0 termék, 0 Ft értékben Pénztárhoz »

arrow

Keresés:

Sangean WFR-30 Internet rádió / DAB+ / FM-RDS / Network Music Player

Cikkszám: 000690

EAN kód: 4711317994208

raktáron

Bruttó ár: 89 990 Ft

Nettó ár: 70 858 Ft

+-db

Szállítási költség egy termék esetén : 1 900 Ft
Szállítási költség további termékek esetén : 500 Ft
Szállítás díjmentes Br. 50.000.- FT felett
Szállítási idő : 1 munkanap
Termék visszavétel
Legyen a törzsvásárlónk
Internet Rádió / DAB+ / FM-RDS / Network Music Player
Nagyfelbontású 2.4 colos színes TFT-LCD kijelző
Internet rádió (akár 15000 állomás) / DAB+ / FM-RDS hullámsávok
15 állomásmemória (5 iRadio, 5 DAB and 5 FM)
Szolgáltatási adatok kijelzése
Menü - fő funkciók kezelése
Network music player
Számítógépen tárolt zenék lejátszása
MP3, AAC+ és WMA kompatibilis
Keresés ország, műfaj és kedvencek szerint
UPnP / DMR zene streaming (DLNA 1.5 compliant)
Audio EQ: Flat / Jazz / Rock / Movie / Classic / Pop / News / My EQ (felhasználói beállítások)
Akusztikusan hangolt fa dobozos készülékház
2 ébresztés DAB / FM / Internet rádió vagy csengetésre
Altatás, Szundi
2 frekvenciás 5G / 2.4GHz Wi-Fi router támogatás
Beépített Wi-Fi Dual-band 5G / 2.4GHz antenna
Csatlakozások: DC in, Aux-in, Line-out és fejhallgató
Spotify Connect zenei streaming a Spotify app és UNDOK applikáción keresztül
Sztrímelje kedvenc zenéit az UNDOK Applikációval okostelefonjáról vagy tabletéről WiFi-n
Méret: 240 x 118 x 171 mm
Súly: 1712 g
Sangean WFR-30 internetrádió, DAB és FM rádió, Spotify online zenehallgatással
Sangean WFR-30-es típusra keresztelt fadobozos asztali készülék nem csak Internet rádió, hanem DAB+ / FM-RDS / USB / Network Music Player is egyben.

Spotify
A Spotify zenei streaming alkalmazás segítségével egy új zenei világ nyílik meg Ön előtt. Zenék milliói válnak hallgathatóvá internetrádió kapcsolat által az Ön rádiókészülékén is. A SPOTIFY CONNECT lejátszáshoz ún. SPOTIFY PPEMIUM verzió szükséges, ami előfizetéshez kötött. Ennek részletei itt találhatóak: https://www.spotify.com/hu/. Próbálja ki és kedvenc zenéi mindig Önnel lesznek!
Miért a rádió?
A jó öreg rádió… A rádió minden egyéb információs csatorna ellenére fontos része életünknek. A rádió jelen van otthonunkban, elkísér minket útjainkon, lakásban vagy a kertben, irodában, vagy a kocsiban. Kis zseb méretű rádiók ideálisak sétára vagy sportolásra is. Legyen az zene, kulturális esemény, politika a rádió még mindig és egyre inkább elérhetővé teszi az egész világot számunkra.

Mi az az internet rádió?
Napjainkban több tízezer rádióállomás fogható az interneten. Azok is, amiket más hullámsávban is megtalálhatnánk, de lakóhelyünk miatt nincs vételi lehetőségünk és azok is, amelyek csak az interneten elérhetőek. Zene, hírek, és egyéb tematikus csatornák hozzák közelünkbe a világ bármely nyelvét vagy országát, legyen az brazil szamba rádió vagy éppen svájci klasszikus zenei adó. Az internet rádió népszerűsége gyorsan növekszik, hiszen a rádiózáshoz nem kell PC. Sangean internetrádió (hibrid) készülékeinkkel úgy is tudunk egy internetrádió állomást hallgatni, hogy azt nem is kell tudnunk, hogy az éppen az internetről vagy FM vagy DAB sávból szól. Ezt úgy is mondhatjuk, hogy készülékeink igaz „rádiószerű rádiózást” biztosítanak. A Sangean készülékei mindenhol elismerést vívnak ki élethű hangjukkal, technikai tudásukkal és egyszerű kezelhetőségükkel.

Ki az a Sangean?
A rádiózás világa, nagyjából így lehetne összefoglalni a SANGEAN (ejtsd fonetikusan szandzsín) cég alapításának ötletét. Ez a filozófia hívta életre 40 évvel ezelőtt a SANGEAN céget, ami egyébként egy mozaikszó, a két alapító fivér San és Gean nevéből tevődik össze. 1974-ben rádiók gyártására és fejlesztésére hozták létre a cégüket. Köszönhetően a termékek minőségének hírnevük hamar átlépte a határokat. Köztudottá vált, hogy a minőség tekintetében az ellenőrzés még a legapróbb részletekre is kiterjed és hála ennek, a Sangean rádiói közismerten híresek lettek igényes kidolgozásukról, kitűnő hangjukról, szelektivitásukról és vételi érzékenységükről.

A Sangean múltja és jelene
Olyan cégek választották beszállítójuknak, vagy rádió gyártójuknak a SANGEAN-t, mint pl. SIEMENS akinek 10 éven keresztül ő készítette a világvevő rádióit, de folytathatnánk tovább a teljesség igénye nélkül JVC, RADIO SHACK, GRUNDIG, BRAUN, PANASONIC, ROBERTS és még sokan mások, amire a SANGEAN rendkívül büszke. A taiwani székhelyű anyacégnek leányvállalatai vannak Európában, Amerikában és Ázsiában. Az értékesítés ma már disztribútori hálózaton keresztül történik, de a termékek megtalálhatóak a legjobb műszaki áruházak választékában is.

A Sangean termék választéka
A „SANGEAN, A RÁDIÓZÁS VILÁGA” mottó jegyében a választék lefedi a legkisebb zsebrádiótól kezdve a legmodernebb „high-tech” viágvevőkig a rádiókészülékek széles spektrumát. Részletesen a termékpalettán megtalálhatóak digitális és analóg világvevő rádiók, AM/FM zsebrádiók, nosztalgia rádiók, munka és szabadidő rádiók, konyhai rádiók, ébresztős rádiók, felvevők, DAB és internet rádió készülékek egyaránt.

Legjobb referenciáink: az elégedett és visszatérő Vásárló
Számos hazai és külföldi teszt, újságcikk öregbíti a Sangean hírnevét mind a mellett, hogy műszaki emberek, egyetemi tanárok, rádiósok, dx-erek, rádióamatőrök stb. választják kedvenc készüléküknek valamelyik Sangean rádiót. A Sangean erre rendkívül büszke, és azon igyekszik, hogy vásárlóorientált üzletpolitikájával csak tovább fokozza Vásárlóinak elégedettségét. Tegyen Ön is egy próbát és ismerje meg az igényes rádiózás világát!

Kapcsolódó termékek

Legutóbb nézettek