0 termék, 0 Ft értékben Pénztárhoz »

arrow

Keresés:

la Sommeliere LS18CB 18 palackos hibrid borhűtő

Cikkszám: 001469

EAN kód: 3541362011053

raktáron

Bruttó ár: 99 990 Ft

Nettó ár: 78 732 Ft

+-db

Szállítási költség egy termék esetén : 3 500 Ft
Szállítási költség további termékek esetén : 3 000 Ft
Szállítás díjmentes Br. 50.000.- FT felett
Szállítási idő : 1 munkanap
Termék visszavétel
Legyen a törzsvásárlónk
18 palackos hibrid borhűtő
Tárolja és szervírozza borait a megfelelő hőmérsékleten.
Ez a borhűtő ideális kis helyen való használatra, borok fogyasztásra kész hűtésére.
Max. 18 palack kapacitás*
Egy hűtési zóna: 11-18 C fok között szabályozható hőmérséklettel
Hűtési rendszer: hibrid / R600A gáz
Rendkívül csendes működés, hibrid hűtés ventillátor nélkül (csak 26 dB!)
Beépített be/kikapcsolható világítás
Elektronikusan szabályozható hőmérséklet, digitális kijelzővel
Üveg ajtó, érintőgombokkal
UV védelemmel ellátott 3 rétegű üvegezés
Tartozék: 5x fa polc, 1x állítható láb
Energiaosztály: G
Energia fogyasztás : 146 kwh/annum
Klíma osztály: N (16 - 32 C)
Zajszint: 26 dB
Fogyasztás: 100 W
Categória: 10 (többfunkciós)
Gáz: R600a
Szín: fekete
Szabadonálló elhelyezés (nem beépíthető)
Méret (készülék): 34,5 x 48,5 x 67 (szél x mély x mag)
Méret (csomagolás): 38,5 x 53 x 69,5 (szél x mély x mag)
Súly (nettó/bruttó): 16,80 / 18,70 kg
(*a maximális kapacitás könnyű bordói palackra vonatkozik, 5 polccal)
Borhűtő választása
A borkedvelők jól tudják, hogy bort csak a megfelelő hőmésékleten fogyasztunk, mert akkor adja ki legjobban izét, illatát és savait. Ez a borhűtő maximum 18 boros palack tárolására és hűtésére alkalmas 1 hűtési zónával. Ideális megoldást nyújt kezdő és haladó borkedvelőknek is a borok fogyasztásra kész tárolására kis helyen, akár egy pulton.

La Sommeliere 20 éve a borhűtők specialistája
A la Sommeliere borhűtők specialistája immár több, mint 20 éve, aki kitűnő minőségű és a részletekre odafigyelő borhűtőket gyárt professzionális és háztartási használatra egyaránt. A választék folyamatosan fejlődik a gazdaságosság, a kapacitás, a funkcionalitás irányába bármilyen igényről is van szó. Innovatív megoldásaik, mint pl. beépített vákuumpumpa, akár 6 különböző hőmérsékleti zóna, egyedi dizájn, energia hatékonyság iparági követendő példákká váltak az évek során. A la Sommeliere borhűtő választékában borok érlelésére és mindennapos fogyasztásra (Prestige család) vagy külön érlelésre (Tradiditon sorozat) és fogyasztásra kész tárolásra (Service sorozat) is találunk borhűtőket.
Miért vegyek borhűtőt?
A borhűtő a borkultúra része, fokozatosan teret nyer a mindennapokban, az éttermek mellett megjelent a háztartásokban is. A borok a megfelelő hőmérsékleten adják ki a legtöbbet magukból. A fogyasztásra kész tároláshoz borainkat tárolnunk kell valahol, valahogyan. A laSommeliere borhűtő választéka tartalmaz borhűtőket a borok érlelésére és mindennapos fogyasztásra vagy külön érlelésre vagy fogyasztásra kész tárolásra.

