0 termék, 0 Ft értékben Pénztárhoz »

arrow

Keresés:

Hírek

Sangean SmartLink - Wireless Audio Multiroom hangrendszer

A Sangean "Smartlink" sorozata egy teljesen kábel nélküli audio "multiroom" hangrendszer ami az Ön életéhez lett készítve.
A SmartLink sorozat egy továbbfejleszthető rendszer amiben a zenét továbbsugározzuk az egész házban, lakásban.
A lakásban sétálva képes továbbítani a zenéket minden szobába egy készülékről kábel nélküli üzemmódban.
A Sangean SmartLink rendszere lehetővé teszi több készülék egymáshoz kapcsolását vagy egyedi csatlakozásokat is.
 

Multi-Room Audio
Ön irányítja a lejátszást minden szobában bármelyik Smartlink készülékről.
Választhatja egy dal lejátszását egy helyiségben vagy akár az összes helyiségben. Különböző zenéket is választhat, így minden szobában más zene szólhat egyszerre, ha úgy kívánja.
Fedezze fel az UNDOK applikáció számos lehetőségét, aminek használatával okostelefonjáról, tabletjéről is streamelhet zenét.

 

 

 

 

 

Rugalmas csatlakozások
A Smartlink rendszer egy kábel nélkülli audio hangrendszer, 2 sávos WiFi csatlakoztathatósággal, 2.4 Ghz vagy 5 GHz-en a jobb jel érdekében.
Bluetooth és Internet rádió lejátszás is lehetséges a Sangean készülékeivel. Egyes készülékek* SD kártyaolvasóval, USB-vel, CD játszóval, optikai SPDIF csatlakozással, vonalszintű bemenettel vagy 3.5 mm-es fülhallgató csatlakozással is felszereltek. Több Smartlink készülék is csatakoztatható egyszerre az otthoni hifi rendszerhez, akár WiFi akár RJ-45 LAN kábeles üzemmmódban.
Amint hazaér, a Smartlink készülékek szinkronizálnak az Ön készülékével és folytathatja a zenehallgatást, pont ahol abbahagyta. *MInden készüléknek egy WiFi hálózathoz kell csatlakoznia és nagysebességű internet elérés szükséges.


 

 

Prémium hangminőség
A Smartlink rendszer figyelemreméltó és tiszta hangminőséget hoz otthonába. Szakértőink a legjobb hangzást hozták ki minden készülékből, a Sangean 40 éves gyártói tapasztalata alapján.
Nagyteljesítműnyű erősítője nagy hangzást és prémium hangminőséget hoz környezetébe. Az aptX® dokódolás az igazi Hi-Fi zenei élményért, az alacsony késleltetetés és az AAC Bluetooth formátumtámogatás, mind a szélekörűen használható formátumok és a kiemelkedő hangminőség érdekében kerültek beépítésre.
 

 

 

Csodálatos Audio
A tökéletes sztereó hangzás érdekében, használhatja a Smartlink hangszórókat egyenként (sztereóként) vagy párba kötve sztereó pár hangzással.
Egyes Smartlink készülékek sztereó 2 csatornás (D-osztályú) digitális erősítővel és beépített mélynyomóval vannak ellátva a nagyobb hatásfok, kis torzítás és széles dinamikai tartomány érdekében.
 

 

 

Fedezze fel zenéit
A Smartlink hangrendszerrel bármelyik helyiségben, kábelmentesen hallgathatja kedvenc zenéit gazdag és dinamikus hangzással.
Bárhol tárolhatja zenéket, de akár az internet rádió vagy az egyre népszerűbb audio streaming szolgáltatásokat is igénybe vehet, mint pl. Spotify (Spotify Premium) amit bárhol hallgathat, remek hangminőségben.
 

 

Spotify Connect
A Smartlink készülékek kompatibilisek Spotify szolgáltatással, így a Spotify Premium előfizetéssel akár a készülékről, akár az appikációból élvezheti a határtalan zenét kitűnő hangminőségben.

 

 

 

 

Egyszerű beállítás
Csatlakoztassa Smartlink készülékét és máris perceken belül hallgathatja kedvenc zenéit. A telepítés gyors és egyszerű a meglévő WiFi hálózathoz vagy Bluetooth-on az UNDOK applikációval.
A zenéket a Samrtlink hangszórókra sugározhatja vagy az UNDOK applikációval állíthatja be, hogy hol, mi szóljon.

 

 

 

Sokoldalú  UNDOK Audio App
Egyszerűen vezérelheti minden Smartlink készülékét okostelefonjáról vagy táblagépéről a teljes funkciós UNDOK applikációval. Az UNDOK applikáció elérhető Android és IOS készülékekre is. Segítségével saját lejátszási listákat hozhat létre, szabályozhatja a hangszórók hangerejét, vagy zenét küldhet további Smartlink készülékekre a lakásban.
Az UNDOK applikáció kezelőfelületén egyben találja meg az összes zenei forrását, elérhetőségét pl.: internetrádiót is. Az applikáció ingyenes és minden eszközön használható, így számítógépen, okostelefonon, tableten, vagy online zenei fájlok között böngészve. Több készüléket is képes egyszerre vezérelni, akár különböző helyiségekben. Töltse le az alábbi QR kódok segítségével, Apple-re az iTunes boltból vagy Android-ra Google Play áruházból és használja ingyen!

 

2016. 01. 31.