0 termék, 0 Ft értékben Pénztárhoz »

arrow

Keresés:

Sangean hírek

Bemutatjuk a Roberts R-sorozatú multi-room hangszóróit - A te zenéd. Újra felfedezve. Újraélve. Újra szeretve.

A zenéid azt tükrözik aki vagy
Az első album, az első koncert, az első szerelem. Minden számnak története van és ez a sok történet emlékezetünk része. Mi lenne, ha ezek a zenék, mind egy szempillantásra elérhetőek lennének, lakásodban, akár minden szobában?
A Roberts R-sorozata mind elhozza ezt, sőt még... A legjobb britt dizájn és a felhasznált audio csúcstechnológia valami egészen különlegeset hozott létre. Valamit, ami egyszerű, erős és gyönyörű. Valamit, ami minden zenédet visszahozza oda ahová tartoznak.

A Roberts bemutatja az R-sorozatú kábel nélküli multi-room hangrendszert
Használhatod önálló hangszóróként vagy egy kábel nélküli multi-room hangrendszerben.
Teljesen moduláris, így akármikor bővítheted a hangszórók számát igényed szerint, ami a zenehallgatási szokásaidnak leginkább megfelel.
Játsszd le ugyanazt a zenét az egész házban, vagy minden szobában más szóljon, csak rajtad múlik.
Sztrímeld a zenét Wi-Fi hálózaton vagy Bluetooth-on okostelefonról.
Válassz a sok ezer elérhető zenei és tematikus internetrádió állomás közül, használd a Spotify* alkalmazást, vagy hallgasd a kristálytiszta digitális DAB rádiót.

Mi a helyzet a hangminőséggel? Nos, ezt inkább meg kell tapasztalni!
Elképesztőn jó! A Roberts mérnökei a legjobb minőségű hangzást építették bele a hangszórókba, így mindegy milyen zenét hallgatsz mind jól fog szólni.
Az R-sorozat beállítása igazán egyszerű az okos UNDOK alkalmazásnak köszönhetően, ami végigvezet lépésről lépésre a beállítások között, biztosítva, hogy a hálózati beállítás is játék legyen.
A használat pedig egyszerű, akár az UNDOK applikációval, akár a készülék kezelőszervein. Minden azért született, hogy a zenét gondmentesen közel vigye hozzád!R-széria otthonában
A Roberts R-sorozatú hangszóróiban számtalan hallgatási lehetőség van. Hazsnálhatja a hangszórókat egy szobában, vagy több szobában.
Különböző számokat játszhat le a különböző hangszórókon, vagy rendezze csoportba őket és töltse meg az egész házat egy ugyanazon zenével.

A kontrol az Ön kezében
Töltse le az ingyenes UNDOK applikációt iOS vagy Android telefonjára és élvezze a lehetőségek rengetegét:
Hangszórók beállítása
Számok kiválasztása és lejátszás vezérlése
Egy hangszóró vagy több komponens együttes vezérlése
Csoportosítsa hangszóróit könnyen, hogy együtt vezérelje az egy szobában lévőket
Spotify Connect zenei streaming szolgáltatás kompatibilitás

2016. 12. 14.