0 termék, 0 Ft értékben Pénztárhoz »

arrow

Keresés:

Avintage AVI63CSZA 33 palackos, beépíthető borhűtő, beépített vákuumpumpával

Cikkszám: 001474

EAN kód: 3595320105803

raktáron

Bruttó ár: 599 990 Ft

Nettó ár: 472 433 Ft

+-db

Szállítási költség egy termék esetén : 5 000 Ft
Szállítási költség további termékek esetén : 4 000 Ft
Szállítás díjmentes Br. 50.000.- FT felett
Szállítási idő : 1 munkanap
Termék visszavétel
Legyen a törzsvásárlónk
33 palackos, beépíthető borhűtő, beépített vákuumpumpával
Tárolja borait a megfelelő hőmérsékleten, fogyasztásra készen a borhűtőben
Beépíthető, oszlopos kivitel
Ideális konyhaszekrénybe épített használatra - pont egy 60x60 cm-es beépített sütő helyet foglal el
Kompresszorros hűtés a pontos hőmérséklet tartás érdekében.
Hőmérséklet szabályzás: 5-20 C fok között
A beépített vákuumpumpa lehehetővé teszi, hogy a felbontott palackokat a minőség megőrzésével tárolja.
A vákkumpumpa kiszívja a levegőt a palackból, így a bor oxidációját késlelteti.
Őrizze meg a bor frissességét, érzékszervi tulajdonságait a következő fogyasztásig.
A vákuumpumpa használata egyszerű: csatlakoztassa a kupakot a szivattyútömlőhöz és nyomja meg a gombot, a levegő kiszívása max. 1 percig tart.
Összesen 4 palackot tárolhat akár nyitva, függőlegesen pozícióban
Rezgésmentes működés, hogy a rezgés nehogy a borok textúráját megzavarja, ami árt a bornak
Elektromos termosztát, digitális kijelzővel
LED-es megvilágítás
3 rétegű Üvegezett ajtó, UV védelemmel ellátva
Megcserélhető ajtónyitási irány
Riasztás: ajtó nyitva maradt és hőmérséklet vesztés esetén
Gazdaságos demo üzemmód bemutatótermi használatra - hűtés nélkül
Víztartály a megfelelő belső páratartalom érdekében
Tartozékok: 1 x fix fa polc, 3 x kihúzható polc
Állítható lábak: mind a 4 láb magassága (max. 1 cm-ig) beállítható.
Energiaosztály: G
Energia fogyasztás: 136 kwh/year
Klíma osztály: N (+16-32 C fok közötti környezeti működésre tervezve)
Zajszint: 41 dB
Fogyasztás: 90 W
Categória: 2 - borhűtő
Gáz típusa: R600A / 21 g
Fekete készülékház
Méret (készülék): 59 x 56 x 59,5 (szél x mély x mag)
Méret (csomagolás): 65,6 x 62 x 63,5 (szél x mély x mag)
Méret (beépítési): 550 x 550 x 590 mm (szél x mély x mag)
Súly (nettó/bruttó) : 32 / 35 kg
Kapacitás: 88 liter, maximum 33 palack*
*A palackok maximális száma 75 cl-es hagyományos bordói palackra vonatkozik.
Őrizze meg a bor frissességét, érzékszervi tulajdonságait - Avintage beépíthető borhűtők
Az Avintage prémium minőségű kompresszoros borhűtői dizájnban és technikailag is a legjobbat nyújtják Önnek és borainak legyen az beépíthető, aláépíthető vagy szabadonálló borhűtő. Ez a beépíthető borhűtő akár 33 boros palack tárolására és hűtésére alkalmas. Pontosan beállítható hőmérséklettel 5-20 C fok között. A kompresszoros hűtésének köszönhetően pontosan és megbízhatóan tudja tartani a hőmérsékletet. Ideális megoldást nyújt haladó és professzionális borkedvelőknek a borok fogyasztásra kész tárolására otthon, elegánsan a konyhaszekrénybe építve. A borhűtő különlegessége egy beépített vákuumpumpa ami lehehetővé teszi, hogy a felbontott palackokat a minőség megőrzésével tárolja. A vákkumpumpa kiszívja levegőt a felbontott palackból, így a bor oxidációját késlelteti. Őrizze meg a bor frissességét, érzékszervi tulajdonságait a következő fogyasztásig.

