0 termék, 0 Ft értékben Pénztárhoz »

arrow

Keresés:

Hírek

Bemutatjuk a Roberts R-sorozatú multi-room hangszóróit - A te zenéd. Újra felfedezve. Újraélve. Újra szeretve.

2016. 12. 14.

A zenéid azt tükrözik aki vagy
Az első album, az első koncert, az első szerelem. Minden számnak története van és ez a sok történet emlékezetünk része. Mi lenne, ha ezek a zenék, mind egy szempillantásra elérhetőek lennének, lakásodban, akár minden szobában?
A Roberts R-sorozata mind elhozza ezt, sőt még... A legjobb britt dizájn és a felhasznált audio csúcstechnológia valami egészen különlegeset hozott létre. Valamit, ami egyszerű, erős és gyönyörű. Valamit, ami minden zenédet visszahozza oda ahová tartoznak.

teljes hír »

SimpleHuman szenzoros megvilágítású smink tükrök

2016. 04. 21.

SimpleHuman szenzoros megvilágítású smink tükrök
A SimpleHuman új szenzoros tükör családja több méretben, különböző nagyításban, kivételes részletességgel és tökéletes megvilágításban mutatja meg arcát az ideális smink elkészítéséhez.
Rossz fényviszonyok félrevezethetik Önt sminkje elkészítésekor. A mi Tru-Lux fényrendszerünk a természetes napfényt szimulálja, láthatóvá teszi a teljes színspektrumot, így Ön látni fogja, mikor megfelelő a színárnyalat és hibátlan a sminkje.

teljes hír »

Sangean SmartLink - Wireless Audio Multiroom hangrendszer

2016. 01. 31.

A Sangean "Smartlink" sorozata egy teljesen kábel nélküli audio "multiroom" hangrendszer ami az Ön életéhez lett készítve.
A SmartLink sorozat egy továbbfejleszthető rendszer amiben a zenét továbbsugározzuk az egész házban, lakásban.
A lakásban sétálva képes továbbítani a zenéket minden szobába egy készülékről kábel nélküli üzemmódban.
A Sangean SmartLink rendszere lehetővé teszi több készülék egymáshoz kapcsolását vagy egyedi csatlakozásokat is.
 

teljes hír »

Professzionális terasz fűtés a hűvös estékre - Trebs kültéri fűtések választéka az Optitech.hu kínálatában

2015. 10. 29.

Professzionális terasz fűtés a hűvös estékre
Szívesen ülnénk a kertben vagy a teraszon, hiszen a nappalok kellemesen melegek, de este a hűvös ellen ajánlott valami segítség. A Trebs professzionális terasz fűtését a kellemes hőérzet megtartása érdekében tervezték, amikor tavasszal vagy ősszel esténként a hőmérséklet lehűl. Használhatja akár kültérre (kertbe, teraszra, balkonra) vagy beltérre (télikertbe, nyaralóba, vendégházba, garázsba). Csupán rögzítse a falhoz a tartozék fali konzol segítségével, majd csatlakoztassa a 230V-os hálózatba és máris melegséget varázsol teraszára. A távirányítóval ki és bekapcsolhatja, így olyan helyre is felszerelheti, amihez nem fér könnyen hozzá. A készülék professzionális vendéglátóipari felhasználásra is alkalmas. Ajánljuk mindazoknak, akik hosszú távra minőségi készüléket keresnek.

 

teljes hír »

Sangean IFA 2015 újdonágok

2015. 09. 23.

A Sangean rádiógyártó immár tradícionálisan a 2015-ös IFA kiállításra időzítve mutatja be legújabb választékát. Az 2016-os év újdonságai között szerepeltek többek között internet rádió készülékek, multiroom hangrendszerek, ébresztős rádiók és még sok más. Ezek közül szeretnénk néhányat előzetesen bemutatni.

teljes hír »

1 2 3 4