0 termék, 0 Ft értékben Pénztárhoz »

arrow

Keresés:

la Sommeliere LS50.2Z 50 palackos, 2 zónás kompresszoros borhűtő

Cikkszám: 001112

EAN kód: 3541361607127

raktáron

Bruttó ár: 179 990 Ft

Nettó ár: 141 724 Ft

+-db

Szállítási költség egy termék esetén : 6 000 Ft
Szállítási költség további termékek esetén : 3 000 Ft
Szállítás díjmentes Br. 50.000.- FT felett
Szállítási idő : 2 munkanap
Termék visszavétel
Legyen a törzsvásárlónk
50 palackos, 2 zónás kompresszoros borhűtő
2 zónás tárolás: 1 fehér boros zóna, 1 vörös boros zóna
Tárolja és szervírozza borait a megfelelő hőmérsékleten.
Ideális kis és közepes helyen való használatra, borok fogyasztásra kész hűtésére.
Kapacitás: maximum 50 palack*
Felső zóna: 26 palack
Alsó zóna: 24 palack
Kompresszorros hűtés a pontos hőmérséklet tartás érdekében
1. zóna (felső): 5°C - 12°C fok között szabályozható hőmérséklettel
2. zóna (alsó): 12°C – 18°C fok között szabályozható hőmérséklettel
Elektomos termosztát, digitális kijelzővel
Üveg ajtó, érintőgombokkal
UV védelemmel ellátott üvegezés
Páratartalom szabályzás 50-80% között, az oxidáció elkerülése érdekében
Rezgésmentes működés, mert a rezgés a borok textúráját megzavarhatja
Levegő ventilláció beépített ventillátorral
Tartozék: 4 fa polc
Állítható első lábak
Gurulós hátsó lábak
Fekete / rozsdamentes dizájn
Energiaosztály: B
Energia fogyasztás : 185 kwh/year
Klíma osztály: ST (16-38°C)
Zajszint: 43 dB
Fogyasztás: 100 W
Categória: 2
Gáz: R600A
Csendes működés: mindössze 42 dB
Méret (készülék): 480 x 565 x 838 mm (szél x mély x mag)
Méret (csomagolás): 515 x 600 x 883 mm (szél x mély x mag)
Súly (nettó/bruttó) : 30 / 32 kg
(*a maximális kapacitás könnyű bordói palackra vonatkozik, összeforgatva, 3+1 fél polcon)
Borhűtő választása: 2 zónás borhűtő
A borkedvelők jól tudják, hogy bort csak a megfelelő hőmésékleten fogyasztunk, mert akkor adja ki legjobban ízét és illatát. Ez a borhűtő 50 boros palack tárolására és hűtésére alkalmas 2 hűtési zónával, pontosan beállítható hőmérséklettel zónánként 5°C - 12°C fok és 12°C – 18°C fok között. A kompresszoros hűtésének köszönhetően pontosan és megbízhatóan tudja tartani a hőmérsékletet. Ideális megoldást nyújt kezdő és haladó borkedvelőknek is a borok fogyasztásra kész tárolására.

La Sommeliere 20 éve a borhűtők specialistája
A la Sommeliere borhűtők specialistája immár több, mint 20 éve, aki kitűnő minőségű és a részletekre odafigyelő borhűtőket gyárt professzionális és háztartási használatra egyaránt. A választék folyamatosan fejlődik a gazdaságosság, a kapacitás, a funkcionalitás irányába bármilyen igényről is van szó. Innovatív megoldásaik, mint pl. beépített vákuumpumpa, akár 6 különböző hőmérsékleti zóna, egyedi dizájn, energia hatékonyság iparági követendő példákká váltak az évek során. A la Sommeliere borhűtő választékában borok érlelésére és mindennapos fogyasztásra (Prestige család) vagy külön érlelésre (Tradition sorozat) és fogyasztásra kész tárolásra (Service sorozat) is találunk borhűtőket.
Miért vegyek borhűtőt?
A borhűtő a borkultúra része, fokozatosan teret nyer a mindennapokban, az éttermek mellett megjelent a háztartásokban is. A borok a megfelelő hőmérsékleten adják ki a legtöbbet magukból. A fogyasztásra kész tároláshoz borainkat tárolnunk kell valahol, valahogyan. A laSommeliere borhűtő választéka tartalmaz borhűtőket a borok érlelésére és mindennapos fogyasztásra vagy külön érlelésre vagy fogyasztásra kész tárolásra.

