0 termék, 0 Ft értékben Pénztárhoz »

arrow

Keresés:

simplehuman KT1179 kompakt acélkeretes edényszárító - rozsdamentes

Cikkszám: 001133

EAN kód: 838810020907

nincs raktáron

Bruttó ár: 29 990 Ft

Nettó ár: 23 614 Ft

+-db

Szállítási költség egy termék esetén : 1 900 Ft
Szállítási költség további termékek esetén : 1 000 Ft
Szállítás díjmentes Br. 50.000.- FT felett
Szállítási idő : érdeklődjön
Termék visszavétel
Legyen a törzsvásárlónk
Rozsdamentes acél keretes edény szárító rozsdamentes/szürke színben
Ön mossa, mi szárítjuk: a mi edény szárítónk innovatív vízelevezető rendszerének köszönhetően, a víz soha nem a munkapultra folyik, hanem egyenesen a mosogatóba.
Közepes méretének köszönhetően a legtöbb konyhapulton elfér, de elég nagy ahhoz, hogy a nagy méretű tányérok is elférjenek rajta.
Masszív acélkeretes inox kivitele igazán passzol a legtöbb konyhaberendezéshez.
Beépített csepegtetőtálcája van egy elforgatható kifolyóval, amit abba az irányba pozícionálhat, ahol a mosogatótálca van, így a víz nem a munkalapra hanem a mosogatóba csepeg.
Tartozék evőeszköz tartójában az evőeszközök rendezve száradhatnak.
Hydrofil bevonatos műanyag csepegtetőtálcáján a víz továbbterjed, így sokkal jobban szárad és gátolja a visszamaradt foktok kialakulását.
A belső edényszárító acélháló könnyen kivehető, így egyszerűen elmoshatja meleg, szappanos vízben.
Opcionális lábak: az opcionálisan csatlakoztatható magasító lábakkal megemelheti a szárító magasságát magasabb mosogatómedencékhez.
Ujjlenyomat-mentes: az ujjlenyomat mentes bevonatnak köszönhetően foltmentes és fényes.
A legjobb minőségű anyagfelhasználásnak és gyártásnak köszönhetően termékeink hosszú évekig üzembiztos működést garantálnak.
Kifolyó cső magassága a konyhapulttól: 3,1 / 0,5 cm (magasítóval / -nélkül)
Méret (min/max): 38/30 x 30,5 x 19,5 cm (h x sz x m)
Ön mossa, mi szárítjuk - Konyhai edényszárítás simplehuman edény szárítóval
A mi konyhai edényszárítónkban minden a hatékony szárításról és rendezésről szól. Okos beépített csepegtetőtálcája van elforgatható kifolyóval, amit mindig abba az irányba pozícionálhat, ahol a mosogatótálca van, így a víz nem a tálcában áll vagy a munkalapra folyik hanem a mosogatóba csepeg. Hydrofil bevonatos műanyag csepegtetőtálcáján a víz továbbterjed, így sokkal jobban szárad és gátolja a visszamaradt foltok kialakulását.

simplehuman - Eszközök a praktikus háztartáshoz
Életünkben napról napra szembesülünk a jobb és praktikusabb dolgok igényével. A simplehuman filozófiája pont ezt testesíti meg, hogy oldjunk meg feladatokat minél hatékonyabb és okosabb módon. Minden termékünkre jellemző az egyszerűség és hogy hosszú távra tervezzük őket. Olyan termékeket gyártunk, amiket mi is szívesen használunk. Szigorúan teszteljük termékeinket, ezáltal biztosítva, hogy hosszú ideig megfelelően működjenek. Örülünk, amikor vásárlóink termékeinket először próbálják ki és már az első pillanatban felkiáltanak "ez aztán igen, pont erre vágytam!".

Kapcsolódó termékek

    Legutóbb nézettek