria B101 automata fagylaltgép kompresszorral

Bruttó ár: 199 990 Ft

Nettó ár: 157 472 Ft

nincs raktáron

+-db

Domo DO9066I automata fagyi gép kompresszorral

Bruttó ár: 99 990 Ft

Nettó ár: 78 732 Ft

nincs raktáron

+-db

Domo DO9201I fagylalt készítő gép kompresszorral

Bruttó ár: 119 990 Ft

Nettó ár: 94 480 Ft

raktáron

+-db