Mi árthat a palackozott bornak?
A hőmérséklet ingadozás és a fény a legártalmasabb a palackozott borokra. Minden bor érzékeny rá kivétel nélkül, az olcsótól a drágáig. Arról nem is beszélve, hogy az előre megfeleő hőmérsékletre behűtött bor azonnal iható és minőségét megőrzi. Ha vendégeket vár, vagy éppen családjával szeretné megosztani kedvenc borait, a biztonságos és kényelmes megoldás egy borhűtő.

Miért fontos a borok megfelelő hőmérsékleten történő érlelése, tárolása?
A borok eltartása, érlelése során a túlzottan lehűtött borospince megakadályozza a borok fejlődősét, kiteljesedését, míg a túl meleg környezet felgyorsítja a folyamatot, ami ártalmas a bornak. Felszolgáláskor egy túlzottan lehűtött bor nem tudja teljes mértékben kifejezni ízét, zamatát, illatát, karakterét. Túl melegen felszolgálva, pedig egyáltalán nem élvezhető, jelentősen befolyásolja lerontja karakterét.

A Borhűtő választás szempontjai:
1. Mire akarja használni?
A bor hosszútávú érlelésére, fogyasztásra kész hűtésre, esetleg mindkettőre? A la Sommeliere borhűtő választéka kiterjed mindegyikre: borok érlelésére és mindennapos fogyasztásra (Prestige család) vagy külön érlelésre (Tradiditon sorozat) vagy fogyasztásra (Service sorozat).
2. Hol akarja használni?
Borpincében, konyhában, szobában, gasztronómiai környezetben, ezek alapőján számos kritérium szóba kerül. Dizájn - pl. üveg ajtó, LED-es belső fény, vagy kisebb konyhastúdiókban válasszon a legcsendesebb modellekből. Ha egy fűtetlen helyiségben, pincében lesz, válassza a "winter" azaz téli-funkciós borhűtőinket, mely nem engedi teljesen lehűlni sem a hőmérsékletet a borhűtő belsejében.
3. Mennyi borospalackot kíván a borhűtőben tárolni?
Ez nyilván nagyban függ az Ön tárolt borainak mennyiségégtől, de alapvetően 16-50 palack közötti modelleket ajánljuk otthoni használatra. Amenniyben előre is vásárol és a cél a borok legjobb állapotban való fogyasztása, ezáltal hosszabb távú érlelése, eltartása is, akkor a nagyobb borhűtőinket javasoljuk, amiben van hely a tárolásra akár évekre is.
4. Hány zónás borhűtőt szeretene?
Ismeretes, hogy a különböző borokat, különböző hőmérsékleten fogyasszuk. A fehér borok hűvösebb hőmérsékletű fogyasztása és a vörös borok magasabb hőmérséklete között akár 10 C fok is lehet. Így hosszabb távon szükség lehet egy minnimum 2 vagy többzónás borhűtőre, egy zóna a fehér bornak, egy másik zóna pedig a vörösbornak.
5. Milyen lehetősége van a borhűtő elhelyezésére?
Az elhelyezés alapján megkülönböztetünk szabadon álló és beépíthető készülékeket. La Sommeliere választékban mindegyik elérhető.
6. Termoelektromos vagy kompresszoros hűtés?
A termoelektromos hűtési rendszer olyan hűtés, ami a környezet hőmérsékletéből állít elő hidegebbet. Optimális körülmények között is csak maximum 15 fokkal tud hidegebbet előállítani, mint a környezet hőmérséklete. Így sajnos előforulhat, hogy a behűtött rizling csak bizony 15 fokos lesz a nyári melegben. A kompresszoros borhűtők pontosan az Ön által beállított hőmérsékletet biztosítják, ezért professzionálisabbak. Ha ön 8-10 C fokot állít be, akkor is tartja ha nyáron melegebb is van a helyiségben.

Kapcsolódó termékek

    Legutóbb nézettek