Avintage - a borhűtők specialistája
Egy borhűtő kiválasztásakor nem szabad elfelejteni, hogy az évek során türelmesen összegyűjtött palackjainkat bízzuk rá, amelyek valódi gazdasági és érzelmi örökséget is képviselnek, teljes értékük sokszor jelentősen meghaladhatja a borhűtő árát ... és ez az érték az évek során csak növekszik. Ezért elengedhetetlennek tartjuk, hogy a féltve őrzött palackjainkat igazi borhűtő spacialistára bízzuk, aki olyan termékeket kínál, amelyek tökéletesen megfelelnek az Ön és a borai igényeinek. Az Avintage borhűtői garantálják az optimális körülményeket a borospalackok biztonságos éréséhez és a tökéletes felszolgálási hőmérsékletet azon pillanatokra, amikor meg akarja osztani a borait vendégeivel.
Miért vegyek borhűtőt?
A borhűtő a borkultúra része, fokozatosan teret nyer a mindennapokban, az éttermek mellett megjelent a háztartásokban is. A borok a megfelelő hőmérsékleten mutatják a legtöbbet önmagukból. A fogyasztásra kész borainkat tárolnunk kell valahol, valamilyen módon. Az Avintage borhűtő választéka tartalmaz borhűtőket a borok érlelésére, mindennapos fogyasztásra illetve külön érlelésre és fogyasztásra kész tárolásra.

Mi árthat a palackozott bornak?
A hőmérséklet ingadozás és a fény a legártalmasabb a palackozott borokra. Minden bor érzékeny rá kivétel nélkül, árkategóriától függetlenül. Arról nem is beszélve, hogy az előre megfelelő hőmérsékletre behűtött bor azonnal fogyasztható és minőségét megőrzi. Ha vendégeket vár, vagy éppen családjával szeretné megosztani kedvenc borait, a biztonságos és kényelmes megoldás egy megfelelően kiválasztott borhűtő.

Miért fontos a borok megfelelő hőmérsékleten történő tárolása?
A borok eltartása, érlelése során a túlzottan lehűtött borospince megakadályozza a borok fejlődősét, kiteljesedését, míg a túl meleg környezet felgyorsítja a folyamatot, ami ártalmas a bornak. Felszolgáláskor egy túlzottan lehűtött bor nem tudja teljes mértékben kifejezni ízét, zamatát, illatát, karakterét. Túl melegen felszolgálva, pedig egyáltalán nem élvezhető, jelentősen befolyásolja lerontja karakterét.

A borhűtő választás szempontjai:
1. Mire akarja használni?
A bor hosszútávú érlelésére, fogyasztásra kész hűtésre, esetleg mindkettőre? Az Avintage borhűtő választéka kiterjed mindegyikre: borok érlelésére és mindennapos foggyasztásra egyaránt.

2. Hol akarja használni?
Borpincében, konyhában, szobában, gasztronómiai környezetben, ezek alapján számos kritérium szóba kerül. Dizájn - pl. üvegajtó, LED-es belső fény, vagy kisebb konyhastúdiókban válasszon a legcsendesebb modellekből. Ha egy fűtetlen helyiségben, pincében szeretné elhelyezni, válassza a "winter" azaz téli-funkciós borhűtőinket, mely bizonyos hőfok alá nem engedi csökkenteni a borhűtő belső hőmérsékletét.

3. Mennyi borospalackot kíván a borhűtőben tárolni?
Ez nyilván nagyban függ az Ön tárolt borainak mennyiségétől, de alapvetően 16-50 palack közötti modelleket ajánljuk otthoni használatra. Amennyiben előre is vásárol és a cél a borok legjobb állapotban való fogyasztása, ezáltal hosszabb távú érlelése, eltartása is, akkor a nagyobb borhűtőinket javasoljuk, amiben van hely a tárolásra akár hosszú évekre is.

4. Hány zónás borhűtőt szeretne?
Ismeretes, hogy a különböző borokat, különböző hőmérsékleten fogyasszuk. A fehér borok alacsonyabb hőmérsékletű fogyasztása és a vörös borok magasabb hőmérséklete között akár 10 Celsius fok eltérés is lehet. Így hosszabb távon szükség lehet egy minimum 2 vagy többzónás borhűtőre (egy zóna a fehér bornak, egy másik zóna pedig a vörösborok tárolására).

5. Milyen lehetősége van a borhűtő elhelyezésére?
Az elhelyezés alapján megkülönböztetünk szabadon álló, beépíthető és aláépíthető készülékeket. Az Avintage választékában mindhárom alternatíva elérhető.

6. Termoelektromos vagy kompresszoros hűtés?
A termoelektromos hűtési rendszer olyan hűtés, ami a környezet hőmérsékletéből állít elő alacsonyabb hőmérsékletet. Optimális körülmények között is csak maximum 15 fokkal tud hidegebbet előállítani, mint a környezet hőmérséklete. Így sajnos előfordulhat, hogy a behűtött rizling csak 15-16 Celsius fokos lesz (a fajta optimális hőmérséklete 11 Celsius fok) a nyári melegben. A kompresszoros borhűtők pontosan az Ön által beállított hőmérsékletet biztosítják, ezért professzionálisabbak. Ha Ön 8-10 Celsius fokot állít be, akkor is tartja ezt az értéket, ha nyáron melegebb van a helyiségben.

Kapcsolódó termékek

    Legutóbb nézettek