Mi árthat a palackozott bornak?
A hőmérséklet ingadozás és a fény a legártalmasabb a palackozott borokra. Minden bor érzékeny rá kivétel nélkül, az olcsótól a drágáig. Arról nem is beszélve, hogy az előre megfeleő hőmérsékletre behűtött bor azonnal iható és minőségét megőrzi. Ha vendégeket vár, vagy éppen családjával szeretné megosztani kedvenc borait, a biztonságos és kényelmes megoldás egy borhűtő.

A Borhűtő választás szempontjai:
1. Mire akarja használni?
A bor hosszútávú érlelésére, fogyasztásra kész hűtésre, esetleg mindkettőre? A la Sommeliere borhűtő választéka kiterjed mindegyikre: borok érlelésére és mindennapos fogyasztásra (Prestige család) vagy külön érlelésre (Tradiditon sorozat) vagy fogyasztásra (Service sorozat).
2. Hol akarja használni?
Borpincében, konyhában, szobában, gasztronómiai környezetben, ezek alapőján számos kritérium szóba kerül. Dizájn - pl. üveg ajtó, LED-es belső fény, vagy kisebb konyhastúdiókban válasszon a legcsendesebb modellekből. Ha egy fűtetlen helyiségben, pincében lesz, válassza a "winter" azaz téli-funkciós borhűtőinket, mely nem engedi teljesen lehűlni sem a hőmérsékletet a borhűtő belsejében.
3. Mennyi borospalackot kíván a borhűtőben tárolni?
Ez nyilván nagyban függ az Ön tárolt borainak mennyiségégtől, de alapvetően 16-50 palack közötti modelleket ajánljuk otthoni használatra. Amenniyben előre is vásárol és a cél a borok legjobb állapotban való fogyasztása, ezáltal hosszabb távú érlelése, eltartása is, akkor a nagyobb borhűtőinket javasoljuk, amiben van hely a tárolásra akár évekre is.
4. Hány zónás borhűtőt szeretene?
Ismeretes, hogy a különböző borokat, különböző hőmérsékleten fogyasszuk. A fehér borok hűvösebb hőmérsékletű fogyasztása és a vörös borok magasabb hőmérséklete között akár 10 C fok is lehet. Így hosszabb távon szükség lehet egy minnimum 2 vagy többzónás borhűtőre, egy zóna a fehér bornak, egy másik zóna pedig a vörösbornak.
5. Milyen lehetősége van a borhűtő elhelyezésére?
Az elhelyezés alapján megkülönböztetünk szabadon álló és beépíthető készülékeket. La Sommeliere választékban mindegyik elérhető.
6. Termoelektromos, kompresszoros, vagy hibrid hűtés?
A termoelektromos hűtési rendszer olyan hűtés, ami a környezet hőmérsékletéből állít elő hidegebbet. Optimális körülmények között is csak maximum 15 fokkal tud hidegebbet előállítani, mint a környezet hőmérséklete. Így sajnos előforulhat, hogy a behűtött rizling csak bizony 15 fokos lesz a nyári melegben.
A kompresszoros borhűtők pontosan az Ön által beállított hőmérsékletet biztosítják, ezért professzionálisabbak. Ha ön 8-10 C állít be, akkor is tartja, nyári, melegebb környezetben is.
A hibrid rendszer hatékonyabb, mint a Peltier elv szerinti (termoelektromos) hűtés, mert egy hűtőfolyadék-körrel van kiegészítve. A folyadék gázzá alakulását a termoelektromos lemez által kibocsátott hő okozza, közvetett érintkezésben a hűtőkörrel és nem pedig kompresszorral. A termoelektromos lemezt ugyanazzal a hűtőközeggel hűtik le, amely mellőzi a termoelektromos technológiában használt ventillátor beépítését. Ennek köszönhetően a hibrid hűtési rendszer nagyon csendes. Ez a technológia korábban már olyan high-tech rendszerekben, mint pl. műholdakban, mikroprocesszorkban is használatos volt.

Kapcsolódó termékek

    Legutóbb nézettek