0 termék, 0 Ft értékben Pénztárhoz »

arrow

Keresés:

Hírek

Sangean IFA 2015 újdonágok

A Sangean rádiógyártó immár tradícionálisan a 2015-ös IFA kiállításra időzítve mutatja be legújabb választékát. Az 2016-os év újdonságai között szerepeltek többek között internet rádió készülékek, multiroom hangrendszerek, ébresztős rádiók és még sok más. Ezek közül szeretnénk néhányat előzetesen bemutatni.

SANGEAN WiFi SET Display - az internet rádió
Napjainkban több tízezer rádióállomás fogható az interneten. Azok is, amiket más hullámsávban is megtalálhatnánk, de lakóhelyünk miatt nincs vételi lehetőségünk és azok is, amelyek csak az interneten elérhetőek. Zene, hírek, és egyéb tematikus csatornák hozzák közelünkbe a világ bármely nyelvét vagy országát, legyen az brazil szamba rádió vagy éppen svájci klasszikus zenei adó. Az internet rádió népszerűsége gyorsan növekszik, hiszen a rádiózáshoz nem kell PC. Úgy tudunk akár egy internetrádió állomást hallgatni, hogy azt nem is kell tudnunk, hogy az éppen az internetről vagy FM vagy DAB sávból szól, amit mi úgy hívunk, hogy „rádiószerű rádiózást” biztosítanak. A Sangean készülékei mindenhol elismerést vívnak ki hangjukkal, tudásukkal, kezelhetőségükkel. Az SANGEAN WiFi rádió display elsősorban üzletek számára készült. 4 db különböző WiFi rádiókészüléket tartalmaz (1 x WFR-27, 1 x WFR-28, 1 x WFR-29, 1 x WFR-70), amit együtt lehet csak rendelni, ez esetben ingyenes a display. A szett korlátozott darabszámban érkezik: érdemes előrendelni!

 

 

 

 

SANGEAN DDR-66 BT Internet rádió / Spotify / Bluetooth / DAB+ / FM / CD / Media player
A Sangean DDR-66 BT váltja a korábbi sikeres asztali DDR-62 elnevezésű modellt. Az megújított külső és az új funkciókkal ellátott belső méltó utóddá teszik az új készüléket. Mindennel ellátták, amire csak vágyhat egy jó rádióban. Spotify connect kompatibilitás, WiFI internet rádió, Bluetooth audio streaming, DAB+ és FM rádió, Optikai kimenet, beépített CD lejátszó, felvétel funkció és még sok más. A várható beérkezés: 2015. november-december.

 

 

SANGEAN WFR-70 Internet Rádió / DAB+ / FM-RDS / USB / Network Music Player
2015 Novembertől új internet rádió készülékkel jelentkezik a taiwani high-end rádiógyártó Sangean. Sangean WFR-70-es típusra keresztelt fadobozos asztali készülék nem csak Internet rádió, hanem DAB+ / FM-RDS / USB / Network Music Player  is egyben. A nagyközönség a 2015. szeptemberben Berlinben megrendezendő IFA nemzetközi elektronikai szakvásáron tekintheti meg először a készüléket.
SANGEAN SP-40 Prémium minőségű „slave speaker” WFR-70-hez
Opcionális második ún. slave hangszóró fejlesztett a Sangean a WFR-70-es modell számára a teljes értékű, prémium minőségű sztereó hangzásért.

 

 

2015. 09. 23.