0 termék, 0 Ft értékben Pénztárhoz »

arrow

Keresés:

L'Atelier du Vin 095725 Oeno Motion Nomad karos dugóhúzó - bőr tokban

Cikkszám: 001518

EAN kód: 3166650957259

raktáron

Bruttó ár: 129 990 Ft

Nettó ár: 102 354 Ft

+-db

Szállítási költség egy termék esetén : 1 900 Ft
Szállítási költség további termékek esetén : 1 000 Ft
Szállítás díjmentes Br. 50.000.- FT felett
Szállítási idő : 2 munkanap
Termék visszavétel
Legyen a törzsvásárlónk
A formatervezett karos dugóhúzó biztosítja a boros palackok gyors és hatékony nyitását
Tartozék: valódi bőr tok, kézzel készült Olaszországban

Biztonságos és kenyelmes markolata valódi fából készült
Illeszkedik a legtöbb borosüveg nyakára
Integrált fóliavágó, amikor a palack nyakára helyezi
A borosüvegek legegyszerűbb kiniytása egy mozdulattal
A dugóhúzó spirálja edzett acélból készült

Anyagok: fémötvözet, tömör dió, szintetikus anyagok

Levédett dizájn
Méret (termék/csomagolás): 15,5 x 11,5 x 3 cm / 15,5 x 20 x 5,5 cm
Súly: 0,6 kg / n.a
Egyedi ajánlat szerint logózható termék
Legyen Ön is sommelier - a L'Atelier du Vin dugóhúzóival
Van élet az Oeno Motion Nomad dugóhúzó szettben
A bőr élete, mely csak patinásabb lesz az utazások során. A bőr belső ellenáll az idő múlásának. Az Oeno Motion Nomad hosszú élettartamú dugóhúzó.
Igazi útitárs a bor szerelmeseinek
Ez a dugóhúzó akár a poggászába csúsztatva, akár otthon magunkért vagy másokért használva professzonális eszköz. Az L'Atelier du Vin boreszközei olyan utazást ígérnek, ahol a funkcionalitás találkozik az esztétikummal.
Mind egyedi, kézzel készítve
Mindegyik tok külseje megmunkálatlan őzbarna bőrből készült, nyers színe idővel a zarándoklatok során csak tovább patinásodik. Minden bőrtok belseje, hogy ellenálló maradjon festett műbőrből készült.
Elegánsan egyszerű és egyszerűen elegáns
Minden borkedvelő ember egyedi, hasonlóképpen minden Atelier du vin borszerszám is egyedi… akárcsak a következő tulajdonosa.
A Nomad-készlet dobozának kinyitásakor vizuális meglepetést szerettem volna okozni. A kihívás az volt, hogy képzeljek el egy gyönyörű, praktikus tárgyat, amely kiemeli az Atelier du Vin szerszámainak minőségét. Bizonyos értelemben párosítani kellett egy a kézzel készített dolog eleganciáját a funkcionális minimalizmussal. Az Atelier du Vin boros készletei esztétikus és hasznos eszközök, ugyanakkor időtlenek is. Korunkon átívelő szépség, amiről ezek a készletek tanúskodnak -mondta Margherita Matticari, a Nomad Gyűjtemény művészeti tervezője.

L'Atelier du Vin
Az "Atelier du Vin" 1926 óta gyárt borászati, borkóstolásra és bor szervírozásra alkalmas eszközöket. Cégünk ez idő alatt a borászati segédeszközök specialistájává nőtte ki magát. Legújabb termékeinket mi magunk tervezzük a modern borszakma egyedi és tömeges igényei szerint.
Inspirációnk a borászok, maga a bor és egyfajta modern hedonizmus a borral kapcsolatban. A borászokkal együtt dolgozva ismerjük meg igényeiket és tőlük szerezzük elsődleges inspirációinkat. A tapasztalataik, szakmai kihívásaik és kitartásuk egyszerre nyűgöz le és irányít minket.
Szeretnénk részt venni korunk bor készítésének örömteli rituáléin, az előkészítésben és a felszolgálásban egyaránt. Meg vagyunk győződve, hogy a borok és a borkészítés jobb megismerése csak fokozza a borkóstolás élvezetét, amitől csak további személyes élményekkel gazdagodhatunk. Természetesen előnyben részesítjük a nemes fajtájú, minőségi borokat, melyek a természetesség és a szőlő méltó feldolgozásának tiszteletét követik.

Kapcsolódó termékek

    Legutóbb nézettek